torsdag den 7. marts 2013

VIND EN POTMAKER

KONKURRENCE

HAVEFOLKET har fået sponsoreret nogle dejlige præmier fra Havegalleriet i Odense. 

Præmien består af en potmaker og en priklepind i træ, og der er 3 heldige, der kan vinde et sæt hver.

KONKURRENCEN ER LUKKET


Havegalleriet ejes af Helle Rask, der fortæller:
FOTO FRA HAVEGALLERIET.DK
"Jeg har altid været havemenneske, og som voksen begyndte jeg at komme jævnligt i Holland hos min mands familie. Dernede så jeg mange skønne haver og planteskoler, og syntes dengang i 2005 at det fynske marked trængte til et løft! Jeg finder stadig mine varer i Holland, samt i England på messer og selvfølgelig også herhjemme.

Det er rigtig sjovt at finde noget, der ikke fås andre steder - det kan der gå sport i. Jeg vælger kun noget, jeg ville bruge i min egen have og tænker både på brugsværdi, kvalitet og udseende. Som en lille forretning kan det jo være svært at konkurrere med de store, og derfor er det sjovt at finde små forhandlere med specielle varer - som f.eks. de flydende guldsmede jeg har fundet hos en hollandsk kunstner, og de fine drivpotter jeg henter hos en hollandsk keramiker. Det er varer, der kun fås her hos mig".

"....f.eks. de flydende guldsmede jeg har fundet hos en hollandsk kunstner, og de fine drivpotter jeg henter hos en hollandsk keramiker. Det er varer, der kun fås her hos mig"

Havegalleriet er en netbaseret forhandler af haveredskaber og tilbehør til haven. Her kan du finde eksklusive redskaber fra Sneeboer, engelske vandkander fra Haws samt skønne, søde og anderledes ting til arbejdet i haven. Havegalleriet er også stedet, hvor du kan finde unikke og specielle gaver til havefolket.


HAVEFOLKETS FASTE LÆSERE KAN VINDE...
præmier, der i denne konkurrence består af sæt med en potmaker og en priklepind i træ. Der er 3 heldige, der kan vinde et sæt hver.

For at deltage i konkurrencen skal du være fast læser af HAVEFOLKET. Hvis du ikke allerede er fast læser kan du nemt blive det - se her hvordan du gør.

Skriv en kommentar til denne artikel, og fortæl at du gerne vil deltage i konkurrencen.Vi skal have din kommentar senest søndag den 10. marts kl. 14, og der vil derefter blive trukket lod. Navnene på de tre heldige vindere vil blive offentliggjort her på HAVEFOLKET senere søndag aften  kl. 21. Gevinsterne bliver sendt direkte fra Havegalleriet til de heldige vindere.43 kommentarer:

 1. Jeg er da fast læser, og har været det fra starten! Jeg er glad for den inspiration i giver havefolket (os). Jeg vil meget gerne vinde potmarker sættet, da jeg har hørt meget godt om sådan et sæt - men aldrig selv fået købt et.

  Maria - den eksperimenterende have

  SvarSlet
 2. Jeg er også fast læser, det kunne være spændende at vinde potmakeren.
  Hilsen Lisbeth

  SvarSlet
 3. Havefolket er et skønt og insprations rigt sted. Fra den første dag jeg fandt Havefolket, har jeg læst jeres gode indlæg.
  I er gode til at skrive nogle indlæg som berører en stor del af læserne.
  i den tid hvor jeg har været blogger, har jeg i Havefolket kunne finde god hjælp på nogle af de spørgmål der kan dukke op når man er nybegynder, både i blokverdenen og i haven.
  Og jeg vil rigtigt gerne vinde det dejlige sæt.
  Mange hilsner fra Linda

  SvarSlet
 4. Hej.Ja! jeg er også fast læser hos jer,og vil da også gerne vinde potmakeren.
  Hilsen Jette (mit lille gods)

  SvarSlet
 5. Selvfølgelig er jeg fast læser hos HAVEFOLKET, og jeg vil gerne deltage i konkurrencen om at vinde en potmaker og en priklepind.
  Hilsen Christel

