onsdag den 5. juni 2013

VIND LÆKKERIER FRA HELLE NØRBY

KONKURRENCE

Er du også faldet for Helle Nørbys belægningssten? Det er vi! Og nu giver vi en læser mulighed for at vinde lidt af Helles lækkerier.


Snyd ikke dig selv for denne mulighed!

KONKURRENCEN ER NU SLUT!
Vil du gerne vinde en smuk dekoration til dine belægninger, bliver du simpelthen nødt til at deltage i denne konkurrence. Vi udlodder nemlig dekorationssten med Helle Nørby som den venlige sponsor. 

Vinderen kan vælge enten 2 stk. 10 x 10 cm dekorationssten (chaussestensformat) eller 1 stk. 14 x 21 cm (herregårdsformat). Man kan således selv vælge det format, der passer til ens egen belægning. Stenens farve er sort, og motivet er valgfrit, idet man selv kan udpege produktet fra Helles sortiment!

Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at sende os et billede af det sted, hvor du vil bruge stenen/stenene, hvis du er den heldige vinder. Billedet bedes være i bredformat 1x2 (alternativt skærer vi det til, når vi modtager det), og det må gerne være en collage af flere billeder, hvis det bedst viser dine planer. Billedet må gerne ledsages af en tekst, der beskriver dine tanker - dog max 100 ord.

Vores mailadresse er: 
info.havefolket@gmail.com.

Vi glæder os HELT VILDT til at se hvad netop du kan finde på med denne idé.

HVEM KAN DELTAGE?
Alle HAVEFOLKET's registrerede, faste læsere kan deltage. Er du ikke allerede fast læser, kan du let tilmelde dig som læser ude i højre side under "vær med". 
Husk at oplyse dit fornavn, dit efternavn og din adresse! 

Vi oplyser dit fornavn og din by sammen med dit bidrag, men vær opmærksom på, at kun bidrag med disse oplysninger kan deltage i konkurrencen.

HVORNÅR?
Du kan deltage indtil lørdag den 15. juni kl. 20.00. Herefter lukker vi for deltagelse. Forslag indsendt efter deadline kommer desværre ikke i betragtning.

Herefter overlader vi til Helle at se alle forslag igennem og så vælger hun de 5 finalister ud, som hun synes, har præsenteret de flotteste projekter. Slutteligt er det jer læsere, der skal stemme og dermed vælge den endelige vinder af lækkerier til haven. 

VIL DU VIDE MERE?
Under fanen konkurrencer kan du læse mere om retningslinierne for vores konkurrencer.


Så... skriv til os! 
Vi håber på at se rigtig mange kreative forslag.
SE ALLE BIDRAG TIL KONKURRENCEN HER:

Esther, Hårlev

Forklarende tekst til billedcollagen:

1. Her ses "indgangen" til  Sydhaven i min lille rækkehushave.

2. Overgangen til resten af haven, hvor det er min plan, at den resterende strimmel af græsplænen skal væk næste forår og erstattes af en chaussestensti gennem resten af haven.

3. Græsstrimlen

I overgangen mellem Sydhaven og den kommende chaussesten-sti er det min plan at lave overgangen med en blanding af de aflange sten og chausse-sten - og her ville to af Helle Nørbys sten passe rigtig godt ind.


Lisbeth, Bagsværd

Jeg vil mægtig gerne deltage i konkurrencen om en eller 2 Helle Nørby sten.

Fra min terrasse er der indgang til mit lille drivhus og lige her mellem fliser og drivhus ligger nogle små sorte betonsten - nøjagtig chausséstørrelse. Det er et perfekt sted at lægge en eller to af Helles Nørbys smukke sten for her færdes jeg året rundt og her vil jeg og andre kunne nyde dem når vi sidder på terrassen.

Måske ikke vildt kreativt, men meget oplagt når jeg skal starte min samling;-)
Sanne, Ringkøbing

Vi har et hul i jorden, vi har en masse gamle brosten– og vi har to brugte vinduespartier. Min dejlige mand vil bygge mig et koldhus for enden af vores garage med de store vinduespartier fra den nu nedlagte Ringkøbing Skole. Det kunne være så fint at lidt pynt i koldhusets gulv af brosten.

Næste skridt er grus og sand, så brostenene ligger godt og solidt. Derefter kommer der et fundament til vinduespartierne, så et midlertidigt plexiglastag på indtil garagents tagkonstruktion skal renoveres – og bygges ud over det nye koldhus. Jeg glæder mig.Anne Mette, Lejre

Jeg har sukket efter Helles sten alt, alt for længe. Ladet mig begrænse af at vores fliser er 30x30, for jeg ønsker mig de små 10x10. Og de skulle ligge lige her, foran bænken ved siden af vores terrassedør, hvor vi ofte holder en pause. Men hvad gør vi så, for 30x30 og 10x10 - det går ikke op? Det ville være en skøn undskyldning for at 'bløde lidt op' på fliserne, måske med små, små (pig)sten? Græs, som i helt tæt, kort græs, klippet med en neglesaks? Trædebregner? Vi skal nok finde en løsning.Jette og Søren, Holte

Min kone og jeg er i gang med at anlægge en lille gårdhave foran vores drivhus. Det er hårdt arbejde, men vi er nu så langt, at vi så småt kan begynde at nyde området. Som det kan ses på billederne har vi valgt at lave et chaussestensfelt med sorte sten til at bryde betonfliserne. To af Helle Nørbys smukke sorte sten synes vi vil passe flot ind i feltet med i forvejen sorte chaussesten og vi vil kunne nyde dem hver gang vi går forbi eller slapper lidt af i stolene.


Lise, Skjern

Dekorationsstenene fra Helle Nørby er så flotte. Det vil blive fantastisk på min terrasse, hvis en af chaussestenene bliver udskiftet med en af Helle Nørbys sten. Det vil være en stor gevinst både når der er dækket op, men også når terrassen bare står. Derfor vil jeg gerne deltage i konkurrencen. Jeg vedlægger 2 fotos til min forklaring.


2 kommentarer:

  1. Jeg må ned i haven med kameraet, for Helle Nørbys ting er ganske enkelt HELT vidunderlige. Havde jeg en stor pose penge, ville jeg besøge hendes værksted og rive ned fra hylderne. Måske jeg skulle begynde at spille lotto? ......

    SvarSlet
  2. At kunne smykke sin have med en Helle Nørby eller flere er en drøm som jeg har haft siden jeg så dem første gang. Og muligheden for at få min første sten vil jeg ikke gå glip af:-)

    SvarSlet

ANNONCE