mandag den 23. september 2013

SOM SKABT TIL BØRNENES HAVE

TEMA: NÆSTE ÅRS HAVE

Har dine børn deres egne bede i haven? Hvis du nu tænker et par børnebede med ind i næste års have, så overvej lige den her: Evighedsblomsten.

TEKST & FOTO: LONEJa, du kender den garanteret fra din egen barndomshave. Evighedsblomsten der stod med glade blomster i alverdens frække farver.

Man kunne klippe af dem til buketter og tørre dem. Og ja - de holdt i en evighed.

Måske er det inden længe tid til et comeback? Jeg ved ikke med dig, men jeg er fristet!


Kæmpe evighedsblomst
Helichrysum bracteatum

Rul med nedad og nyd de glade hoveder af kæmpe evighedsblomst, Helichrysum bracteatum.


Har du mon erfaring med evighedsblomst?


6 kommentarer:

 1. ingen erfaring !! men bestemt en mulighed til mine prinsessers haver :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg husker dem tydeligt fra mine første (børnekøkken-)haver og buketsammensætninger! Men har faktisk ikke set frø af dem siden...

   Slet
 2. Ej.... Dem havde jeg glemt alt om, dem havde jeg de første år jeg havde køkkenhave. De blev bundtet og hængt op under loftet.

  SvarSlet
 3. ja hov dem havde jeg da osse glemt. Dem havde jeg da masser af de første haveår. Og brugt til den tids store dille, evighedsdekorationer og kranse. De er da en overvejelse værd at tage op igen. Sjove var de og rigtig holdbare.
  sensommer hilsner Gunvor

  SvarSlet
 4. Jo, dem husker jeg tydeligt fra min barndoms have... kan næsten høre den tørre lyd det gav, når man lod fingeren køre henover dem. Og så blev der bundet kranse og hængt buketter op, og de hang der til lyset og støvet havde taget glansen af dem. Var det ikke de samme år hvor det også var moderne at hænge bjørneklo på væggen... jeg tror det!!
  Billederne du viser er skønne og mon ikke de vender tilbage til de danske haver igen... :o)

  SvarSlet

ANNONCE