  SvarSlet
 6. Jeg kunne da vældig godt bruge sådan en potmaker. I øjeblikket laver jeg mine "potter" vved hjælp af flasker i forskellige størrelser, så det vil være en god hjælp

  Havehilsen
  Ole

  SvarSlet
 7. Jeg vil super gerne vinde sådan et fint sæt.... :-)
  Fast læser har jeg været siden I startede.... selvfølgelig.
  Mange forårs hilsner fra Susan

  SvarSlet
 8. Hej, jeg vil så gerne være med.
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 9. Jeg har lige tilmeldt som læser - er nybegynder i haveverdenen - og kunne godt bruge 'potmakeren'til alle de frø jeg lige har købt :-)
  Vh Birgitte

  SvarSlet
 10. Jeg er fast læser, og jeg har været det fra starten.Det er en flot blog/facebookside I har fået. Havegalleriet har en meget hyggelig butik i Odense.
  Jeg vil meget gerne vinde sættet med potmarker.
  hilsen Jens Buch-Andersen

  SvarSlet
 11. Det vil være helt fint, hvis jeg vandt en potmaker. Det et lige nu jeg e ved at så mine alt for mange indkøbte frø, så det varer ikke længe inden der bliver brug for rigtig mange små potter

  SvarSlet
 12. Har set potmakeren demonstreret flere gange, men har en kun nået at få den på ønskesedlen, så jeg vil meget gerne delltage i lodtrækning! Tak i øvrigt for en meget inspirerende blog! Stor respekt for jeres arbejdsindsats og store viden! Hilsen en trofast læser:-) Karin fra Blomsterlyst

  SvarSlet
 13. Smukt sæt som jeg gerne vil deltage i konkurrencen om at vinde :-)

  SvarSlet
 14. Genbrugsgenialt!
  Den kan jeg såååå fint bruge til såningen af sommerblomsterne.

  Hilsen Kirsten

  SvarSlet
 15. Hej piger,
  Jeg vil enormt gerne deltage.
  Den fine potmaker vil være fantastisk at bruge, når jeg om lidt skal til at så de elskede lathyrus - solskikker og andet guf ikke mindst. Tak for et fedt initiativ og et dejligt magasin ikke mindst!
  Mathias

  SvarSlet
 16. Hej Havefolk.
  Tak for nogle gode brugbare artikler. Jeg har længe haft kik på potmaker og vil blive en meget glad vinder.
  Hilsen Lisbeth

  SvarSlet
 17. Hej Havefolk.
  Tak for nogle gode brugbare artikler. Jeg har længe haft kik på potmaker og vil blive en meget glad vinder.
  Hilsen Lisbeth

  SvarSlet
 18. Skøn blog!
  Ville elske at vinde da jeg ikke har nogen af delene :)

  SvarSlet
 19. Jeg har været fast læser fra starten og den potmaker har jeg også haft på ønskelisten længe - så jeg vil gerne være med i konkurrencen.

  SvarSlet
 20. Hejsa
  Jeg er også fast læser og har ligesom mange af de andre haft potmakeren på ønskesedlen længe - men bare ikke fået købt den.. Måske er jeg heldig nu..

  SvarSlet
 21. Uha hvor vil jeg gerne eje en Potmaker fra Havegalleriet og da jeg også er fast læser af HAVEFOLKET har jeg nu muligheden ved at deltage i jeres fine konkurrence her og tak for det:o)

  SvarSlet
 22. Jeg er relativ ny læser på havefolket, men jeg er efterhånden nået godt ned i arkiverne og har læst en masse dejlige artikler. Artiklerne er fulde af inspiration og skrevet med stor entusiasme. Artiklen om potmakeren er også fin. Selv har jeg brugt en gammel spraydåse og låget fra et syltetøjsglas. Det virker, men det ville være rart at have den ægte ;-) Havegalleriet er vist en fantastisk butik, men må jeg huske, hvis jeg kommer på de kanter.
  Mvh Bente

  SvarSlet
 23. Hej SKØNNE havebloggere!!
  Nu er det vist på tide jeg kommer med en kommentar på dette fantastiske Havemagasin :-)
  Der skulle bare en Potmaker til og få mig ud af busken!
  Jeg syntes I gør et super godt stykke arbejde og jeg glæder mig hver uge til og læse om det nye tema. Jeg må indrømme, at havemagasinet har 1. priotet, hvor det før i tiden var Hr. Dalbys blog.

