tirsdag den 4. december 2012

KALENDERGAVE I DAG!

KALENDERGAVE

I dag udlodder vi endnu en skøn havegave.  

Er du fast læser kan du straks deltage i lodtrækningen ved blot at skrive dig på i kommentarerne. 

DENNE KONKURRENCE ER SLUT.
OM GAVEN
I dag trækker vi lod om to skønne frøpakker fra Albinus Frø; "De nye nordiske køkkenhaver" pakke I + II. Pakkerne indeholder i alt 18 poser frø.Pakke I: Frø af aspargesært, grøn havemælde, hjulkrone, kvan, løgkarse, pastinak, skovmærke, vejbred og tallerkensmækker.
Pakke II: Frø af vild løg, løvstikke, ramsløg, vinterportulak, natlys, gederams (skovbundens asparges), valsk bønne, sølvbede og rød havemælde.

SKRIV DIG PÅ MED DET SAMME
Du deltager let i lodtrækningen ved at skrive dig på i kommentarerne herunder. Eneste betingelse er, at du er fast læser af magasinet. (Hvis du ikke er det allerede, kan du tilmelde dig i højre side - det er gratis!).

Der lukkes for deltagelse i aften kl. 24.00. Herefter trækker vi lod og annoncerer vinderen i morgen. Gaven sendes herefter straks af sted til den heldige!
SPONSOR
Albinus Frø er ejet og drevet af Tine Albinus Ørberg, der i februar 2010 etablerede sin frøhandel på nettet. Tine har dermed skiftet sin karriere som journalist ud med en grøn verden, hvor webshoppen med handel af frø nu er hendes levevej.

Tine Albinus om sine frø:
"En god del af de frø, jeg sælger, er dyrket i min egen have. Jeg bruger ikke kunstgødning eller kunstige sprøjtemidler i haven. Derudover får jeg frø fra forskellige leverandører med gode haver og hjembringer fra rejser i udlandet. Jeg indkøber også frø fra engrosforhandlere, der leverer frø af høj kvalitet. Endelig holder jeg af at drage naturens planter ind i haven og samler også frø i naturen. Jeg prøvespirer altid nye frø og sælger kun frø, der har vist god spireevne. Enkelte slags frø kan dog - simpelthen fordi det er deres natur - være svære eller kræve helt særlige forhold for at spire. I så fald er det noteret ud for hver enkelt plante på frølisten. Endelig kan man aldrig forvente at alle frø spirer; mellem 60 og 90 pct. af frø spirer normalt."18 kommentarer:

 1. Jeg vil gerne deltage :-)

  Kh. Anne-Mette

  SvarSlet
 2. Jeg deltager gerne i udtrækningen.

  Havehilsen
  Ole

  SvarSlet
 3. Jeg vil også gerne være med i lodtrækningen :-)
  Kh Rose

  SvarSlet
 4. Den er jeg med på. Hvem vil ikke gerne have spændende frø med posten på en mørk decemberdag. Det varsler da lidt lys og vækst igen.

  SvarSlet
 5. Hej, jeg vil gerne deltage
  Glædelig jul!

  SvarSlet
 6. Hej Jeg vil da smaddergerne vinde den pakke frø.
  Jette (mit lille gods)

  SvarSlet
 7. Uha, som nyslået haveejer med store drømme om livet deri (til næste år), vil det være en meget velkommen pakke :-)

  Jeanette

  SvarSlet
 8. Jeg vil også gerne deltage i denne dejlige julekalender!

  SvarSlet
 9. Deltager gerne :-) Skøn præmie
  katrin@greencat.dk

  SvarSlet
 10. Det lyder rigtig spændende. Jeg vil gerne være med.

  SvarSlet
 11. Jeg vil meget gerne deltage:-)

  SvarSlet
 12. Det ser godt ud. Jeg deltager også meget gerne :-)

  SvarSlet
 13. lidt grøntsags frø er altid dejligt:) Anne Gine

  SvarSlet
 14. Spændende gave:) Jeg vil gerne putte disse frø i vores nyttehave til foråret når vi går sæson to som glade havestykkelejere i møde.

  SvarSlet
 15. Det var da en spændende gave, den vil jeg gerne spise til sommer :-)

  SvarSlet
 16. Så staselig julekalender dere har skapt. Jeg våger da å smette meg inn i loddtrekningen:)

  SvarSlet

ANNONCE