ANNONCE

lørdag den 25. august 2012

SACRE-BOTANICA

SACRE-BOTANICA - ET UNIVERS AF TALENDE PLANTER 

Plakater med planteportrætter fra designduoen Sacre-Botanica. Her er tale om botanisk brugskunst, der går nye veje med en unik streg og stemme, der kan genkendes i alle 10 finurlige portrætter.
OM PLAKATERNE
Plakaterne favner det botaniske univers og taler planternes historie i et ligefremt sprog, hvor alle kan være med. De fanger tidens stemme med botaniske indslag i alle afkroge - fra indretning til mode - og er samtidig den oplagte gave til alle havefolk med hang til finurligheder og godt design.

Plakaterne er produceret som digitale prints i farve, format A4, papir 160 g. Du kan læse mere om Sacre-Botanica og plakaterne lige her. 

Herunder ser du alle de plakater fra SB, som du kan købe her i shoppen.

 


 


 

Pris pr. plakat 
195 DKK 

Pris pr. forsendelse er derudover 35 DKK. Bestillingen sendes med Post Danmark 

JA TAK - JEG VIL GERNE BESTILLE
Send os din bestilling på mail til info@havefolket.com og skriv venligst "SHOP" i mailens emnefelt. I mailen bedes du i øvrigt oplyse følgende:

NAVN: 
ADRESSE:
TYPE OG ANTAL: Oplys plantenavn og antal
LEVERINGSADRESSE: Hvis en anden end din egen


LEVERINGSTID 
Når vi har modtaget din bestilling, sender vi dig en faktura indeholdende kontooplysninger til indbetaling af beløbet. Når betalingen er modtaget afsender vi plakaterne - indpakket i forsvarlig emballage - den førstkommende hverdag.

HVIS DU SKULLE FORTRYDE
Vi tager varen retur senest 14 dage efter, du har modtaget den. Send venligst en mail til info@havefolket.com, og fortæl, at du gerne vil returnere varen. I denne mail skal du også oplyse dit reg. nr. og kontonummer. Derefter sender vi dig en mail med returadressen. Når vi har modtaget varen retur i god stand, sætter vi pengene ind på din konto igen.
Kender du vores handelsbetingelser? Ellers kan du let finde og læse dem her.

ANNONCE