søndag den 24. februar 2013

DET FINESTE FORÅRSTEGN

KONKURRENCE

Har du læst Mariannes artikel fra Gartneriet Spiren, og har du set Signes skønne billeder? Så har du sikkert ønsket at bare nogle af alle disse skønheder var dine!

Det kan de blive!

DER ER NU LUKKET FOR DELTAGELSE.Lige nu titter juleroser og påskeklokker frem af den sorte muld, og det er ét af de skønneste forårstegn, hvis du spørger os! Marianne Rostén fra Gartneriet Spiren har udloddet 2 gavekort á 500 kr., og vi har valgt at temaet for denne måneds konkurrence netop er" Det fineste forårstegn". 


HVAD SKAL DU GØRE?
For at deltage i konkurrencen skal du sende os dit fineste forårstegn. Det kan være et foto af din yndlingsforårsbebuder, eller måske er det solsortens første fløjt, der fortæller dig at foråret er på vej. Måske har du et yndlingsdigt om forår - måske har du oven i købet selv skrevet ét. Vælger du at sende en tekst må den max. indeholde 300 ord.

Vi glæder os til at høre hvad der lige netop er forår for dig. Send dit bidrag til info.havefolket@gmail.com


HVEM KAN DELTAGE?
Alle HAVEFOLKETs registrerede, faste læsere kan deltage. Er du ikke allerede fast læser, kan du let tilmelde dig som læser ude i højre side under "vær med". Husk i din mail som minimum at oplyse dit for- og efternavn samt din adresse. Vi oplyser kun dit fornavn og din by sammen med dit bidrag. Som i tidligere konkurrencer udvælger vi i redaktionen hver en favorit, og så er det jer læsere, der vælger de 2 vindere af gavekortet til Gartneriet Spiren!

Under fanen KONKURRENCER kan du læse mere om retningslinierne for HAVEFOLKETs konkurrencer.

DEADLINE FOR DELTAGELSE
Find dit fineste forårstegn frem og send det til os inden deadline, der er den 8. marts 2013 ved midnat. De fem udvalgte vil blive annonceret til endelig afstemning i starten af uge 11.

PRÆMIEN
Hvis du vinder, vil du få sendt gavekortet direkte fra Gartneriet Spiren. Hvis du selv vil udvælge dine påskeklokker - eller nogle af de andre blomster - kan du tage ned til Gartneriet Spiren og gå på opdagelse. Eller du kan bestille på hjemmesiden, hvor du selv kan vælge hvilken slags påskeklokke du ønsker. Bemærk, at du selv skal betale portoen, men du kan naturligvis også vælge at holde dig indenfor de 500 kr. incl. porto.

Hvis du har mulighed for selv at tage til Gartneriet Spiren, der ligger nær Skælskør på Sydvestsjælland, venter der dig en uforglemmelig oplevelse.

Vi glæder os meget til at modtage dit bidrag til konkurrencen om "Det fineste forårstegn".3 kommentarer:

 1. Jeg har indsendt et bidrag, er det modtaget. Jeg er i tvivl om det var rigtige adresse, jeg sendte til.
  Hilsen
  Lisbeth

  SvarSlet
 2. Jamen det er det!

  1000 tak for dit bidrag, Lisbeth. Vi eksponerer de modtagede bidrag så hurtigt som muligt og glæder os til at se dem alle sammen!

  SvarSlet
 3. Hei,

  Jeg har også sendt et bidrag :-)

  SvarSlet

ANNONCE