onsdag den 17. april 2013

VINDEREN ER!

KONKURRENCE

Så er afstemningen slut, og der er fundet en vinder!


Se her, hvem det blev.

Også i denne konkurrence har det været en spændende afstemning, og der var næsten "dødt løb" det meste af dagen. 


Her til sidst op til kl. 20.00, hvor afstemningen sluttede, skete der imidlertid noget, og vi kan nu kåre vinderen, som er:

Carsten fra Jerslev

Stort tillykke til den heldige vinder - og ikke mindst hans kone!

Du vil blive kontaktet af Morten fra Zinkbakken.dk så hurtigt som muligt, så I kan aftale nærmere.
Se eller gense alle bidrag:

ALLE DELTAGERE


Ane, København
"I en lejlighed midt i byen bor en lille familie på 3.
Hver især har de hver deres interesser men alle elsker de altanen og alle blomsterne.
Enkelthed, farverige ting og masser af kærlighed fylder rummene.
Det kan godt skabe forvirring for øjnene og ting-finderen.
Derfor ønsker hun sig fine zinkbakker.
Det vil klæde de små spirer og forspiringspotterne.
De små pilfingrer fra mindste manden vil heller ikke kunne nå potterne så jord og spirer vil blive i vindueskarmen.
Hvor vil hun gerne gerne vinde de fine zinkbakker.
Ude på altan kunne de også bruges, tænker hun.
Zinkbakker står nemlig højt på hendes ønskeliste


Birgitte, Haslev
"Enhver kvinde med bare en lille smule ordenssans ville se min spisestue og sige: "Selvfølgelig skal hun det! Hun trænger!". En kort beskrivelse af hvordan her ser ud: Stort sydvendt vindue med en bred vindueskarm i terrasso, i vindueskarmen står der p.t 3 flamingokasser og tre plugbokse, alle tilplantet med blomster til potter og krukkerog så ligger der en kat , bag vindueskarmen står er to klapborde og et rundt glasbord. På det ene klapbord står der en rund emaljebalje med overvintrende planter, + nogle tørvepotter med kartofler til spiring og nogle andre med nogle græsser, på glasbordet står et minidrivhus med petunier, en salvie i en køn lerpotte, en peberrod i fuld firspring og så "Spike" og "Oluf" (en kaktus og en mindre palme), som ældstesønnen satte i pleje, da han flyttede til Belfast. På det andet klapbord står to plastikbakker i meget 70er agtige retrofarver med æggebakker tilsået med skovjordbær! Så lidt hjælp til en kønnere løsning ville blive modtaget med glæde."


Hanne, 
"Jeg håber jeg vinder de skønne zinkbakker til mit drivhus. Sidste forår fik jeg endelig råd til drømmedrivhuset. Desvære var der lang leveringstid på det og så skulle der lige graves ud og støbes sokkel og lægges gulv og og og... Så det blev næsten sommer inden drivhuset stod færdigt. Men nu står det der og er så fint. Og det kribler i fingerene for at komme igang med at så og forspire en masse dejlige urter og blomster i drivhuset, for det er det eneste sted i haven jeg kan have mine ting i fred for alle de alt for mange dræbersnegle. (fandt næsten 100 i mit 1 m3 ruccollabed sidste år, på en aften!) Med et nyt drivhus, kommer indretning og de fine zinkbakker vil passe så godt ind i drivhuset, sammen med alle de plantestøtter og ophæng, jeg har lavet af grene fra hasseltræet. Det er lige sådan nogle jeg har været på jagt efter til mine små tomat og chiliplanter!

De bakker er så fine,
vil ønske de var mine.
De vil være helt perfekte
på mine drivhushyldeknækte.
Så de små og spæde planterødder
kan få badet deres fine plantefødder.


Eva, Otterup
Hej. Jeg håber at vinde de fine zink bakker.
Vi har haft drivhus i to år og det har bare fanget min interesse. Vi købte et gammelt lille bitte et. Det har fungeret fint.
Men efter min langtids sygemelding pga stress har jeg brug for mere plads til plante terapi.
Så vi skal nu til at bygge et nyt og meget større drivhus op ad gavlen på værkstedet. Det er en sydvendt gavl så det håber vi bliver fint.
Vi skal bygge det af træ sprosser, aluminium og glas selvfølgelig.
Så derfor ville zink bakkerne passe formidabelt ind i mit kommende livsbekræftende rekreative rum.


