torsdag den 26. september 2013

DU SKAL DA OGSÅ VÆRE MED

KUNDEKLUB & NYHEDSBREV

Vi tager nu et nyt initiativ til at bringe online haveglæde og inspiration ud til det danske havefolk - ja, til alle der gerne vil være med!

Fra denne måned kan du nu tilmelde dig vores kundeklub og fremadrettet modtage HAVEFOLKETS nyhedsbreve om alt det grønne der inspirerer os!
Vi samler på gode havevenner. Havevenner, der elsker haver lige så meget, som vi selv gør. Vi stiller ingen krav til, hvad du ved, hvor du bor, eller hvad du kan. Det er ikke det, det gælder om her. Det handler bare om ren og skær lyst og nysgerrighed, gå-på-mod og passion. For her er der plads til alle, blot du deler vores interesse for alt det grønne!

Vi håber meget du har lyst til at være med og støtte op om HAVEFOLKET, for vi har nemlig brug for dig. Vi har brug for dig der er ekspert og har oceaner af viden og erfaring, dig der er ny i haven og måske lige er gået i gang, eller dig der stadig går og drømmer om have og haveliv, men ikke kan få taget hul på det. Alle er mere end hjertelig velkomne. Bare du vil læse med, lade dig inspirere lidt og meget meget gerne give dit besyv med, når lysten melder sig.

HVAD FÅR DU MON UD AF DET?
Øget haveglæde! Det er nemlig vores aller-allervigtigste mission!

Og forhåbentlig kan vi, ligesom her i magasinet, give dig nye idéer til haven, lyst til at sætte dig ned med en god havebog, mod på at tage på en havetur eller måske melde dig til en af vores mange lodtrækninger. Lodtrækninger om lækre havegaver er nemlig fra nu af kun for jer i haveklubben. Og ja, det er selvfølgelig som altid ganske gratis at være med!

Lodtrækninger om lækre havegaver er nemlig fra nu af kun for jer i haveklubben. Og ja, det er selvfølgelig som altid ganske gratis at være med!

Det er også i nyhedsbrevet du vil få information om små events, der kun arrangeres for læsere, der har tilmeldt sig haveklub og nyhedsbrev. Du vil via nyhedsbrevet blive varskoet om, hvornår du skal klikke dig ind på vores webadresse og tilmelde dig aktiviteter og alt muligt andet spændende. Jo flere der melder sig ind, jo mere kan vi arrangere!

Hen ad vejen udvikler vi så på alt det sjove og det der giver dig haveglæde - ja, vel at mærke haveglæde hele året rundt. Derfor sætter vi stor pris på din feedback, dine idéer, forslag eller bare tanker om, hvad du har brug for. Er du med her i haveklubben, lytter vi nemlig ekstra til dig og dine ønsker. Tro os; vi får rigtigt mange henvendelser og vi samler helt særligt på læsere som dig, der hjælper lidt til og bakker os op. Dig, der bidrager til, at vi hver dag er dybt motiverede og passionerede omkring drift og udvikling af HAVEFOLKET. Nogle gange vil vi måske bede om din hjælp - og så håber vi du har lyst til at give en lille hånd med.

Kan man så også godt bare følge med på sidelinjen uden at sige og gøre alt muligt? Ja, selvfølgelig! Du skal ikke bidrage med mere end du har lyst til. Ellers er det jo ikke hyggeligt mere!

NYE SAMARBEJDER
Vi tænker hele tiden på nye samarbejder. Dels med de sponsorer, vi allerede har kontakt med, og så selvfølgelig med nye interessante aktører, som HAVEFOLKET har fælles værdigrundlag med. På den måde vil vi kunne forkæle dig, der læser vores nyhedsbrev, lidt ekstra. Det kan være med rabatter, særarrangementer og andet, som bare gør at du glæder dig til at stå op og se, hvad vi nu har fundet på.

TESTPANEL
Vi har masser af planer og sprælske idéer, og mange af dem er nogle, vi selv ville blive glade for. Men det allervigtigste er at du trives med at være en del af HAVEFOLKET. Og din læseglæde er vores drivkraft! Derfor vil du også få mulighed for at være den vi spørger til råds om alt muligt. På et tidspunkt vil vi nemlig spørge efter om du har lyst til at  blive en del af et testpanel for en periode. Men meget mere om det senere. Og husk - det er ikke et krav. Bare et tilbud, så du kan få lidt mere indflydelse på magasinet.

Nå. Hvad siger du så - vil du være med? Ja, det håber vi virkelig, at du vil - så velkommen i klubben!

Klik her for tilmelding!

Grønne og haveglade hilsner fra
REDAKTIONEN
Lene, Karina, Lone og Marianne


Pssst. Bliver vi så ved med at udgive artikler dagligt i magasinet?
Ja, det kan du lige tro vi gør!

7 kommentarer:

 1. Done....!
  Som altid fantastisk initiativ fra jer skjønne havequinder.
  Glæder mig til at se hvad der dumper ind i mailboksen. :)

  SvarSlet
 2. øv der snød computeren mig - ingen hul igennem Om igen.
  Super ide. Sikke en energi I har derinde. Jeg prøver at melde mig igennem
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
 3. Dejligt at I vil være med :-)

  SvarSlet
 4. I har sandelig ikke tabt pusten selvom der er gået et år :) Flot-flot af jer allesammen. Glæder mig til at se mere i mailboksen.

  SvarSlet
 5. Skønt og spændende ide.... Glæder mig til at høre mere.
  Jeg elsker jeres blog - og glæder mig også til at få mere tid til at kommenterer herinde. Efteråret og vinteren må bringe mere af den "online-havearbejde" :-)
  Skøn weekend.
  Hilsen Susan

  SvarSlet
 6. Ih, hvor spændende! Sikke I kan finde på :) Glæder mig!

  SvarSlet
 7. Hvad har I nu fundet på. Glæder mig til at høre fra jer.

  SvarSlet

ANNONCE