mandag den 30. september 2013

VI ELSKER AT GIVE GAVER

LODTRÆKNING 

I anledning af magasinets fødselsdag har vores designer kreeret lækre haveforklæder til to heldige vindere. Vi er altså lidt stolte af denne første HAVEFOLKET merchandise - et unika!Vi har vendt og drejet både stof og idé, for forklæderne skulle jo være lige som redaktionen kunne ønske sig det. Og ved du hvad? Nu giver vi faktisk de første to væk i dagens lodtrækning. 

BLØDT LÆRRED MED GOD PLADS
Det karamelfarvede forklæde er syet i lækkert, blødt og kraftigt lærredsstof. Det har 4 lommer i alt, hvor de to største sidder i midten og de smalle i siden. Sidelommerne er i øvrigt designet således, at der både er plads til telefonen og beskærersaksen. De mokkafarvede bindebånd er ekstra lange så de kan bindes foran, og på halsstroppen har vi monteret en fin metalring, så længden kan reguleres.
Det skønne forklæde kan måske blive dit! 

For at være med i lodtrækningen, skal du skrive dig på herunder i kommentarerne - og så skal du jo lige huske først at melde dig ind i HAVEFOLKETS kundeklub - se her til højre. Du kan også klikke her!
Men nå ja - det har du jo nok allerede gjort!

Vi glæder os sådan til at sende haveforklæderne ud til de heldige vindere. Måske beriger de heldige os til gengæld med et foto af det i brug på egen eller på vores Facebook-side! (ikke et krav - bare en idé!).

Vi skal have din kommentar senest fredag den 4. oktober, og derefter vil vi trække lod om de to haveforklæder. Vindernavnene vil blive offentliggjort her på HAVEFOLKET.
55 kommentarer:

 1. Åhh, det forklæde er da bare for lækker - det vil jeg godt eje :-)

  SvarSlet
 2. Superflot og anvendelig forklæde.
  Skulle jeg blive en af de heldige, kvitterer jeg gerne med billeder af forklædet i brug, på min blog Fru Pedersens have :-)
  Anette Krogh Pedersen

  SvarSlet
 3. Forklædet vil bestemt også klæde et mandfolk - så jeg melder mig i køen! ;-)

  SvarSlet
 4. Hej med jer.Er da bare helt vild med at vinde det flotte forklæde.......så jeg håber at det er mig der vinder denne gang.
  Knus Jette (mit lille gods)

  SvarSlet
 5. Hjertelig tillykke med magasinets jubilæum. Jeg kunne da også rigtig godt tænke mig at vinde det fine forklæde.
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet
 6. Jeg vil også gerne være med i lodtrækningen, da havesaksen er på vej ud af alle jakkelommer, den laver selv hul den forkerte vej :) nå ja jeg vil såmænd også gerne sætte billede af forklædet og mig på min blog. Det skal ikke komme an o´ det da :)

  SvarSlet
 7. Søde Havefolk. Det er da virkelig det fiiiineste haveforklæde som jeg nogen sinde har set!!! Det ligner kram - og det er super flot. Jeg er ikke til lyserødt og flæser - jeg er til JERES flotte forklæde.
  Jeg håber virkelig på mit held - og krydser alle beskidte havefingre for at jeg er den heldige :-)
  Men jeg håber også at I fortæller hvor herligheden (og måske andre spændende ting) kan købes... julegaver - jeg tænker juleaver :-)
  Rigtig god fødselsdag.
  Mange havehilsner fra Susan

  SvarSlet
 8. Vist da lige noget for mig!

  SvarSlet
 9. Vist da lige noget for mig!

  SvarSlet
 10. Det ku' jeg godt bruge - både pænt og praktisk!
  ;0)

  SvarSlet
 11. Super flot forklæde, det er jo lige det jeg står og mangler ;o)

  SvarSlet
 12. Jeg vil gerne med i lodtrækningen - da forklædet lige er min stil.

  SvarSlet
 13. Lækkertlækkertlækkert!

  OG TILLYKKE med jubilæet -I skal jo også have gaver så!
  Smukt og helt sikkert bompraktisk -tror også det kan bruges på keramikværkstedet;)
  kærlig hilsen Helle

  SvarSlet
 14. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 15. Vil passe fint som gevinst i vores amerikanske lotteri i kolonihaven Korsørgården.

