lørdag den 2. marts 2013

NU GÅR VI OGSÅ PÅ FACEBOOK

OM MAGASINET

Vi vil være hip med de hippe, snakke og grine,  "like" og lave "thumbs up". Drøfte, udveksle ideer og diskutere. Poste og være venner. Derfor går vi nu på Facebook, og i samme åndedrag lukker vi for de anonyme kommentarer her på HAVEFOLKET.Det er altså træls! På rigtig godt nykøbenhavnsk. Hver eneste dag er vi inde og fjerne mærkelige reklamekommentarer på vores kommentarliste - også kaldet SPAM. Det er surt og dumt og irriterende. Og det er jo slet ikke meningen med HAVEFOLKET. Her skal der være rart for alle, inklusive os selv. 

Derfor har vi besluttet os for at lukke af for anonyme kommentarer, men dog undlade de ulidelige mærkelige adgangskoder, der kun skræmmer folk væk. Fra nu af er det kun de såkaldt registrerede brugere, der kan gå ind og kommentere her.

Vi er rigtig kede af at det er nødvendigt, men langt de fleste af jer der kommenterer er ikke anonyme, og vil derfor overhovedet ikke kunne mærke forskel. Hvis du er én af de anonyme, håber vi at du har lyst til at registrere dig - se her hvordan du gør. Det er naturligvis gratis.

Men nu glemmer vi alt om det. Vi er rigtig glade for at være på Facebook. Siden hedder HAVEFOLKET og er et tidsskrift. Du skal være så hjertelig velkommen på vores nye side på Facebook. Vi mødes gerne begge steder -det er kun sjovt!

OG HVAD KAN DU SÅ OPLEVE PÅ VORES FACEBOOKSIDE?
Tanken er at vi også går bag om magasinet og viser morsomme detaljer "backstage" og "håndholdt". Vi peger ud i den store vide haveverden og viser dig, hvad vi falder for af labre havefiduser, trends og langtidsholdbare haveråd.

Vi glæder os til at lade snakken gå om haver og havepassion, både her og på Facebook.


6 kommentarer:

 1. I er bare de sejeste havequinder! HURRA for jer! Og selvfølgelig følger jeg med over på fb også... Godt gået girls :o)

  Hvad angår den irriterende spammail, har jeg også med rædsel set på hvordan den pludselig har bredt sig på min side. Tilsyneladende var det et enkelt gammelt indlæg, som det gik mest ud over. Derfor gemte jeg det omtalte indlæg, tilbage som "kladde" og siden har der ikke været noget generende. Hvor længe det holder ved jeg selvfølgelig ikke, men jeres muighed vil jeg tænke over. Det må jo være næste skridt... Tak for tippet.

  SvarSlet
 2. Jeg er også plaget af spam. Det kommer ikke op på min blog, men sendes på mail til min private indbakke. SURT

  SvarSlet
 3. Go girls.
  Vi er så mange, der nyder alle de fantastiske artikler og flotte billeder. Velkommen på 'fjæsen' - så kigger jeg da gerne med der også.

  SvarSlet
 4. Velkommen på Facebook! Drømmehaven har "liket" - selvfølgelig!

  SvarSlet
 5. Det måtte blive næste skridt - og jeg har også liket - mine venner skal da også se HAVEFOLKET;)
  Jeg får som Susanne også en del spam på Countryliv, men de bliver heldigvis opfanget af google og viser sig ikke på bloggen.

  SvarSlet
 6. Vi har været igennem alle de indledende knæbøjninger med at omdanne til kladder og slette de få, der gik igennem. Men her på det sidste accellererede det voldsomt.

  Vi vil være utroligt kede af at genindføre kontrolordene, så det afholder vi os fra så længe vi kan.

  1000 tak for "likes" Det er gået rigtigt stærkt, synes vi. På et døgn fik vi lidt over 100. Nu skal vi også bare rigtigt "igang".... men som i ved TTT. ;)

  SvarSlet

ANNONCE