Vi vil ikke hævde at have fundet de vises sten her i HAVEFOLKET. Men at have nogle sten at træde på gør én tryg. Derfor har vi samlet en række rosenlinks her.


TEKST & FOTO: MARIANNE
De fleste havefolk er tilhængere af at dele viden og erfaringer. Vi deler ud til højre og venstre og får en masse igen. Viden vokser af at blive delt og alle vinder ved det. Nogle havefolk er professionelle, andre er selvlærte. Alle er vi begejstrede for sunde haver og glade haveejere.  
Hvad der er sagt og skrevet om roser kan ikke omfattes på en enkelt webside. Denne linkssamling er derfor langt fra dækkende, men derimod, hvad vi opfatter som “cremen”. Den indeholder viden fra havefolk, der har inspireret os og givet os en smule mere overblik og ro i sjælen. Hvis du sidder med et link, du tyr tilbage til igen og igen – eller hvis du har en “guru”, som vi ikke har nævnt, så sig endelig til!
Links med rosenviden:
af Kim Greiner, Seniorgartner ved Det Biovidenskabelige Fakultet.
Medlemsforening med 2000 medlemmer, en stor samling af viden og aktiviteter, samt en lang række lokalarrangementer. Har en god linkssamling samt en omfangsrig oversigt over rosenhaver.
Meget stor, grundig og velskrevet artikelsamling om roser og deres pleje.   
af Inge Futtrup, giver en lang række anskuelser og anvisninger om roser.
på Claus Dalbys blog “Mit haveliv”. Du kan læse mere om roser i mange af hans bøger og også finde et utal af videoer, hvor han omtaler emnet.
i Praktisk Økologi´s nyhedsbrev “Havenyt”, med alverdens praktiske tips om roser.
på HaveABC med en mængde overbliksartikler, arbejdskalender og detaljebeskrivelser om den enkelte rose.
Stor samling om rosen på HaveABC.
hvor du blandt meget andet ser de mest hotte. Desuden rosenplanteskole.
med godt overblik og velkvalificeret, grundig vejledning. Desuden rosenplanteskole.
Roser i artiklen
Rosenfoto øverst: Lady Emma Hamilton