mandag den 12. november 2012

KONKURRENCE: STAUDEKÆRESTER

KONKURRENCE

Vi har lyttet os frem til, at skønne sammensætninger til staudebedene er noget vi alle har lyst til at læse mere om her i den kommende vinterperiode, der også er tiden for planlægning af næste haveår. 

Så hermed er temaet til næste konkurrence valgt: 
Staudekærester


Vi håber at rigtig mange har lyst til at være med til at samle smukke kombinationer - og så er der en sæsonaktuel gave på højkant til den, der præsenterer det skønneste par.

Udfordringen er således at sende os dit bedste foto (på adressen info.havefolket@gmail.com) af en skøn staudekombination; planter der klæder hinanden i farver/former/højder etc.

Særligt for denne konkurrence er, at hvis du mener, at der skal to billeder til for at vise dine skønne staudekærester på bedste vis, må du gerne fremsende mere end et billede. Vi vil så samle dine billeder i en collage med format HxB: 1x3.

Alle HAVEFOLKET's registrerede, faste læsere kan deltage. Er du ikke allerede fast læser, kan du let tilmelde dig som læser ude i højre side under "vær med". Husk i din mail at oplyse dit for- og efternavn, din adresse og hvilke planter, der er på dit foto. Vi oplyser kun plantenavne, dit fornavn og din by sammen med dit bidrag. Og... vores mailadresse info.havefolket@gmail.com.

Under fanen KONKURRENCER kan du læse mere om retningslinierne for HAVEFOLKETs konkurrencer.

Som i sidste konkurrence udvælger vi i redaktionen hver en favorit, og så er det jer læsere, der vælger den endelige vinder! Gaven til den heldige er "Staudefrøbogen, Fra frø til staude" af Anne Gine Christiansen, som du kan læse mere om her. Men herudover vil en samling af de fine kombinationer være et godt input til alle os, der snart skal i gang med planlægning af næste sæsons haveprojekter; ja, måske er du i gang allerede.

Så vi håber, at du vil være med til at skabe en flot samling af de bedste staudekærester!

Så tjek dit billedarkiv for fotos af skønne staudekærester og kom med dit bedste bud inden deadline, der er den 26. november 2012. Vi glæder os til at høre fra dig.

5 kommentarer:

 1. Hvor bliver det spændende at se alle billederne, jeg glæder mig. God ide!

  SvarSlet
 2. Så må vi i arkiverne :) der skal god tid til, og det er der heldigvis også.

  SvarSlet
 3. Dejligt initiativ, lige hvad jeg har brug for med alle de stauder jeg har prøvet og så i år :-)

  SvarSlet
 4. Så har jeg et rigtig godt spørgsmål, I mener staudekærester og ikke plantekærester? For så skal jeg lige have sadlet om, jeg har mange skønne billeder med træer eller for den sags skyld liljer sammen med stauder, græsser, rhododendron. Gælder de så ikke med?

  SvarSlet
 5. Her er mitt bidrag: http://maritshagedagbok.blogspot.no/2012/11/staudekjrester.html

  SvarSlet

ANNONCE