fredag den 5. oktober 2012

EN SKØN BUKET

BUKETTER

Her inden den første frost er det bare med at få plukket løs af de dejlige dahlia, så de kan nydes på helt tæt hold.

TEKST: MARIANNE
FOTO: LONE
Sommeren er på lånt tid. Vi ved det alle sammen godt - med et trylleslag kan det hele være ovre. Vi ved ikke, hvornår det sker. Er det mon derfor dahlia er så intense? Som et festfyrværkeri, en sidste promenadekoncert inden alt toner mere og mere over i de gyldne, orange, brune og sorte farver. Og vinteren kommer. Derfor er det er bare med at komme ud og hente ind.

Efter mange dage med regn, kan det dog godt være svært at finde de gode dahlia derude, men har du flere planter er det stadig muligt. Vi kender én, der har en hel mark (og den mark kan du godt glæde dig til at høre mere om i næste uges nr. af HAVEFOLKET). Så vi gik ud og klippede.

Her er lidt inspiration:
Buketten her er samlet af dahlia i flere farver, fra den bourgognerøde over den cerise, pink, orange med purpurtoner, kombineret med kæmpeverbena, fennikelskærme og grene fra portugisisk laurbærkirsebær.

Buketten er ikke bundet. Blot stukket ned i vasen og arrangeret. Enkelt og alligevel levende og mangfoldigt! 


11 kommentarer:

 1. Smuk buket og skønne farver :-)

  SvarSlet
 2. åhhh hvor er den skøn

  SvarSlet
 3. :) Ja, Det er Lone, der har sammensat den. :)

  Og så bliver det jo sin sag - efterhånden - at sige "Dahlia" eller "Georgine" - uden at vægte sine ord med stor omhu.

  SvarSlet
 4. Elsker de smukke geoginer/dahlia. Smuk blog forøvrigt, som jeg agter at føle temmeligt meget med i:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er dejligt at høre, Anne-Marie!

   Slet
 5. Orv hvor er det en super smuk efterårsbuket, den kan man da kun blive glad af :o)

  SvarSlet
 6. Nøj den er lækker den buket og tak for den :)

  SvarSlet
 7. Tak for blomsterne, de er skønne og smukt sat sammen:-)

  SvarSlet
 8. Nu fik jeg endelig tid til at kigge rigtig indenfor hos Havefolket. Hvor det et flot magasin, lækkert sat op og med mange gode elementer. Hvis det fortsætter sådan, bliver det et super magasin :-))
  Jeg var lidt skeptisk, da jeg kiggede ind første gang, fordi jeg ikke rigtig kunne finde ud af jeres intensioner og holdninger f.eks. til miljøvenlig havedyrkning, kommercielle interesser o.s.v. Var det bare pæne billeder og på forhånd populære artikler? Nogen af jer kender jeg jo godt, og ved nogenlunde hvad I står for, men ikke alle.Jeg kiggede på bloglisten og nåede til fanebladet "Det sker", og tænkte at begge dele var da en tynd kop te enten bevidst eller også, fordi I ikke var nået længere. Jeg forventede nok noget mere af sådan et stort oplagt magasin, som fra starten ville have masser af læsere.
  Et par dage senere nåede jeg til fanebladene "Links" og "Hvem er vi", og så faldt tingene på plads for mig. Her fik jeg svaret på, hvad jeg kunne forvente mig af magasinet, og nu glæder jeg mig meget til at følge med og læse alle de spændende artikler, der kommer. Jeg er helt sikker på, at det er noget, som jeg kan bruge, blive inspiretet af og bare nyde.
  Et godt råd er at putte noget mere i de faneblade. Ellers fjern dem, og sæt dem på igen, når I har indhold til det. Jeg ved godt hvor meget arbejde, der er i det. Jeg har min kalender og bogreol, som jeg kan se af statistikken, bliver meget brugt, og det forpligter ;-)
  Det her blev næsten en hel anmeldelse, men jeg går ud fra, at det ikke gør noget. Det er i hvert fald ment meget positivt og konstruktivt fra min side.
  Iøvrigt en super flot buket og nogle ditto super billeder :-))

  Mange havehilsner
  Ina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ina,
   og tusind tak for dine meget konstruktive bemærkninger.
   Det kan vi helt bestemt bruge til noget - tak!

   Det er dejligt, at du engagerer dig, og at du har taget dig tid til at give os respons! Jeg er sikker på, at du vil opleve, at netop det, du skriver, du har savnet, også vil blive mere og mere tydeligt, som vi kommer frem. For nu - tak for input!
   Giv endelig lyd igen; også med kommentarer som disse :-)

   God weekend til dig!

   Slet

ANNONCE