  *Spirer bryder den frosne jord,
  Blomster sættes på mit bord!
  Melder forårets komme,
  snart er vinteren omme!
  kærlig forårshilsen fra Helle

  SvarSlet
 24. Den præmie vil jeg da gerne vinde! Jeg har en billig potmaker fra NETTO, som slet ikke kan måle sig med den flotte præmie. Både den og priklepinden ser lækre ud, og kan fin få plads i min samling.

  Det fungerer i øvrigt rigtig godt med potter i avispapir, og jeg tror ikke at det kan gøres billigere. Jeg skal snart til at lave årets første potter. Det kan man fint hygge sig med en aften foran flimmerkassen.

  SvarSlet
 25. uha, dem kunne jeg godt tænke mig. Jeg folder ellers selv, men det er hurtigere med en potmaker - og jeg skal lave mange ;-)

  Tak for en fantastisk side med masser af god viden og inspiration

  Jeanette

  SvarSlet
 26. Også jeg vil gerne deltage. Jeg er ikke begyndt at så endnu, men det er lige om hjørnet, når jeg får tid... snart...

  SvarSlet
 27. Jeg er en forholdsvis ny havelejer - sammen med min familie går jeg nu vores anden sæson i møde som lejere af et lille stykke jord i en haveforening. Frø skal indkøbes, og så skal vi i gang med at forspire hjemme i vindueskarmen.

  SvarSlet
 28. Uah, jeg vil sandelig gerne være med
  Helle

  SvarSlet
 29. Jeg skynder mig at smide et lod i puljen, så kan jeg supplere mine mange dyre pluggbokse og andre gadgets med hjemmelavede potter. .o)
  Mange hilsner

  Trine

  SvarSlet
 30. Endnu en fast læser, der gerne vil være med:)

  SvarSlet
 31. Jeg vil også gerne deltage! Avispotter ville være et dejligt alternativ til æggebakker, kaffefiltre og hvad man ellers har stående af besynderlige genbrugs dimser!
  Med venlig hilsen

  Birgitte

  SvarSlet
 32. Jeg vil også gerne deltage! Avispotter ville være et dejligt alternativ til æggebakker, kaffefiltre og hvad man ellers har stående af besynderlige genbrugs dimser!
  Med venlig hilsen

  Birgitte

  SvarSlet
 33. Jeg vil også gerne være med - har faktisk kigget på det med at lave potter af avispapir i en anden bog - og det sørme da smart ud med sådan en potmaker.
  Mange hilsner,
  Trine

  SvarSlet
 34. Nu har vi samlet wc-ruller, siden I sendte indlægget om root-trainers, og jeg tror næppe, de vil kunne dække behovet i løbet af den næste måned. Så jeg vil også gerne deltage i konkurrencen.

  SvarSlet
 35. Som førstegangs staudesåer vil jeg også rigtig gerne være med i konkurrencen. For jeg håber at jeg skal til at prikle en hulens masse små planter snart, og hvad er bedre end genbrugsmateriale til sådan en omgang?! Jeg har ikke nået at besøge det lille hus nok til at have toiletruller nok...
  Kh Gitte Medom Kjeldsen

  Ps. jeg har aldrig prøvet at skrive med googlekonto, så jeg er lidt spændt på, hvordan "hovedet" bliver på min kommentar.

  SvarSlet
 36. Smart! Jeg vil gerne være med :)
  m_hoej20(at)yahoo.dk

  SvarSlet
 37. Jeg har været medlem lige fra starten, og jeg går ind for genbrug hvor det kan lade sig gøre. Denne pottemaker er da en genial og smuk opfindelse! Det er sjældent at skønhed og funktion går så fint op i en højere enhed, som dette sæt! :)

  SvarSlet
 38. Så er jeg tilmeldt som fast læser af denne fantastiske side for alle haveelskere. Det ville være dejligt at vinde den spændende potmaker.

  SvarSlet
 39. Selvfølgelig er jeg da fast læser !!! :) :) Og en potmaker er lige det jeg ønsker mig.. De der flydende guldsmede er da bare for søde..

  SvarSlet

ANNONCE