lørdag den 1. december 2012

VELKOMMEN TIL HAVEFOLKETS JULEKALENDER

Den 30. november er det altid svært at falde i søvn, når man er barn. Tanken om at der i morgen, når man vågner, hænger en lang klokkestreng tynget af pakker er næsten ubærlig. Forventningens glæde har ikke nathue på, men til sidst falder man jo i søvn. Og når så morgenlysets svage skær står i kanten af gardinet, så er man vågen med et plim og får øje på miraklet: Årets julekalender.


En gang imellem var det en blyantsspidser eller et viskelæder med chokoladeduft, og af og til var der en større gave. En tur ind og se Nøddeknækkeren i Det kongelige Teater, f.eks. Men glæden boblede, uvisheden vandt over de gode manérer og fingrene følte forsigtigt efter. Gætterierne havde ingen ende.
Den følelse er vi helt vilde med her i HAVEFOLKET, og den vil vi gerne give dig tilbage! På havemåden. Derfor har vi ommøbleret vores indlæg i december frem til juleaften. Temaerne om søndagen gemmer vi til januar og fra nu af er der en kalenderlåge til dig hver eneste dag - med alskens julekalas og overraskelser.


Det kan være nogle lækre opskrifter du ikke har set før, det kan være lidt dekoration eller nogle planteportrætter - men det kan også være noget helt andet. Noget til alle os, der bare MÅ have havefotos, selvom det er vinter. På den billedfede måde. På den savlende, lækre måde. Og det vil vi gerne fremme. Derfor har vi både gaver til dig i overført forstand, altså overførsel af viden og idéer, og på den mere håndfaste måde: Du vinder et eller andet - det dumper ind ad døren til dig. Desuden vil vi nu og da snige et indlæg ind, som kun handler om have (ingen jul), men vi siger ikke hvornår.

Lyder det spændende, kryptisk og klikfingeragtigt? Godt!


Vi glæder os til at ses!

Mange julehilsner fra redaktionen


5 kommentarer:

 1. Yuipppiiiiiii - Fantastisk ide I skønne kvinder - og jeg glæder mig allerede ;0)

  Dejlig 1. december til jer alle
  Knus Dorthe

  SvarSlet
 2. I har da virkeligt hovederne fyldt med dejlige ideer:-)

  SvarSlet
 3. God idé glæder mig til at se, hvad I har fundet på.

  SvarSlet
 4. Hvor er I altså skønne - sikken I forkæler os, og det er DEJLIGT :)

  SvarSlet
 5. Fantastisk idé. Hvor kan I altså bare vække vores nysgerrighed. DEJLIGT.

  Mange kærlige julehilsner til jer alle
  Lise Lotte

  SvarSlet

ANNONCE