torsdag den 20. juni 2013

STEM PÅ DIN FAVORIT

KONKURRENCE: "HER SKAL STENEN LIGGE"

Tusind tak til alle deltagere i konkurrencen for gode idéer. 

Her kan I se, hvem der kom i finalen - og så skal der stemmes!


Vi har modtaget flere gode begrundelser for, hvorfor det netop var den pågældende, der skulle vinde præmien fra Helle Nørby, men opgaven er nu som altid at finde den eneste ene, der skal vinde den lækre præmie.

Vi har ladet Helle Nørby udvælge de 5 finalister, og så er det nu op til dig, der læser med her på HAVEFOLKET - uanset om du er fast læser eller ej - at vælge det bedste bidrag. (Anonyme bidrag kan dog desværre ikke gøres gældende).

Så lad os høre din stemme!

Du skriver bare navnet på den/dem, du synes, der skal vinde, i kommentarerne herunder. Sidste frist for at afgive din stemme er søndag den 23. juni kl. 20. Herefter annoncerer vi vinderen.

Pøj pøj til finalisterne (hepper redaktionen!)
DE 5 FINALISTER ER...

LISBETH, BAGSVÆRD
Fra min terrasse er der indgang til mit lille drivhus og lige her mellem fliser og drivhus ligger nogle små sorte betonsten - nøjagtig chausséstørrelse. Det er et perfekt sted at lægge en eller to af Helles Nørbys smukke sten for her færdes jeg året rundt og her vil jeg og andre kunne nyde dem når vi sidder på terrassen.
Måske ikke vildt kreativt, men meget oplagt når jeg skal starte min samling;-)
SANNE, RINGKØBING
Vi har et hul i jorden, vi har en masse gamle brosten– og vi har to brugte vinduespartier. Min dejlige mand vil bygge mig et koldhus for enden af vores garage med de store vinduespartier fra den nu nedlagte Ringkøbing Skole. Det kunne være så fint at lidt pynt i koldhusets gulv af brosten.
Næste skridt er grus og sand, så brostenene ligger godt og solidt. Derefter kommer der et fundament til vinduespartierne, så et midlertidigt plexiglastag på indtil garagents tagkonstruktion skal renoveres – og bygges ud over det nye koldhus. Jeg glæder mig.ANNE METTE, LEJRE
Jeg har sukket efter Helles sten alt, alt for længe. Ladet mig begrænse af at vores fliser er 30x30, for jeg ønsker mig de små 10x10. Og de skulle ligge lige her, foran bænken ved siden af vores terrassedør, hvor vi ofte holder en pause. Men hvad gør vi så, for 30x30 og 10x10 - det går ikke op? Det ville være en skøn undskyldning for at 'bløde lidt op' på fliserne, måske med små, små (pig)sten? Græs, som i helt tæt, kort græs, klippet med en neglesaks? Trædebregner? Vi skal nok finde en løsning.JETTE OG SØREN, HOLTE
Min kone og jeg er i gang med at anlægge en lille gårdhave foran vores drivhus. Det er hårdt arbejde, men vi er nu så langt, at vi så småt kan begynde at nyde området. Som det kan ses på billederne har vi valgt at lave et chaussestensfelt med sorte sten til at bryde betonfliserne. To af Helle Nørbys smukke sorte sten synes vi vil passe flot ind i feltet med i forvejen sorte chaussesten og vi vil kunne nyde dem hver gang vi går forbi eller slapper lidt af i stolene.

LISE, SKJERN
Dekorationsstenene fra Helle Nørby er så flotte. Det vil blive fantastisk på min terrasse, hvis en af chaussestenene bliver udskiftet med en af Helle Nørbys sten. Det vil være en stor gevinst både når der er dækket op, men også når terrassen bare står. Derfor vil jeg gerne deltage i konkurrencen. Jeg vedlægger 2 fotos til min forklaring.


26 kommentarer:

 1. Min stemme går til Anne Mette - for så bliver der for alvor sat handling bag nogle meget kreative tanker. :O)

  SvarSlet
 2. Jeg stemmer også på Anne Mette...... Ja jeg ville ønske at I alle kunne være heldige at få en af de smukke sten for de er virkelig unikke . Mange have hilsner fra Susan

  SvarSlet
 3. Lisbeth, Bagsværd. De skal da ligge lige ved et drivhus.

  SvarSlet
 4. Jeg synes præmien skal gå til Sanne fra Ringkøbing - det vil være rigtigt flot at supplere de mange patinerede chaussésten med et par kunsteriske sten til at lyse op i det nye drivhus.

  SvarSlet
 5. Jeg synes præmien skal gå til Anne Mette

  SvarSlet
 6. Jeg synes også at Anne Mette skal vinde

  SvarSlet
 7. Stemmer på Sanne Paludan fra Ringkøbing :)

  SvarSlet
 8. Lisbeth fra Bagsværd bør vinde, hendes projekt er endnu ikke helt færdiggjort, og stenene vil virke som en mere integreret del af projektet.

  SvarSlet
 9. Jeg stemmer på Lisbeth fra Bagsværd. Jeg ville selv elske at se dem hver gang jeg går ud og ind af mit drivhus.

  SvarSlet
 10. Jeg stemmer på Lisbeth fra Bagsværd. Jeg ville selv elske at se dem hver gang jeg går ud og ind af mit drivhus.

  SvarSlet
 11. Min stemme går til Anne Mette - og trædebregner som fyld. Det vil blive så smukt med Helle Nørbys sten i. Og pynte gevaldigt mellem de store fliser.

  SvarSlet
 12. Der er flere gode bud! Jeg havde faktisk lidt svært ved, at vælge. Jeg tror også at Anne Mette skal have min stemme. Det bliver rigtig flot med trædebregner og stenen :-)
  K.Gro

  SvarSlet
 13. Jeg stemmer på Lise fra Skjern. De vil pynte blandt chaussestenene.

  SvarSlet
 14. Svært valg, men det må blive Anne Mette, der får min stemme

  SvarSlet
 15. lisbeth fra Bagsværd skal selvfølgelig vinde. så jeg stemmer på Lisbeth.

  SvarSlet
 16. lisbeth fra Bagsværd skal selvfølgelig vinde. så jeg stemmer på Lisbeth.

  SvarSlet
 17. Sanne fra Ringkøbing - Mange mennesker vil få stor glæde deraf;-)
  Christina

  SvarSlet
 18. Jeg stemmer for at stenene skal ligge ved Lisbeths drivhus som en rigtig god varsel for alt det gode som - helt sikkert - findes indenfor.

  SvarSlet
 19. Det ville passe godt ind hos Lisbeth fra Bagsværd

  SvarSlet
 20. Flere rigtigt gode forslag - jeg stemmer på Lisbeth fra Bagsværd.

  SvarSlet
 21. Jeg stemmer på Anne Mette.

  SvarSlet
 22. Jeg stemmer på Lisbeth fra bagsværd

  SvarSlet

ANNONCE