fredag den 12. oktober 2012

VÆR MED I FOTOKONKURRENCEN

KONKURRENCE

Nu skyder vi den allerførste fotokonkurrence i gang. Temaet er 'Havefolk', og man kan vinde dejlige præmier fra Eventyr Haver

Vi håber, at rigtig mange har lyst til at være med, så vi kan se en masse skønne billeder af de mangfoldige havefolk.

 Vi synes det vil være rigtig spændende, ikke bare at se billeder af haver og planter, men også af mennesker i deres haver. Derfor har vi valgt at temaet for vores allerførste konkurrence her i HAVEFOLKET netop skal være: Havefolk.
Det kan være i fuld gang med at luge eller grave, liggende i hængekøjen, i gang med at plukke blomster eller høste grøntsager, eller hvad man nu synes bedst karakteriserer havefolk. Og det kan være billeder, hvor man kan se mennesker i fuld figur eller måske bare dele af dem: Hænderne der piller jordbær, bagdelen der stikker op midt i staudebedet osv. Kun fantasien sætter grænser, og vi glæder os rigtig meget til at se jeres billeder. 

Alle HAVEFOLKET's registrerede læsere kan deltage - du kan tilmelde dig som læser ude i højre side under fanen "vær med". På konkurrencesiden kan du læse meget mere om, hvordan du deltager, og efterhånden som vi modtager konkurrencebilleder vil det også være her, du kan se dem.

Så grib kameraet eller tjek dit billedarkiv for, om ikke der skulle være et oplagt vinderbillede af havefolk.

3 kommentarer:

 1. Sørme om ikke du tager et indlæg fra mig, som jeg længe har gået og "sparet sammen til"... nå, sådan kan det gå, jeg må jo bare være med her!

  En brumbasse fra Eventyrhaver er også et godt lokkemiddel, så mon ikke det bliver en ganske interessant fotorække ;o)

  SvarSlet
 2. Ja, det var jo lidt tarveligt af os, men jeg kan så næsten regne ud, at du synes, det er en god idé ;-)
  Vi glæder os også helt vild til at se, hvad der kommer af billeder - og du må da også ud med kameraet Fru Friis.

  SvarSlet
 3. Spændende idé det bliver sjovt at følge.....

  SvarSlet

ANNONCE