mandag den 27. august 2012

AMBASSADØRER

Er du som læser mon ambassadør for HAVEFOLKET? Eller vil du rigtigt gerne være det?

Læs med herunder og se, om du mon allerede er ambassadør i det ubevidste og måske har mod på at komme med på at blive en del af HAVEFOLKETs ambassadørkorps, så du får lidt nyheder tilsendt, der kan hjælpe dig med at sprede budskabet.

Er du den, vi leder efter?


Du er en del af det nordiske havefolk, og du læser med i HAVEFOLKETs udgivelser jævnligt - eller lige så snart, du har lidt tid eller lyst til inspirerende havestof. Vi mødes her på nettet, eller i den "virkelige verden". Du giver os andre dine tanker, dine holdninger, erfaringer og tips. Du kommenterer og er aktiv i debatterne, og du lader dig inspirere af det, du ser og læser, og inspirerer videre med alt det, du selv sætter i værk i din have.

Den store samlede mængde af kollektiv haveviden er afhængig af dig. Du fortæller os derfor om dine erfaringer gennem årene, dine holdninger og tanker. Du hiver også fat i os, hvis der er noget du synes vi kan hjælpe med, hvis der er noget, vi kan gøre bedre og hvis der er ét eller andet, vi bør vide. Og så deler du jævnligt og gerne ud af, hvad du har indhentet af viden, idéer og fif til dem, du selv kender eller "møder" på dette site. Kan du genkende dig selv her?

Meget mere have til folket!

Vi ved godt det lidt lyder som en stillingsannonce, og det er det på en måde også, selvom vi desværre ikke kan binde penge i halen på den. Så det er på frivillig basis det hele. Men hvis du ønsker at knytte dig endnu tættere til HAVEFOLKET, og hvis du gerne vil hjælpe med at udbrede det glade budskab: MEGET MERE HAVE TIL FOLKET, så sig det til os. Vi gør nemlig noget særligt ud af vores venner og dem, der hjælper os. Det kan være særarrangementer, særrabatter, særlig vigtig og relevant information. Eller det kan være en gave kun til dig, fx. Desuden vil vi samle vores ambassadører fra tid til anden, og lave noget spændende og hyggeligt sammen, spørge jer om jeres mening og anvende dem til fremtidige beslutninger. Her på siden vil du, hvis du har en blog eller hjemmeside, få et link til den og få nævnt, at du er ambassadør for HAVEFOLKET. Samtidig kan du så linke til HAVEFOLKET fra forsiden af dit site med et af de mange bannere, du finder her.

Hvad gør du nu?

Ja, du skal bare være dig selv og gøre det du hidtil har gjort. Blot huske HAVEFOLKET, fortælle andre, at du er en del af HAVEFOLKET. Referere til vores artikler og magasiner, dele, linke og fortælle om HAVEFOLKET til mennesker, du mener vil have glæde af, hvad vi har at byde på. Længere er den ikke. Med mindre, selvfølgelig, du selv har eller får idéer til et eller andet, som vil kunne sprede kendskabet til os. Så er det bare ud over stepperne med det. Fortæl os det gerne, for sådan noget gør os både glade og stolte, og giver os endnu mere blod på havetanden.

Er det dig?

Send os en mail til info(a)havefolket.com mærket "Ambassadør". Du kan altid melde dig fra igen senere, hvis du finder ud af, at det ikke er noget for dig. Det vil bare være rigtig dejligt, hvis du har lyst til at prøve.

pssst. 
Vil du hjælpe med at sprede budskabet om HAVEFOLKET i de miljøer, hvor du kommer? Også selvom du ikke er tilmeldt ambassadørkorpset? Vi har lavet et brev, du kan hænge op på en opslagstavle i din idrætsforening, hvor du handler, på din arbejdsplads eller hvor du nu synes, det giver bedst mening. Du finder brevet her.

Opslag om magasin 2015/01

ANNONCE