Tina, Aalborg
"Nu vil vi ha´ vintren ned med nakken
havehandsken på og af med frakken
Jorden, den er bar og hård
men herinde bli´r det vår
når et lille frø kan gro i bakken.


Pia, Rødovre
"Stuen er fyldt med bøjede nakker
af spirer – der står makker ved makker,
Chili og tomat – står vi og flakker
i grimme bøtter og bakker - ak og…
giv os en zinkbakke – så alle vi takker!"


Lena, Fredericia
"Min vanding af potter foregår i gl kødbakker, flamingokasser med plastic i, bakker til sko og hvad der nu ellers er ved hånden. Brugbart men ski ikke særlig kønt.Derfor ville jeg blive lykkelig for at vinde de flotte zinkbakker fra zinkbakken.dk


Lene, Boeslunde
Min begrundelse for, at netop jeg skulle være så usigelig heldig at vinde fornemme bakker er denne:
At jeg vitterlig ikke ejer kongens mønt til at kunne erhverve mig disse.
6 år i stresshelvede uden indtægt kan ikke anbefales. Kun haven giver ro – og hurra for den, livlinen.
Uanset, om jeg er heldig i konkurrencen eller ej, er foråret på vej – og dét er en gevinst i sig selv!
Glædelig snarligt forår til jer alle!


Susan, Viborg
Det skal være mig fordi.... jeg netop i disse dag opdager hvor uundværlige sådan nogle bakker er - og at jeg desværre har alt alt for lidt.
Jeg har i disse dage et større logistikproblem, da mine 2 zinkbakker lige nu gør sit job i pelargoniernes vinterlogi, og jeg samtidig har gange i en helt del såning og "vækning efter vinterhi" i orangeriet.
Hvad søren skal man da gøre med alle de Root-rainers og potter? Alt hvad køkkenet kan leverer af serveringbakker og grillbakker ér inddraget, ligesom alverdens underskåle og tallerkner. Ikke særligt praktisk, pænt eller pladsbesparende på køkkenbordet. Zinkbakker er selvfølgelig svaret.
Sager er at min "bestand" af pelargonier er eksploderet siden jeg sidste forår have mit første forår i orangeriet - og det har min lyst til at forsøge mig med at så mine egne planter jo selvfølgelig også. Tingene har vist grebet lidt om sig tror jeg.... Og jeg kan kun forestille mig det fortsætter.
Men sådan er det vel med dét der have-hygge-arbejde....det kommer under huden på én, og man kan ikke få nok.
Og sandheden er vist det samme for zinkbakker - dem kan man heller ikke få for mange af.Arne og Marianne, Frederikssund
Vi har to gange bestilt zinkbakker efter specialmål hos Zinkbakken. Første gang til en blomsterhylde/gasmålerskjuler på terrassen (billede 1-2). Zinkbakken passer i mål ovenpå gasmåleren, og vha. træ fra et udtjent havebord er den ikke ret pæne gasmåler blevet omdannet til en hylde til pelargonier.

På billedet er det krydderurtestiklinger, der står i bakken. De har hele vinteren stået i zinkbakken i vinduet i vores frostfrie skur, men må snart vige pladsen i bakken til pelargonierne. Den anden gang, vi har bestilt en zinkbakke efter mål, er for nyligt, hvor vi har lavet en spirekasse til tomatplanter (billede 3-4). Kassen er isoleret med flamingoplader, og under zinkkassen er der en plade med termostatstyret undervarme. Om natten skal tomatplanterne have et låg på af flamingoplader. Når tomatplanterne er spiret og er blevet tilpas store, kommer de ud i kassen i drivhuset. Tomaterne er blevet sået midt i marts, og når de er så store, at de skal pottes op, har vi ikke plads indendørs i vindueskarmene. Mens de stadig står i vindueskarmene vil det være vældig pænt med nogle zinkbakker i stedet for underskåle til tomatplanterne. Derfor vil det være helt fantastisk om netop vi kom til at vinde Havefolkets konkurrence.


Bine,
Kære Havefolket og endnu en gang TAK for Jeres ultrasmukke magasin!!

Jeg ved godt at man skal argumentere hvorfor man selv skal vinde konkurrencen, men jeg tillader mig alligevel at fortælle Jer hvorfor min kære blomsterveninde Lena Susanne Smidt i Helsingør har gjort sig fortjent til zinksmuksakkerne.

