onsdag den 24. juli 2013

BUKET MED LYSEGUL, HVID OG LIME


buket, lodden løvefod, røllike, tobaksblomstBUKETTER

En sommerbuket af lysegule, hvide og limefarvede blomster. Så bliver der sommer og solskin på dit bord!

TEKST & FOTO: LENEPå jagt efter blomster til vaserne dvælede jeg et øjeblik ved mit hvide bed, og tog en hurtig beslutning. Det er normalt ikke de farver jeg laver buketter af, men denne kombination blev da helt fin - når jeg selv skal sige det!


buket, lodden løvefod, røllike, tobaksblomst
JEG HAR BRUGT:
Lodden løvefod
Kæmpe skælhoved
Hvid røllike
Hvid dusksalvie
Blomstertobak,
Nicotiana 'Lime Green'buket, lodden løvefod, røllike, tobaksblomst

8 kommentarer:

 1. Ahh en smuk buket og sikke en dejlig hvid røllike;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth,
   Den hvide røllike har engang været en 'Lilac Beauty'. Jeg ved godt at rølliker "vandrer" rundt i haven, men at de også skifter farve vidste jeg ikke!

   Slet
 2. Alla blommorna hör till mina favoriter, kort sagt en jättefin bukett!

  Hälsar Eva

  SvarSlet
 3. Dejlig frisk og kølig buket. Lige hvad man trænger til i denne hede. Utroligt så friske blomsterne virker, jeg syntes blomsterne i min have hænger med næbbet, bortset fra dem der står i nærheden af vandkandenerne. Det er næsten røllikerne der klarer sig bedst, men det er håbløst at vande det hele så det er kun udvalgte steder der blir vandet.
  Det kunne være jeg skulle prøve den tobaksplante næste år, den ser sej ud, eller vander du den ekstra?
  regnhungrende hilsner Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Gunvor,
   Buketten er lavet lige inden heden satte ind for alvor, så det er nok derfor den ser så frisk ud. Jeg må tilstå at jeg grundvander haven et par gange om ugen i denne tørkeperiode, men tobaksblomsten får ikke mere end de andre blomster, og jeg har ikke oplevet at den på noget tidspunkt hænger.

   PS: I skrivende stund regner det her hos mig :)

   Slet
 4. Hold da op hvor er det en smuk buket Lene!! Jeg plukker lige nu ind af høstanemone-sct hansurt (som grøn) og oregano som er det eneste, der klarer sig uden at blive vandet lige nu!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Bente. Det er dejligt at vi får noget regn i dag, så haven kan blive "saftig" igen. Jeg klippede de sidste lodden løvefod ned i går. Det gør altså ondt, men hvis vi kan få flere friske blomster at plukke af, så går det jo nok :)

   Jeg har læst flere steder på blogs at høstanemonerne blomstrer. De er lidt sent på den hos mig. Her er der kun knopper!

   Slet
 5. Morning! Thank you for the wonderful posts. Thank you for the quick response and have lots of success

  SvarSlet

ANNONCE