tirsdag den 1. januar 2013

LÆKRE LINKS TIL INDEDAGE

LINKS

Tågen ligger tæt. Når du åbner døren får du slud, regn, blæst eller stiv kuling lige i ansigtet. Så er det godt at vide, hvor man kan søge lindring for sine haveabstinenser. Vi har samlet en bunke links. 

TEKST: MARIANNE

Der er jo årstider, hvor vi ikke kommer ret meget ud. Eller ret længe. Men det bremser jo ikke vores trang til haver. Nærmest tværtimod.

Armchair gardening er en disciplin i sig selv. Det er fabelagtigt at have sine bogbunker, hjemtaget fra biblioteket, til en weekend, hvor der står INGENTING på kalenderen. Eller til en aften, hvor det hensygnende fladskærms-tv alligevel går i ét med væggen. Det er også en sport i sig selv at prøve at glemme, hvad der står i de havebøger, man allerede har på sine reoler, og det lykkes faktisk sjældent. Til gengæld er gensynets glæde jo storartet.

At åbne en splinterny havebog, nyligt udpakket fra jul eller fødselsdag, er jo bevidsthedsudvidende på den lykkebringende måde. Bare det at bogen stadig er lidt "stiv i betrækket" og giver efter, når man åbner den, at bladene er så glatte og rene og nye og at alle billeder smiler farverigt, mildt og solbeskinnet ud mod én - åh, det er en fryd! Men så tit sker det jo heller ikke - og har man seriøse haveabstinenser må der andre "boller på suppen".

Når så alle de muligheder er opbrugt, og vejret bare stadig er gråt i gråt og koldt i koldt, så er det at nettet har sine kæmpe fordele, det ved vi jo alle sammen. Og med en Ipad eller en bærbar og en god pude, bag både den og nakken, kan en tur i sofaen eller lænestolen give megen glæde til mange timer, når du er blevet træt af at sidde ret op og ned ved computeren.

Vil du have et overblik, kan du gå til vores faneblad med navnet LINKS,  hvor du nu finder en opdateret liste. Den er (og kan jo ikke være) fyldestgørende, men den udgør en liste over websider, som vi mener er værd at kikke mere på. Sider, som vi selv har haft (og har) rigtig stor glæde af. Nogle mere end andre selvfølgelig! Værs´go; lad dig begejstre. Lad dig føre hen og med, tag en "ø-jump-tur" rundt i nethaveland. Hvem ved, måske kommer du steder hen - til "paradiser", hvor vi ikke har været, så sig endelig til, hvis du finder guld.

Og hvis du i forvejen sidder med nogle favoritter og foretrukne, som vi af en eller anden grund ikke er standset ved, så sig endelig til. Gerne her under dette indlæg, så lægger vi dem på løbende under fanen.

Rigtig god fornøjelse!

7 kommentarer:

 1. Godt nytår. Jeg håber I sprang højt ind i det nye år, samt at alle landede i god behold:D
  Tak for links til dejlige, kloge, interessante, oplysende og kærlige links. Det er måden hvormed man som lænestols havetosse overlever, indtil min sjæl igen tør op i takt med tiltagende lys og dito varmegrader.
  På gensyn i morgen.

  SvarSlet
 2. Jeg håber stadig rundt med armene over hovedet og glæder mig til det forestående nye haveår......og hvorfor ikke udfylde ventetiden med lidt armchair gardening både fra jeres skønne linkliste og fra det guld der lå gemt under juletræet ;0)

  2013 - here we come!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg hopper selvfølgelig - selv om jeg også håber på sol og varme i det nye år ;0)

   Slet
 3. Fin liste over links. Har allerede fundet et som nok kan få mig til at bruge laaaaang tid til armchair gardening.

  SvarSlet
 4. Tak for en god liste. Den spænder vidt - mange af siderne kendte jeg slet ikke. I er altid fulde af inspiration, gode tips og herlige artikler herinde. Stor tak til Havefolket.
  Dbh Mathias

  SvarSlet
 5. My brother recommended I might like this web site.

  He was totally right. This post

  truly made my day. You cann't imagine just how much time I had spent for this

  info! Thanks!

  My webpage ... http://amoc-gld.nl/
  my webpage - apartments in Albox

  SvarSlet
 6. You can certainly see your skills within the paintings you

  write. The world hopes for more passionate writers such
  as you who aren't afraid to mention how they believe. All the time follow your heart.

  Also visit my web page - wedia.gr
  Visit my blog - weather in Albox

  SvarSlet

ANNONCE