For det første ELSKER Lena zink i alle afskygninger og fortæller med stor glæde om hendes kup i forskellige blomstergrupper på Facebook. Lena har en lille bitte have hvor hun bor, som hun passer med stor kærlighed på trods af diverse helbredsmæssige udfordringer og fingre der ville få alle til at tabe gejsten for alt hvad der ligner havearbejde, men ikke Lena!! Hun kæmper der ud af på sin egen viljefaste måde og med et fantastisk humør og en næsten uforståelig positiv indstilling. Jeg ved at Lena i år ikke har sået hverken sommerblomster eller stauder, men derimod et væld af tomater som jo snart skal prikles ud og det kunne jo være fantastisk at de små tomatbørn kunne står i zinkbakkerne og strutte af sundhed.Lis, Struer
Forår med mere 
Vintersolhverv nået 
julen omme 
i sindet en higen 
mod forårets komme. 

Vinteren strenges 
dog solen har styrke 
mine HÆNDER længes 
vil i gang med at dyrke 

De klipper aviser 
De drejer og ruller 
De lyset priser 
DET er forårskuller! 

Det bliver til mange 
små potter med spirer 
der får ophold i lange 
grumme bakker til en tier. 

På borde, i karme 
(de ER ikke smukke sorten) 
de fylder og skæmmer 
Hvem der dog havde nogen fra Morten! 

Så jeg vil ønske mig et par stykker 
af den sort der er pæn at se på 
(det er da ikke at ha nykker?) 
den kan man få hos Zinkbakken.dk


Kirsten, Randers
Jeg ved ikke om det skal være mig
der skal vinde de smukke zinkbakker
jeg har ikke et smukt hjem
sådan et som man ser i magasiner
men jeg har mange bøger
det synes jeg ser rart ud
jeg har ikke en nydelig have
der er mos og mælkebøtter
men mos er så blødt for bare tæer
og mælkebøtter lyser så dejligt op
jeg har to zinkspande
men vandkanden er af plastik
haveslangen er orange
der er akelejer mellem fliserne
og jordbær i græsplænen
jeg kan godt lide pæne ting
men jeg er ikke god til at finde dem
jeg synes zink er smukt
OG JEG MANGLER VIRKELIG SÅBAKKER


Helle, Kastrup
Hej Morten, Jeg købte nogler flotte zinkhylder til mit nye drivhus hos zinkbakken.dk sidste sommer. De er blev udnyttet til planter hele sommeren og her i vinter har jeg vendt dem på hovedet og lavet de flotteste og kreative havemontager efter årstiden. Alle der er set disser hylder har aldrig set noget ligende, så jeg håber du kan tilgive mig, at jeg har gjort en del reklame for din fantastiske webshop :-) Hvis jeg er så heldig og vinde de skønne zinkbakker mm. vil mit ønske om og have det flotteste og mest stilrene drivhus på hele Amager gå i opfyldelse :-)


Tonie, Gråsten
Jeg skal vinde fordi... Jeg har to dejlige piger som så rigtig gerne vil plante ting og sager følge med i hvordan det spirer og se hvad det bliver til. Derudover, er det altid spændende at spise det man selv har sået. Jeg er ikke så go til at få plantet noget sammen med pigerne. Ikke så god som jeg gerne ville være. Det er besværligt, det roder og sviner helt vildt og det ser ikke pænt ud. Med sådan en zinkbakke ville vi have hvad vi skulle bruge, vi ville ha samling på det og det ville ta sig pænt ud. Jeg er overbevist om at jeg ville blive bedre til at få plantet frø med Ida og Fie hvis vi skulle være så heldige at vinde.


Lise, Skjern
Zinkbakkerne er bare så meget mere æstetiske end mine plasticgenbrugsbakker af forskellig størrelse og form, derfor mener jeg, at jeg skal være en af vinderne.
Det vil se rigtig fantastisk ud med en zinkbakke i mit lille havehus.


Annette, Tilst
Ville være så dejligt at kunne vinde de fine zinkbakker. Så skulle jeg så alverdens blomster der skulle pryde min lille bitte have. Så kunne jeg gå og blive glad når jeg ser alt det der kommer op. Plukke fantastiske buketter. Jeg tror jeg er den der har flest havebøger i forhold til havens størrelse. Så nu skal det bare blive forår så jeg kan komme ud og få jord under neglene ;-)


Anne Mette, Søborg
I vindueskarmene tæt besået
Fæle plasticbakker og potter har sig nedslået
Snart står små spirer med bøjede nakker
Kun ventende på smukke, fine zinkbakker
Alle de små grønne ranglede spirer
Nu efter skønhed kun higer
Og skønhed er fundet på Zinkbakken.dk
Hjælp dem med dette ønske at opnå

Grimme plasticbakker er netop i påsken blevet tilsået med blomster og grøntsager og stillet i vindueskarmene i hele overetagen, da jeg desværre ikke har et drivhus. Kønt er det jo ikke, og det kunne jo være, det hjalp på mandens trætte ansigt ("Skal vi nu til det igen..."), hvis de blev stillet i nogle zinkbakker, der både pynter og er vældig praktiske. Og når al forspingen er overstået, kunne mine krydderurter stå samlet i en bakke på køkkenbordet uden fare for vand på bordet. Og og... Jeg har jo mange ting, de kunne bruges til. De står virkelig højt på ønskelisten.


