lørdag den 1. september 2012

OM KLUBBEN

Hvorfor skal du mon være del af kundeklubben?

For at få endnu mere glæde ved dit haveliv! Det er nemlig vores aller-allervigtigste mission! Og forhåbentlig kan vi, ligesom her i magasinet, give dig nye idéer til haven, lyst til at sætte dig ned med en god havebog, mod på at tage på en havetur eller måske melde dig til en af vores mange lodtrækninger. Lodtrækninger om lækre havegaver er nemlig kun for jer i kundeklubben. Og ja, det er selvfølgelig som altid ganske gratis at være med!
I HAVEFOLKETs nyhedsbrev vil du få information om små events, der kun arrangeres for læsere, der har tilmeldt sig haveklub og nyhedsbrev. Du kan ligeledes via nyhedsbrevet blive varskoet om, hvornår du skal klikke dig ind på vores webadresse og tilmelde dig aktiviteter og alt muligt andet spændende. Jo flere der melder sig ind, jo mere kan vi arrangere!

Hen ad vejen udvikler vi så på alt det sjove, og det der giver dig haveglæde - ja, vel at mærke haveglæde hele året rundt. Derfor sætter vi stor pris på din feedback, dine idéer, forslag eller bare tanker om, hvad du har brug for. Er du med her i haveklubben, lytter vi nemlig ekstra til dig og dine ønsker. Tro os; vi får rigtigt mange henvendelser, og vi samler helt særligt på læsere som dig, der hjælper lidt til og bakker os op. Dig, der bidrager til, at vi hver dag er dybt motiverede og passionerede omkring drift og udvikling af HAVEFOLKET. Nogle gange vil vi måske bede om din hjælp - og så håber vi, du har lyst til at give en lille hånd med.

Kan man så også godt bare følge med på sidelinjen uden at sige og gøre alt muligt? Ja, selvfølgelig! Du skal ikke bidrage med mere end du har lyst til. Ellers er det jo ikke hyggeligt mere!

Vi tænker hele tiden på nye samarbejder. Dels med de sponsorer, vi allerede har kontakt med, og så selvfølgelig med nye interessante aktører, som HAVEFOLKET har fælles værdigrundlag med. På den måde vil vi kunne forkæle dig, der læser vores nyhedsbrev, lidt ekstra. Det kan være med rabatter, særarrangementer og andet, som bare gør, at du glæder dig til at stå op og se, hvad vi nu har fundet på.

Vi har masser af planer og sprælske idéer, og mange af dem er nogle, vi selv ville blive glade for. Men det allervigtigste er, at du trives med at være en del af HAVEFOLKET. Og din læseglæde er vores drivkraft! Derfor vil du også få mulighed for at være den, vi spørger til råds om alt muligt. På et tidspunkt vil vi nemlig fx spørge, om du har lyst til at blive en del af et testpanel for en periode. Men meget mere om det senere. Og husk - det er ikke et krav. Bare et tilbud, så du kan få lidt mere indflydelse på magasinet.

Nå. Hvad siger du så - vil du være med?
Ja, det håber vi virkelig, at du vil - så velkommen i klubben!

Klik lige her for tilmelding!

GOODIES // Gratis downloads
Frøposer med HAVEFOLKETs decoupager.
Til og frakort til julen 2014 - med inspiration fra naturen.

ANNONCE