lørdag den 30. marts 2013

KONKURRENCE: STORE HAVEDAG

KONKURRENCE

Camilla Plum har sponsoreret 5 billetter til den populære "Store Havedag" på Fuglebjerggaard. Registrer dig som læser og deltag.


DENNE KONKURRENCE ER NU SLUT

 
Det bliver både hyggeligt og lærerigt og så bliver det sjovt at se alt det du har set på TV "IRL" (in real life/i levende live). Camilla og hendes gartnere Anja, Chantelle og Charlotte rådgiver om haver, fortæller om hvilke sorter, man skal dyrke hvorhenne, om kartofler, løg, urter m.m. Du prøver at pode, laver stiklinger, så m.v. og får dine ting med dig hjem.

En kop kaffe/the er inkluderet i arrangementet og cafeen og planteskolen er åben for salg hele dagen, hvis du skulle få lyst til at shoppe.
Fotos: Anne-li Engstrøm

ARRANGEMENTET :
Camilla giver bl.a. en rundvisning i køkkenhaven og resten af haven,  hvor hun fortæller om årets planter, planer og projekter, hvad der skal gro hvor, om jordbehandling, sorter, og hvordan man får noget til at gro derude det meste af året, og ikke kun i nogle korte sommermåneder.

Christian Sommer demonstrerer podning på barrodede 1. års træer. Har du en velegnet podekvist af en sort af æble, pære eller blomme, så kan du få lavet dit helt eget træ. Christian fortæller desuden om beskæring, sortsvalg, plantning og pasning af bær- og frugttræer.

Camillas gartnere demonstrerer hvordan man stiklingeformerer krydderurter som lavendel, rosmarin og salvie, og viser hvordan man sår sine frø. Deltagerne får et par potter med hjem.

Camilla fortæller om hvordan man laver et staudebed som er mere end til pynt. Med krydderurter og prydplanter, som kan spises, og som de gavnlige insekter vil elske at tumle sig i.

ALLE HAVEFOLKETS LÆSERE KAN VINDE
Vi udlodder 5 billetter til vores læsere til Camilla Plums "Store Havedag" på Fuglebjerggaard i Nordsjælland. Der er altså 5 heldige, der kan vinde en billet hver. HAVEFOLKET tager med på "Store Havedag" og skriver en reportage om dagen.

For at deltage i konkurrencen skal du være fast læser af HAVEFOLKET. Hvis du ikke allerede er fast læser kan du nemt blive det - se her hvordan du gør.

Skriv en kommentar til denne artikel og fortæl at du gerne vil deltage i konkurrencen. Vi skal have din kommentar senest søndag den 7. april kl. 16.00. Navnene på de 5 heldige vindere vil blive offentliggjort her på HAVEFOLKET senere søndag aften kl. 21.00. Du kan læse mere om "Store Havedag" på Fuglebjerggaards hjemmeside.

23 kommentarer:

 1. Hej;0)
  Vil selvfølgelig vildt gerne med på denne tur!
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 2. Det ville være en SKØN fødselsdagsgave!!

  Nathalia

  SvarSlet
 3. Det ville være en SKØN fødselsdagsgave!!

  Nathalia

  SvarSlet
 4. Jeg leser det aller meste av det Havefolket skriver, alltid noe inspirerende , informerende , integrerende og inkluderende! Takk til dere fem ildsjeler som legger tid, interesse og arbeid ned i bloggen til glede for oss andre hagetusser!

  SvarSlet
 5. Jeg vil meget gerne vinde billetter til en dag i Camillas have... Kan "varmt" anbefale hendes vidunderlige iste!

  Kh Jannie

  SvarSlet
 6. Jeg må da straks smide et lod i puljen - har før besøgt Camillas fantastiske sted og ville elske at komme igen.
  Mange hilsner

  Trine

  SvarSlet
 7. Ja, det vil jeg da rigtig gerne :)
  forårshilsner Pia

  SvarSlet
 8. Åhh ville rigtigt gerne vinde en billet. Men d. 13/4-13, hvor Store Havedag afholdes, skal jeg lægge hus til min fars 75-års fødselsdag. Men vil ønske de heldige vindere rigtig god fornøjelse.
  Mange hilsner fra Vibeke

  SvarSlet
 9. Hej, jeg vil så gerne deltage og vinde billet.
  Dejlig fødselsdagsgave!
  Hilsen og god påske
  Pia
  Der er mange Pia'er

  SvarSlet
 10. Det ville da være en fantastisk oplevelse for en Jyde som mig ;)

  KH Lena

  SvarSlet
 11. Uh, det vil jeg meget gerne :)
  Rigtig god påske.
  Ane

  SvarSlet
 12. Det vil jeg meget gerne være med til. Mon jeg endnu engang kan være heldig i en af jeres konkurrencer?

  Kh Gitte

  SvarSlet
 13. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan desværre ikke alligevel i den weekend - men god tur til dem der vinder

   Slet
 14. Jeg vil gerne deltage i konkurrencen.
  God påske
  Bente

  SvarSlet
 15. Selvom jeg har haft have i mange år, føler jeg, at jeg er nybegynder. Vil nu hvor jeg er fri af arbejdslivet og livsnyder gerne gøre mere ved min have. Derfor vil det være dejligt med gode råd og vejledning, så det ville være dejligt hvis jeg kunne være så heldig at komme i betragtning til ennn tur i Camillas have.
  Fortsat god Påske.
  Ilse

  SvarSlet
 16. Også jeg vil gerne besøge Camillas have

  SvarSlet
 17. Prøver lige igen.
  Hilsen Lise

  SvarSlet
 18. WOUW.... der vil jeg bare gerne være en lille flue på væggen, og følge med rundt i det Plum'ske haveunivers! Har fablet om at besøge Fuglebjerggaard de sidste par år, men det er endnu ikke faldet i hak. TÆNK hvis det skulle lykkedes ad denne vej...
  De-grønneste-forventnings-og-håbefulde-hilsner fra fru friis ;o)

  SvarSlet
 19. jeg er VILD med camilla plum - og jeg er VILD med ALLE de EVENTYRLIGT FRODIGE, SMUKKE og SANSELIGE frembringelser hun vedvarende skaber i sit MAD- og NATUR-MENAGERI - så JA TAK det vil være FANTASTISK at vinde billetter til hendes STORE HAVEDAG ..

  TAK

  :) linne

  SvarSlet
 20. Jeg vil nyde en dag på Fuglebjerggård i fulde drag, så her krydses havefingre for en billet ;-)
  Kh Rose

  SvarSlet
 21. Ej, hvor bliver det spændende! Signe og jeg kommer jo også og laver reportage fra dagen. Vi glæder os allerede!

  Hæng på i morgen hvor vi offentliggør vinderne klokken 21.

  SvarSlet
 22. Jeg hænger på... og vil da også gerne kaste et lod i puljen :)
  Det kunne da være hyggeligt at ses med jer begge!
  Knus
  Eva

  SvarSlet

ANNONCE