Carsten, Jerslev
Allerførst vil jeg spørge om I ikke godt vil gøre en undtagelse med tema’et: ¨DET SKAL VÆRE MIG FORDI...¨
Jeg skriver nemlig for kæresten; ‘Fruen i Huset’, som ikke selv kan det dér med at fremhæve egne kvaliteter.
Men hun opfylder alle andre krav; er reg. fast læser, fortjener præcis dén gave og er åbenbart også interesseret, siden hun henleder min opmærksomhed på artiklen om Zinkbakker.
I denne tid fylder Fruen borde og vindueskarme med alt hvad der kan genbruges af plast- og foliebakker, fyldt med frø, spirer og planter...
Hun er så ivrig og laver så mange, så hun nok også i år, sætter udplantningsklare planter ud på vejen, til glæde for forbipasserede (især skoleelever) som kan tage dem med hjem til mor og far...
I år har hun fået et lille gammelt drivhus, hvor der er gravet ud, så hun kan bevæge sig derinde..
Men stadig med så lidt plads, så Zinkbakkerne ville være fantastiske...
Jo... Fruen vil nok spare sammen og købe nogen selv.. Men jeg synes hun FORTJENER at de blir’
en gave fra alle os andre, som en påskønnelse af hendes store ‘grønne’ hjerte... <3


Malene,
Jeg har rigtig mange planer med vores hus og have. For tiden har jeg en masse små frø stående til forspiring i vores gamle, faldefærdige, (kolde), nordvendte udestue. Der sker ikke rigtig noget med frøene, så jeg vil flytte nogle af de mange såbakker ind på et køligt værelse istedet her i løbet af i dag. Ellers ender det vist med, at de små frø rådner istedet for at spire. Jeg har i mangel af bedre købt nogle engangs alufolieforme (til ovnen), så jeg ikke ødelægger bordet og vindueskarmen. I påsken vil min mand og min svigerfar vælte den gamle udestue. Det glæder jeg mig til, for den skæmmer både hus og have. Bagefter skal jeg have mig et nyt lille drivhus, i et meget mere solrigt hjørne af haven. I drivhuset ønsker jeg mig nogle rigtige såbakker/zinkbakker, for jeg sår rigtig meget hvert forår, og det er da væsentligt, væsentligt kønnere at se på dine flotte zinkbakker.

8 kommentarer:

 1. dette er en prøve undskyld
  Gunvor

  SvarSlet
 2. jeg har liige fået hjælp til at komme ind som fast læser og skal nu selv få det til at funke, derfor disse skøre kommentarer, det driller endnu.
  Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er helt ok - gunvor.
   Vi glæder os, over du er med igen :-)

   Slet
 3. En mand som mener at fruen fortjener zinkbakker.... Der var ikke et øje tørt bag denne skærm!! Helt og aldeles velfortjent at præmien går til Carstens frue, og mon ikke Carsten selv får et ekstra kram og et kys på næsen!

  Stort tillykke til Carsten & Frue. ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak Fru Friis.. Har lige fået mit kys <3

   Slet
 4. Jeg er sikker på Fru Friis har ret - husk hvad blomster kan gøre..........Og hvad kan sådan tre zinkbakker til en planteglad frue så ikke gøre??!! :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker Trine.. Dén skal jeg vise til Fruen.. ;)

   Slet
 5. En stor TAK til alle fra Havefolket, som har hjulpet mig til at kunne glæde Fruen med zinkbakker..
  Og en speciel tak for ekstragevinsten; de søde kommentarer til mig :)

  Og så kæmpe-TAK til Morten fra Zinkbakken.dk for rigtig god behandling..
  Præmien blev lavet om til hylder til Fruens drivhus, med hyldeknægte og tilbehør..
  Rigtig flot service..

  GOD SOMMER TIL ALLE :)

  SvarSlet

ANNONCE