mandag den 24. december 2012

DEN 24. DECEMBER


Kære læser,


Her slutter vores første års julekalender. Vi har talt til 24, og vi har i den grad nydt at skrive, fotografere og snakke om mange af julens glæder; allermest om julens grønne indslag både ude og inde. Måske er det lykkedes os at inspirere dig til at gå i gang med nogle af idéerne, eller måske har du ad denne vej fået gang i kreativiteten til at lave noget helt andet – det håber vi! December kan være tung for et inkarneret havemenneske, når jorden pludselig er dækket af sne, og man slet, slet ikke kan komme ud og gøre bare et eller andet. Men det er faktisk en skøn måned at starte vinteren med, hvis bare man kan finde en anden måde at lade de grønne pletter fylde på. Mon ikke du også har det sådan?

I aften er højdepunktet i december for rigtig mange, og vi glæder os alle til at være sammen med vores familier og nyde skønne julelækkerier, hygge om det fine juletræ, og forhåbentlig have en dejlig aften, hvor julefreden har overtaget. Men vi får se. Juleaften kan også være en hård nød at knække i nogle hjem, så vi trækker lige vejret helt ned i maven og lader freden sænke sig - indeni. Det må være et godt udgangspunkt for en hyggeaften, hvor alle julens retter, juledansen og gaveregnen skal klappe, og helst inden de små går i seng. Og jo, man kan godt skære et par genveje og give de små gaver før tid, så vi andre kan nyde julemaden og pakke op i ro og mag – eller hvad der nu skal til – for juleaften er jo også for os voksne!

I morgen er det 1. juledag og så går vi her på HAVEFOLKET tilbage i 100% havefokus. Slut med juledekorationer og fuglegodter for denne gang. Nu skal vi alle bare nyde dage med haveinspiration - og måske en lille opskrift. Vi håber, du kigger med.


Rigtig glædelig jul til dig og dine!


Med varme hilsner og ønsket om en skøn juleaften,
Karina, Marianne, Lene, Signe & Lone

14 kommentarer:

 1. Det har bestemt været en skøn december her på Havefolket og I har beriget mig med mange gode ideer og lækkerier, så tusind tak for alle de gode indlæg og rigtig glædelig jul til jer alle:)

  Mange julehilsner fra Ulla

  SvarSlet
 2. Tak for en fantastisk julekalender, det har i gjort rigtig godt, det kan i godt være stolte af. Er godt klar over at det er et kæmpearbejde i lægger i det. Men jeres side er højt skattet, og til stor inspiration. Så 1000 tak for det. Glæder mig allerede til næste indlæg.
  Mange hilsner Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
 3. Tak for julekalenderen, det har været hyggeligt at se de daglige nye indslag.
  Glæder mig til at se haveindslag igen.
  God jul til jer alle.

  SvarSlet
 4. Gledelig jul til dere alle!

  SvarSlet
 5. Glædelig jul til jer allesammen, og tak for en hyggelig kalender med mange gode indslag.
  Det var en rigtig god ide I fik med denne side.

  SvarSlet
 6. Tusinde tak for jeres inspirerende indlæg i kalenderlågerne. Det har været en daglig glæde at åbne en ny låge. Har I et arkiv, hvor jeres dejlige ideer kan genfindes?
  Glædelig jul og af hjertet tak! Julefreden sænker sig....

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så smart, at alle artikler gemmes i en lang række - kronologisk - så man kan altid finde tilbage. Søger du noget bestemt, kan du bare søge på det i søgefeltet herover til højre :-) ... hvis du skulle få lyst til at surfe lidt!

   Kh. Lone

   Slet
 7. Endnu en gang tak for alle Jeres fine og inspirerende indlæg. Glæder mig til at følge med i alle Jeres have temaer. I ønskes alle en glædelig jul.

  SvarSlet
 8. Glædelig jul og godt nytår til jer alle. Tusind tak for alle de gode ideer, smukke billeder og faglig/praktisk vejledning gennem haveåret.Denne side er helt og aldeles unik... Tak.
  Birthe

  SvarSlet
 9. En stor tak til jer alle for en meget inspirerende blog. I har rigtig mange spændende indlæg, gode ideer og flotte billeder. Jeg nyder det (næsten) daglige besøg hos jer og glæder mig til at se, hvad I finder på i det nye år. Glædelig jul og godt nytår til jer og alle andre, der læser med.
  Mange hilsner Heddie

  SvarSlet
 10. En glædelig jul til Jer også :)

  SvarSlet
 11. Kære alle i Havefolket. 1000 tak for en skøn kalendermåned - og 1000 tak for et smukt, professionelt og inspirerende havemagasin. I er frontløbere og har skabt noget, som glæder så mange hver dag. Tak for det. Jeg synes, hele have-blog-danmark skal udbringe et trefoldigt leve for Havefolket og dem der står bag, så her fra lyder et hjertevarmt hip hip hurra - og (ønsket for 2013)l De leve ....Tak for jeres kæmpe engagement og indsats. Rigtig glædelig jul.

  SvarSlet
 12. Tak for en dejlig kalender til os havefolk. Der har været mange gode og inspirerende indslag, som er skrevet bag øret!
  Dejligt for at I deler gode råd og ideer med os!
  Stor TAK herfra!

  SvarSlet
 13. Rigtig glædelig jul til jer alle sammen!

  SvarSlet

ANNONCE