lørdag den 17. august 2013

FLET EN SKÆRM AF PIL

SERIE: PIL

Har du noget at skjule? 
Se med her!

TEKST & FOTO: LENE

For at kunne leve op til mit motto "mit liv skal være smukt", er jeg nødt til at gøre noget for at skjule nogle af de grimme ting jeg har. En af de ting der støder mit øje dagligt er gasovnen i væksthuset. Mellem alle planterne står dette sorte uhyre og troner, og det går altså ikke!
Jeg gik derfor i gang med at flette en 3-delt, flytbar skærm af pil. Den er flettet på det allestedsnærværende rionet, og det er simpelthen genialt at flette på.

DU SKAL BRUGE
Rionet, 4 mm
Tørret pil
Boltsaks
BeskærersaksSÅDAN GØR DU
Mål op hvor stor din skærm skal være.
Firkanterne i rionettet er 15 cm, og jeg klippede 3 stykker på 3 x 5 "tern".
Flet derefter på den lange led, og ganske enkelt bagom en "pind" og foran en. Flet skiftevis med den lange og den tynde ende først, så flettet bliver jævnt over det hele.

Det er vigtigt at du fletter med tørret pil, da du ellers vil få ødelagt barken, når du trækker pilen igennem rionettet.
Så blev de tre skærme færdige, og nu skal de bare bindes sammen.


De er bundet sammen med brun, vokset bomuldsgarn fra Panduro Hobby, men du kan også bruge fx. ståltråd.Hvis du ikke binder snoren for stramt, kan skærmen foldes sammen, så den ikke fylder så meget, når den ikke er i brug. Den kan foldes mere sammen, end du ser på billedet!Så blev mit liv lidt smukkere!

3 kommentarer:

 1. Først tænkte jeg at du da ikke HAR noget grimt. Men okay jeg giver dig ret i at ovnen ikke er pæn:o)
  Det er jo et genialt tip at flette på rionet og hvor blev det smukt, Lene. Du er simpelthen så kreativ og inspirerende;)

  SvarSlet
 2. Super smart..:-)

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet
 3. Super god ide Lene! Det er noget som jeg vil huske, hvis jeg skal gemme noget væk :-) Man kan jo også udskifte pilen på de færdig købte pilehegn. De har det med, at knække og skrumpe meget ind efterhånden.
  K.Gro

  SvarSlet

ANNONCE