tirsdag den 8. januar 2013

LAV EN PERSONLIG HAVEKALENDER

TEMA: PLANLÆGNING

Der er mange muligheder, hvis du vil lave din egen personlige havekalender. Kig med her!

TEKST & FOTO: LENEDe papkalendere man enten får som reklame fra den lokale ejendomsmægler eller selv køber hos boghandleren er noget så kedelige - men de kan bruges som "indmad" til din egen reklamefri kalender. På nettet fandt jeg kalendersiden.dk, og her kan man designe sin egen.

Man vælger selv hvordan månederne skal fordeles, hvilken farve teksten skal være og hvilke informationer man vil have med. Ligeledes kan man - og det er nu det bliver sjovt - indsætte sine egne billeder og sit eget logo, hvis man har et sådant. Du vælger selv om billedet skal være som baggrund (som vist her), eller om det skal være på halvdelen af siden. Hvis du vælger at lave kalenderen på 2 sider, laver du for- og bagside separat, og du kan så vælge et andet billede til bagsiden - smart ikke? Jeg har brugt nogle af Signes skønne fotos.

Når du er tilfreds med din kalender, downloader du den, og den kan så udskrives - helt gratis! Det eneste det koster er farvepatronerne. Herefter klæber du den op på den førnævnte reklamekalender fra ejendomsmægleren. Du kan naturligvis også bare klæbe den op på et almindeligt stykke kraftigt karton.

Brug den til at notere hvilke åbne haver du skal besøge i sæsonen, hvilke plantemarkeder der er i nærheden af dig, eller skriv hvornår du har sået sommerblomster, og hvornår de enkelte spirer. Ja, der er mange muligheder. Du kan jo også bare vælge at bruge den som en helt almindelig kalender, og måske bliver du nødt til at lave flere, nu du er i gang.10 kommentarer:

 1. God ide!
  Også gode forslag til anvendelsen.

  SvarSlet
 2. Hvor er i altså gode til at få ideer. Flot kalender. Tror jeg jeg skal prøve :-)
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
 3. God idé, jeg mangler en kalender, så det må jeg prøve.

  SvarSlet
 4. Fantastisk idé som også er god til en værtindegave til en blomsterglad veninde...

  SvarSlet
 5. Hej Lene
  Hvor er den flot, rigtig god ide - SUPER IDE - Tak for det.
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet
 6. Det må prøves - det er da noget sjovere end den lokale ejendomsmæglers! Tak for en god ide!

  SvarSlet
 7. jamen lutter god ide....tak for det tip.;-)

  SvarSlet

ANNONCE