mandag den 24. juni 2013

SÅ ER VINDEREN FUNDET

KONKURRENCE

Så er vinderen af de skønne belægningssten fra Helle Nørby fundet. 

Se her, hvem det blev!
Også denne gang var det en spændende afstemning, og der var kun 2 stemmer mellem vinderen og nummer 2. I læsere har nu valgt vinderen - og det blev:

Lisbeth fra Bagsværd

Stort tillykke til Lisbeth.

Du vil blive kontaktet af Helle Nørby, så I sammen kan finde de sten du ønsker dig allermest!

Vi glæder os til at se hvor smukt der bliver foran dit drivhus, når du har fået lagt stenene.

Tusind tak til de, der deltog i konkurrencen - og tak til de, der stemte!Se eller gense alle bidrag:


Esther, Hårlev

Forklarende tekst til billedcollagen:

1. Her ses "indgangen" til  Sydhaven i min lille rækkehushave.

2. Overgangen til resten af haven, hvor det er min plan, at den resterende strimmel af græsplænen skal væk næste forår og erstattes af en chaussestensti gennem resten af haven.

3. Græsstrimlen

I overgangen mellem Sydhaven og den kommende chaussesten-sti er det min plan at lave overgangen med en blanding af de aflange sten og chausse-sten - og her ville to af Helle Nørbys sten passe rigtig godt ind.


Lisbeth, Bagsværd

Jeg vil mægtig gerne deltage i konkurrencen om en eller 2 Helle Nørby sten.

Fra min terrasse er der indgang til mit lille drivhus og lige her mellem fliser og drivhus ligger nogle små sorte betonsten - nøjagtig chausséstørrelse. Det er et perfekt sted at lægge en eller to af Helles Nørbys smukke sten for her færdes jeg året rundt og her vil jeg og andre kunne nyde dem når vi sidder på terrassen.

Måske ikke vildt kreativt, men meget oplagt når jeg skal starte min samling;-)
Sanne, Ringkøbing

Vi har et hul i jorden, vi har en masse gamle brosten– og vi har to brugte vinduespartier. Min dejlige mand vil bygge mig et koldhus for enden af vores garage med de store vinduespartier fra den nu nedlagte Ringkøbing Skole. Det kunne være så fint at lidt pynt i koldhusets gulv af brosten.

Næste skridt er grus og sand, så brostenene ligger godt og solidt. Derefter kommer der et fundament til vinduespartierne, så et midlertidigt plexiglastag på indtil garagents tagkonstruktion skal renoveres – og bygges ud over det nye koldhus. Jeg glæder mig.Anne Mette, Lejre

Jeg har sukket efter Helles sten alt, alt for længe. Ladet mig begrænse af at vores fliser er 30x30, for jeg ønsker mig de små 10x10. Og de skulle ligge lige her, foran bænken ved siden af vores terrassedør, hvor vi ofte holder en pause. Men hvad gør vi så, for 30x30 og 10x10 - det går ikke op? Det ville være en skøn undskyldning for at 'bløde lidt op' på fliserne, måske med små, små (pig)sten? Græs, som i helt tæt, kort græs, klippet med en neglesaks? Trædebregner? Vi skal nok finde en løsning.Jette og Søren, Holte

Min kone og jeg er i gang med at anlægge en lille gårdhave foran vores drivhus. Det er hårdt arbejde, men vi er nu så langt, at vi så småt kan begynde at nyde området. Som det kan ses på billederne har vi valgt at lave et chaussestensfelt med sorte sten til at bryde betonfliserne. To af Helle Nørbys smukke sorte sten synes vi vil passe flot ind i feltet med i forvejen sorte chaussesten og vi vil kunne nyde dem hver gang vi går forbi eller slapper lidt af i stolene.


Lise, Skjern

Dekorationsstenene fra Helle Nørby er så flotte. Det vil blive fantastisk på min terrasse, hvis en af chaussestenene bliver udskiftet med en af Helle Nørbys sten. Det vil være en stor gevinst både når der er dækket op, men også når terrassen bare står. Derfor vil jeg gerne deltage i konkurrencen. Jeg vedlægger 2 fotos til min forklaring.

4 kommentarer:

 1. TILLYKKE LISBETH...!!!

  Og rønnebærrene er overhovedet ikke sure, slet ikke når nu man aldrig fik sendt det VINDERbillede afsted!! :o/ (Men mon ikke Helle har så mange fliser, at hun også tager imod bestillinger...!?)

  Glæder mig til at se hvad du vælger og når de ligger og pynter foran drivhuset, det skal nok blive rigtig fint. :o)

  SvarSlet
 2. Kære Lisbeth.

  Et stort tillykkeknus til dig. Jeg ved jo, hvor højt du begærede de smukke sten. De vil virkelig se fantastiske ud ved indgangen til dit drivhus. Jeg må altså også have mig sådan en dejlig sag i haven engang.

  Er spændt på hvilke farver og motiver, du vælger.

  De kærligste hilsner og tanker

  SvarSlet
 3. Hej Lisbeth.Også et stort tillykke fra mig.Er også spændt på at se når du får lagt dine nye sten.Fik da heller ikke lige tilmeldt mig konkurrencen.Gog aften knus Jette

  SvarSlet
 4. Jubiii og hundredeTUSIND TAK, jeg glæder mig så meget til at lægge de sten. Og jo, heldigvis er det også muligt at sende bestillinger afsted til Helle også:o)

  SvarSlet

ANNONCE