Det er nu, mens pæonerne er på sit højeste, at man skal frådse! De bryder sig ikke om regn og blæst, så man kan lige så godt klippe løs!


TEKST & FOTO: LENE
Selvom man næsten ikke nænner at klippe af de skønne pæoner, er det bedre end at de bliver ødelagt af regn og blæst – og lægger sig hen ad jorden og rådner. Og det er nu du skal ud med saksen og klippe.

Det er ingen hemmelighed at vi her på HAVEFOLKET er delt op i 2 grupper, hvad angår lyserød. Den ene gruppe elsker lyserød, og den anden har et “lunkent forhold” til den farve. Det er vist ikke svært at gætte, hvilken gruppe jeg tilhører!
 
pæon

I mange år har jeg sværmet for de stramt bundne rokokobuketter, som for det meste holder længere, fordi blomsterne støtter hinanden. Nu er jeg imidlertid også blevet ramt af den lidt mere skødesløse måde at arrangere blomster på –  mine buketter må godt være lidt mere “løse” i det.



Buketten består af pæoner, lodden løvefod, digitalis, stjerneskærm, roser, torskemund og silkekatost, og blomsterne er bare stukket ned i vasen og arrangeret på en lidt tilfældig måde. Nemmere kan det da ikke være!

pæon