søndag den 14. oktober 2012

GAIAS HUS

TEMA: BØRNENES HAVE

Når man sætter en kreativ mor til at indrette legehuset, bliver der tænkt på sjove detaljer. Kig med og bliv måske inspireret til jeres eget bØrnEhjøRnE.

TEKST & FOTO: LONE


Her hos Gaia er der alt, hvad man har brug for, når man er fire år gammel og gerne vil tulle rundt for sig selv en gang imellem. Man kan vande sine blomster på verandaen eller bare gå ind og skabe sin helt egen verden.I huset er der et komfur, som selvfølgelig er placeret foran vinduet, så man kan holde øje med have og sandkasse, mens der kokkereres.

Inde er der også hængt alverdens hylder, gitre og kroge op, så indretningen i det lille køkken kan efterligne det rigtige køkken hos mor og far.

Og selvfølgelig er der også en tavle til at skrive indkøbssedlen på - akkurat som mor har!
Og så er der gode stole - stole der passer lige til Gaia: Solskinsgule. 

Gaia bor i øvrigt i nr. 7. Ja, selvfølgelig er der nummer på huset, for ellers kan posten jo ikke finde frem. Og breve modtages gerne! 

Postsprækken giver sig selv, når man har en to-fløjet dør med sprækker over det hele :-)
At Gaias mor er bidt af haveglæde er desuden ikke til at tage fejl af. Skønne roser spreder duft i bØrnEhjøRnEet, og hvis Gaia skal på rov for at fylde gryderne, skal der nok lige aftales lidt med mor først.

2 kommentarer:

 1. Det er da et herligt legehus som Gaia har, sin helt egne verden som hun helt sikkert får utroligt mange timer til at gå i - de mange detaljer er hun helt sikkert også vil med. Tavlen bliver da brugt kan man se og fremmelig er hun også den lille havenisse.

  SvarSlet
 2. Sikke et dejligt legehjørne.. Mine børn skal helt sikkert have noget lign.. Min datter elsker at vande blomster med mor eller gå på jordbær/hindbær jagt eller hvad vi ellers kan finde på. Føler jeg giver mine børn lidt ekstra med hjemmefra hvis de lærer at nyde det smukke naturen kan give os..

  Flot flot. Tak for dejlig inspiration

  Tine Vogt
  www.haveglaeder.blogspot.dk

  SvarSlet

ANNONCE