lørdag den 17. august 2013

VIND PENGE TIL GRØNNE PLETTER I DIT LOKALOMRÅDE

BYRUM

Der er for det meste grønt, når vi kigger os omkring i nærmiljøet. Også i byerne - lidt her, lidt der. Men hvad nu hvis vi kunne skabe oaser? Eller grønne pletter, vi kan glædes over hver gang, vi passerer dem? Rundkørslen, langs banen, på en kedelig grund kommunen ejer?

TEKST: MARIANNE
FOTO: GRØNNE PLETTERGuerilla gardening er godt på vej. Du ved de der "blomstertosser", der spreder frø alle mulige og umulige steder, blot for at forskønne vores omgivelser. "Kommer til" at tabe lidt frø ud ad vinduet fra toget hver 5. minut på vej mellem Skagen og Hjørring - eller Albertslund og Vesterbro. Det er vist ikke decideret ulovligt, men heller ikke særligt regelret, tror jeg. Det har sin egen charme og siger en hel masse om, at vi er mange, der kerer os om vores nærmiljø.

Men nu er der godt nyt til os, der kerer os, og i nogle lidt andre dimensioner end blot en håndfuld frø. Nu kan du, som privatperson, vinde penge til at købe planter for til dit lokale nærmiljø! Jo, det er sandt, og den nyhed har vi støvet op lige for nylig, og vil selvfølgelig skynde os at dele den med dig!

Indtil den 1. september 2013 har du mulighed for at ansøge om at deltage i konkurrencen om at vinde planter for 165.000 kr. 

Det er immervæk en hel del!

Du skal gå ind her på Grønne pletter og vælge ANSØG. Dernæst beskriver du din idé til forskønnelse af nærmiljøet og så sender du ind. Herefter er det om at motivere så mange som muligt til at gå ind og stemme på din idé. Der er to vindere - dels den, der får flest stemmer, dels den, som komiteen beslutter er den bedste idé. En rigtig rimelig måde at udvælge projekter på.

Frem med idéglødepæren og tænk kreativt. Og så skal du bare aktivere klikfingeren og bruge den til noget, der kan komme rigtigt mange til gode!

Fortæl os meget gerne, hvis du vælger at deltage. Off we go! God tur hen over tastaturet!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

ANNONCE