mandag den 5. november 2012

OG VINDEREN BLEV...

KONKURRENCE

Det har været lidt af en gyser, men nu er fotokonkurrencen slut, og vinderen af de fine præmier fra Eventyr Haver blev Susan fra Viborg. 

Stort tillykke til Susan. Og 1000 tak til alle jer der deltog - det har været en fornøjelse at se alle de dejlige billeder af havefolk.
RESULTATET AF AFSTEMNINGEN:  
Vores første konkurrence her på HAVEFOLKET, der netop havde temaet Havefolk, har været lidt af en gyser. Dels fordi der har været så tæt løb mellem flere af finalisterne, der har skiftedes til at ligge i spidsen, og dels fordi teknikken midt i det hele pludselig begyndte at opføre sig mærkeligt.

De sidste par dage har vi på redaktionen været meget i tvivl om vi nogensinde ville få et resultat ud af afstemningen, da tælleren hele tiden nulstillede sig, og det tilsyneladende så ud som om, at alle de afgivne stemmer var blevet slettet. Men til vores store glæde var alle stemmerne blevet gemt, og nu har vi resultatet.

Til vores næste afstemning vil vi se, om vi kan finde en mere stabil teknisk løsning, for det her var næsten lidt for spændende.

Som man kan se på afstemningsresultatet er det Susan fra Viborg, der med 46 stemmer (29%) blev vinderen af de 2 kobberhumlebier og en ½ times skypekonsultation om roser fra Eventyr Haver. Man kan læse meget mere om Eventyr Haver i reportagen her.

Stort tillykke til Susan og 1000 tak til alle jer der deltog og var med til at gøre vores første konkurrence her på havefolket til en succes. Det har været en fornøjelse at se den mangfoldighed, der findes blandt havefolk!

DE 5 FINALISTER VAR:

Bente fra Kibæk

Berit fra Østerbro

Elin fra Drangedal

Helle fra Birkerød

Susan fra Viborg

BILLEDER DER DELTOG I KONKURRENCEN:

Indsendt af Lisbeth fra Samsø

Indsendt af Tine fra Sverdrup

Indsendt af Berit fra Østerbro

'
Indsendt af Anette fra Bevtoft

Indsendt af Ole fra Nakskov

Indsendt af Elin fra Drangedal


Indsendt af Susse fra Aalborg

Indsendt af Marie fra Roslev

Indsendt af Pernille fra Herlev

Indsendt af Anne Gine fra Frederiksværk

Indsendt af Helle fra Ringsted

Indsendt af Helle fra Birkerød

Indsendt af Sus fra Helsingør

Indsendt af Marianne fra Birkerød

Indsendt af Ulla fra Trige

Indsendt af Tina fra Ørslev

Indsendt af Hanne fra Storvorde


Indsendt af Diane fra Nykøbing Sj

Indsendt af Rose fra Tikøb

Indsendt af Ole fra Sunds

Indsendt af Gitte fra Brædstrup

Indsendt af Sanne fra Ringkøbing

Indsendt af Bente fra Kibæk

Indsendt af Kristine fra Allerød

Indsendt af Bine fra Ålbæk

Susan fra Viborg

Lone fra Grækenland

Indsendt af Rikke fra Samsø

Indsendt af Jette fra Kolding

Indsendt af Birgitte fra Haslev

Indsendt af Tove fra Terndrup

 Indsendt af Bente fra Kgs. Lyngby

Vi vil i øvrigt gerne benytte lejligheden her til at sende en rigtig, rigtig stor tak til alle jer, der har indsendt billeder. Vi håbede, at denne fotokonkurrence kunne være med til at vise, hvor mangfoldigt havefolket er, og det synes vi i høj grad er lykkedes. Så mange tak for jeres bidrag. Vi håber, at I har lyst til at være med en anden gang. 

1 kommentar:

  1. Tuuusind tak til alle jer der har stemt på mit billede... Det har været helt fantastisk. Jeg glæder mig utrolig meget over den fine præmie jeg er så heldig at have vundet.
    Men jeg har også glædet mig over at se alle de forskellige havefolk på billederne.. og syntes det var et rigtig godt emne I har valgt. Det er jo faktisk ikke så tit der sniger sig nogen af dén slags med på de billeder vi ser rundt i blogverdenen....
    Mange glade hilsner fra Susan

    SvarSlet

ANNONCE