ANNONCE

lørdag den 1. september 2012

BREVKASSE

Brevkassen er for alle haveinteresserede - uanset om du er med i kundeklubben eller ej - om du har sommerhushave, villahave eller altan. Ønsket er blot at kunne hjælpe endnu flere med at få haveglæde ind i deres hverdag.

Så kære læser. Går du med en opgave i din have, som du gerne vil have hjælp til? Kan du ikke greje hvordan du skal beskære yndlingstræet, eller har du fundet lille bille, der spiser dine planter - og som du meget gerne vil have ud af haven igen - skriv blot til os, og forklar, hvad det er du tumler med.

Hvordan stiller jeg mit spørgsmål til brevkassen?

Alt, du skal gøre, er at sende dit spørgsmål til info(a)havefolket.com og blot skrive "BREVKASSE" i emnefeltet. Oplys venligst altid dit navn og din adresse og medsend meget gerne et foto eller to, hvis det kan hjælpe til forklaring af dit spørgsmål.

Indenfor kort tid vil en af eksperterne i havepanelet eller en af os på redaktionen besvare dit spørgsmål på mail til dig. Vi prøver at få spørgsmål ekspederet så hurtigt som overhovedet muligt, da man jo ind imellem står lige midt i en udfordring og gerne vil hurtigt videre. Størstedelen af alle læserspørgsmål og tilhørende svar vil blive udgivet på havefolket.com til glæde for alle læsere, idet vi blot underskriver havespørgsmålet med spørgerens fornavn og by. Har du medsendt fotos, vil disse ofte også blive vist. Fremsend derfor gerne foto i højest mulig opløsning og ubeskåret.

Benyt dig endelig af muligheden for at få hjælp! Dermed får du i ét og samme greb svar på dine egne havetanker, og du har ligeledes mulighed for at hjælpe andre havefolk, der står med tilsvarende udfordringer.

Vi glæder os til at høre fra dig!


pssst. 
Du kan læse tidligere brevkassespørgsmål & svar ved at klikke her.

ANNONCE