tirsdag den 15. januar 2013

MIN FRØSUCCES

KONKURRENCE

Det er ved at være sæson for frøsåning - ja, mange er sikkert allerede i fuld gang med staudesåningen. Konkurrencen i denne måned sætter fokus på såning. 

Fortæl os om din frøsucces!

Konkurrencen er nu lukket for deltagelse.

I samarbejde med Albinus Frø sparker vi nu en ny konkurrence i gang her på HAVEFOLKET. Og hvad er mere aktuelt end frøsåning. Måske er du allerede i gang, måske har du bestilt eller købt i store mængder eller måske sidder du og vil gerne i gang, men mangler ideer til dette års såning. Så lad os dele ud af vores successer fra frøsåning og måske inspirere andre til at komme i gang eller til at vælge andre frø end dem man altid tager ned fra hylden.

Vi håber rigtig mange har lyst til at være med - og så er der en sæsonaktuel gave på højkant til den, der præsenterer den mest fristende FRØSUCCES.


OG HVORDAN FRISTER DU SÅ?
Du sender et foto eller en billedcollage til vores mailadresse info.havefolket@gmail.com, og billedet skal gerne ledsages af en tekst. Det kan være en kort instruktion i hvordan du gjorde, hvorfor denne såning var en særlig succes og hvorfor du anbefaler den til andre. Men det står dig helt frit, hvordan du i ord vil overbringe os den gode historie. 

Vores eneste krav er, at du kun deltager med én plantetype, og at du i din beskrivelse holder dig indenfor 300 ord. Om din FRØSUCCES er sommerblomster, stauder eller ... - her er ingen begrænsninger!


HVEM KAN DELTAGE?
Alle HAVEFOLKETs registrerede, faste læsere kan deltage. Er du ikke allerede fast læser, kan du let tilmelde dig som læser ude i højre side under "vær med". Husk i din mail som minimum at oplyse dit for- og efternavn, din adresse og hvilken plante du deltager med. Vi oplyser kun plantenavne, dit fornavn og din by sammen med dit bidrag. Som i tidligere konkurrencer udvælger vi i redaktionen hver en favorit, og så er det jer læsere, der vælger den endelige vinder!

Under fanen KONKURRENCER kan du læse mere om retningslinierne for HAVEFOLKETs konkurrencer.


PRÆMIE
Gaven til den heldige er fra Albinus Frø og omfatter to skønne frøpakker til skærehaven.

Skærehave, pakke I
Frø af frøkenhat 'Envy', hareøre, blå hjulkrone, hør, Irlands klokke, lathyrus 'Mammoth Mid Blue', ridderspore 'Blue Bell', voksurt, lyserød opiumsvalmue og stolt kavaler 'White Purity'.

Skærehave, pakke II 
Frø af brudeslør 'Rosea', guldvalmue 'Pink Champagne', hjulkrone 'Alba', jomfru i det grønne 'Miss Jekyll Rose', lathyrus 'Mammoth Scarlet', mamelukærme 'Mont Blanc', klinte, ridderspore 'Carmine King', frøkenhat 'Oklahoma Ivory' og enkeblomst 'Salmon Queen'.DEADLINE FOR DELTAGELSE
Så tjek dit billedarkiv, vælg billede(r), beskriv din succes og send det hele til os inden deadline, der er den 1. februar 2013 ved midnat. De fem udvalgte vil blive annonceret til endelig afstemning i starten af uge 6.


Vi håber, at du vil være med til at dele ud af dine erfaringer og give os alle massevis af viden og inspiration til årets frøsåninger!

Vi glæder os til at høre fra dig!

3 kommentarer:

 1. Jeg vil gjerne delta i deres konkurranse :-)

  http://maritshagedagbok.blogspot.no/2013/01/min-frsuksess.html

  SvarSlet
 2. Jeg vil gerne bidrage med mine Rhodochiton eller rosenslyngere. Jeg høster frø og sår hvert år i februar. Og de når at blive kæmpestore og flotte hver sommer.

  http://www.idehaven.blogspot.dk/search/label/Blomsterb%C3%B8rns%20b%C3%B8rn

  Mange hilsener
  Helga

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Helga,

   Du skal være sød lige at vælge et billede ud og sende det til os på mail sammen med din tekst og dit fulde navn, adresse mv, så du kan deltage i konkurrencen.

   På forhånd tak :-)

   Slet

ANNONCE