tirsdag den 23. oktober 2012

NYD EFTERÅRET I DEN GAMLE BY

MUSEUMSHAVER

Selvom efteråret byder på regn og kulde, er det absolut ikke for sent at tage en tur til Den Gamle By i Århus. For de haveinteresserede er her faktisk en skøn, lille køkkenhave med masser af stemning.

FOTO & TEKST: LONE

Når man svinger turen forbi Den Gamle By i Århus er det primært for at se de smukt restaurerede gamle huse, og hvordan folk boede i tidligere tider. Nu også med afsnit, der vækker minder, hvis man er fra 70'erne og 80'erne. Men man må ikke snyde sig selv for den lille plet med køkkenhave og drivhuse, der oser af stemning.

Her er bistader, højbede, buksbomomkransede bede, lækre potteborde og meget mere.
Herover ses højbede med et minidrivhus; bagved mistbænk med glasramme.

Tv. fine planteskilte skrevet med en sirlig håndskrift.


I dagene omkring Allehelgensaften - og allerede i efterårsferien - er den lille køkkenhave sædvanligvis pyntet med smukt udskårne græskar. En lille snært af Halloween - på den hyggelige måde!


2 kommentarer:

  1. Spændende sted. Kommer der også billeder inde fra drivhuset senere? Jeg ved de har en stor samling af pelargonier, nemlig!

    SvarSlet
  2. Du har helt ret! Desværre har jeg ikke fotograferet inde i drivhuset i denne omgang, men jeg skal tænke på dig, når jeg se pelargonier næste gang! ... har måske også lidt i gemmerne fra andre steder. Dit ønske er skrevet på huskelisten :-)

    SvarSlet

ANNONCE