tirsdag den 5. marts 2013

BYGGEBOOM I FUGLEHAVEN

DIY

Jeg har længe været på udkig efter hængende redekasser til min klynge af platantræer. Simpelthen fordi der er rigtig mange katte i vores kvarter, og de går hvert år på rov i rederne i vores have - til min store fortrydelse. Nu har jeg fundet et bud - og min datter har givet dem "en gang lak".

TEKST & FOTO: LONE
I en bebyggelse hvor ALT - herunder husets træværk, haveskure, gyngestativ, højbede, listehegn mv. - er malet sort, var det noget af et drastisk valg at finde en alternativ farve til redekasserne. Min datter valgte. Og som meget modeinteresseret (og blogger ligeså!) faldt valget på denne farve: GRØFT fra GORI.


Redekasserne har vi fundet i Panduro Hobby og vi er selvfølgelig meget spændte på om småfuglene tager dem til sig. Og fugle skorter det i hvert fald ikke på; dem har vi i haven i hobetal.

Til info er det planen at redekasserne, hvis de bliver en succes denne sæson, skal have boret et hul på bagsiden og forsynes med en prop (á la dem der er i paprør, når man køber en plakat). Så kan vi nemlig også komme til at gøre rent i dem en gang om året.


2 kommentarer:

  1. Ideen er snuppet.

    Glædelig onsdag.
    Kirsten

    SvarSlet
  2. Hvor ser de flotte ud. Det er en god idé med lidt kontrast til at det "naturlige" ind imellem. Det giver lige et ekstra pift. Jeg håber at fuglene ikke er kede af det modige farvevalg.

    SvarSlet

ANNONCE