tirsdag den 27. november 2012

STAUDEKÆRESTER - DE FEM FINALISTER

KONKURRENCE

Vi har modtaget så mange fine bidrag til konkurrencen "STAUDEKÆRESTER". Tak til alle jer, der har bidraget til denne skønne samling af staudekærester!

Vi har nydt alle bidrag, men var nødt til at finde 5 finalister. Se dem her! NU er det op til dig: Hvem synes du skal vinde?
Hvem har fundet de skønneste staudekærester? Det er nu op til dig, der læser med her på HAVEFOLKET - uanset om du er fast læser eller ej. Afstemningen finder du ude i højre side, og der kan stemmes frem til fredag aften den 30/11 kl. 20.


DE 5 FINALISTER
(klik evt. på billederne for at se dem i stor størrelse)

Nete:
"Her kommer mit bud på nogle staudekærester, som jeg let "overser" i vinterplanlægningen, fordi der er så mange farvestrålende blomster, der stjæler mit fokus. Men det grønne mix med de forskellige bladformer er altså bare enormt tilfredsstillende at se på :-) 
På billedet ses: Hosta "August Moon", alm. bregne, lodden løvefod og en hvid ukendt storkenæb."

Hosta, alm. bregne og lodden løvefod // Nete, Rønne

Berit:
"Mit vedhæftede billede er fra juni måned og viser jakobsstige, Iris Sibirica White Swirl, hvid lupin og blå Iris Sibirica"
Jakobsstige, Iris Sibirica "White Swirl", hvid lupin og blå Iris Sibirica
// Berit, København Ø

Mia: 
"Selv om det er svært at vælge mellem mange lykkelige forhold, så har jeg fundet mit bidrag til konkurrencen. Mit kærestepar består af Echinacea purpurea "Green Jewel" og Perovskia "Little spire".

Echinacea purpurea "Green Jewel" og Perovskia "Little spire" // Mia, Stevns

Katinka:
"Her er der tale om en romance mellem den dobbelte violfrøstjerte Hewitt's Double (Thalictrum delavayi) og helt almindelig mælkeklokke (Campanula lactiflora). Et himmelsk forhold højt til vejrs over jorden - lidt som skyer og stjerne."
Violfrøstjerne og mælkeklokke // Katinka, Birkerød

Lise Lotte:
"Rosenkrave "Robinsons Rosa" og lupin "Mein Schloss".
Rosenkrave "Robinsons Rosa" og lupin "Mein Schloss"
// Lise Lotte, Nykøbing F

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

ANNONCE