søndag den 25. november 2012

JEG ØNSKER MIG

TEMA: VI GLÆDER OS TIL ...

Jeg kan på kort tid fremstille lange ønskelister. 
For det meste er det altid ting til haven jeg ønsker mig. 
Det har været hårdt at vælge fra, men her kommer de 10 udvalgte.  

TEKST: KARINA

Min halvstramme havestue trænger til lidt kulør. Her ville et par puder, tæpper og smukke krukker gøre godt.  
Mange af havemøblerne trænger efterhånden også til en udskiftning, og lidt ekstra belysning ville heller ikke være af vejen. Og hvad med lidt havepynt? Ja, umiddelbart er det ikke noget jeg går ind for, men så sneg en lille, sort sag sig ind på listen. Dertil kommer havebøgerne, som jeg aldrig kan få nok af.


BØGER 
1 The Anxious Gardener af Roszika Parker.
Kan købes hos Plantarum. 
2 Guido Hager On Landscape Architecture.
Kan købes hos Plantarum. 

Og det er blot to bøger ud af mange.
På Plantarum kan man finde flere om; havedesign, botanik, blomsterdekoration, børn eller dyr i haven - og meget, meget mere.  Flere af bøgerne kommer fra internationale forlag, så der er rig mulighed for både ny inspiration og udsyn over landegrænsen.

TIL HAVESTUEN
3 Orientalske Puder kan købes hos Roomers.dk
4 Indisk Quilt. Også fra Roomers.dk 
(NB: Roomers holder ferielukket til d. 4.januar)
5 Smukke håndlavede krukker og fade fra Esther Studios


6 Hækkesaks i aluminium og med bølget skær.
Saksen kan købes hos skovudstyr.dk 
Den ser altså lækker ud. 
Enkel og stilren lampe fra Mekavi.
 Hee Dining Chair fra HAY-shop.
De kan stå udenfor og fås i øvrigt i flere farver. 
Eller et lille Tray Table også fra HAYJeg har allerede den store udgave i havestuen, men kunne godt tænke mig et lille til at skubbe under, som et udtræksbord - eller måske til at stille ovenpå det store bord som et plantetableau!
10 Buddhafigur som vil stå fint sammen med mine bregner op ad  den sorte væg i baghaven.
Figuren kan købes hos Jonte.dk

Hos Jonte kan man i øvrigt også finde de lækreste krukker, fade eller havedekorationer jeg længe har set.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

ANNONCE