  SvarSlet
 16. Lækkert forklæde jeg gerne vil vinde. Er selvfølgelig medlem af jers kundeklub. tillykke med jubilæet. Læser alle jeres artikler, og har fundet meget inspiration og ny viden her :-)

  Gitte

  SvarSlet
 17. Tillykke til jer alle med et dejligt blog magasin. Som jeg læser og suger til mig af al den viden I uddeler.
  Håber I vil beholde gejsten fremover, så vi alle har den glæde af følge med.
  Jeg vil da meget gerne vinde et lækkert forklæde.
  Venlig hilsen
  Ilse

  SvarSlet
 18. Tillykke med fødselsdagen. Det er altid en fornøjelse at læse magasinet og forklædet ligner noget der kan gå hen og blive uundværligt, så jeg håber at blive en af de heldige.

  SvarSlet
 19. STORT TILLYKKE MED JUBILÆET!

  Det super lækre forklæde ville jeg gerne vinde. Får lagt min gårdhave totalt om her i oktober og de farver, alt træværket og de nye klinker skal have, vil passe rigtig godt og perfekt sammen med forklædet.

  SvarSlet
 20. STORT TILLYKKE MED JUBILÆET!

  Det super lækre forklæde ville jeg gerne vinde. Får lagt min gårdhave totalt om her i oktober og de farver, alt træværket og de nye klinker skal have, vil passe rigtig godt og perfekt sammen med forklædet.

  SvarSlet
 21. Så godt gået tøser. Håber I blir ved i mange år fremover. ET STORT OG RUNGENDE TILLYKKE SKAL LYDE HERFRA! :)

  SvarSlet
 22. Meget fint og praktisk forklæde. Vil super gerne eje det :-)

  SvarSlet
 23. Hjertelig tillykke med fødselsdagen - og designet :D

  Hjerteligst

  SvarSlet
 24. øj, hvor er det fint - jeg iler med at melde mig som deltager i "konkurrencen". Dejligt at I giver gaver, når det nu faktisk er jer der har fødselsdag. Tillykke

  SvarSlet
 25. Til lykke til jer.altid spændende at læse jeres indlæg. Jeg er med i konkurrencen. Hilsen lise

  SvarSlet
 26. Hjertelig tillykke med jubilæet. I har et mega flot havemagasin med interessante artikler. Forklædet vil jeg gerne vinde, og jeg viser det selvfølgelig på min blog.

  SvarSlet
 27. Nu har jeg alene i år mistet to beskærersakse, som er blevet væk i haven. Jeg er sikker på at forklædet vil kunne redde mig fra den misére fremover, så jeg deltager gerne og model vil jeg også stå...

  SvarSlet
 28. Superflot forklæde :-) Jeg er vist ikke til forklæde i haven, men kunne godt bruge det i værkstedet, når jeg står og binder kranse og laver dekorationer.

  SvarSlet
 29. Sjovt nok, så har jeg faktisk overvejet at sy et lignende forklæde til havearbejde, og det siger ikke så lidt, når jeg faktisk slet ikke er en sypige. Jeg hader at sy! Derfor ville det være så fedt, hvis jeg vandt det fine forklæde:-)
  Hilsen Bente

  SvarSlet
 30. Tillykke med fødselsdagen! Sådan et lækkert forklæde vil jeg gerne eje.

  Hilsen Merete

  SvarSlet
 31. Til lykke med dagen. Jeg vil da rigtig gerne vinde sådan et flot forklæde.

  SvarSlet
 32. Sæ'fø'li' vil jeg da hjertens gerne stille op til foto iført Havefolkets hippe haveforklæde - hvem ville ikke det!!?? Jeg er også klar til gruppefoto med en anden heldig hip havefolke-haveforklæde vinder.... nå okay! Nu løber fantasien vist af med mig, - men det kunne da være sjovt!! ;o)

  SvarSlet
 33. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 34. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 35. Endnu engang tillykke med fødselsdagen og øj for et flot forklæde - det er næsten for pænt til at bruge i haven:-)

  SvarSlet
 36. STORT tillykke med fødselsdagen!
  Det er da et skønt forklæde :)
  m_hoej20(ad)yahoo.dk

  SvarSlet
 37. Tillykke med det fedeste Haveblad... Ville da elske at ligne den kvindelige Dalby ;)

  SvarSlet
 38. Stort tillykke med fødselsdagen :-) Så fint et forklæde, det vil jeg gerne vinde, og jeg stiller selvfølgelig gerne op som model :-)

  SvarSlet
 39. Super fint forklæde med lækre detaljer! :-)
  Og tillykke med dagen, sikke et flot arbejde i lægger her på siden!
  Venlige hilsner Mia Elvira

  SvarSlet
 40. Tillykke med jubilæet og tak for en dejlig have side ♥ jeg elsker alt i udgiver :-) og forklædet, ja det ville være skønt at eje ;-)

  SvarSlet
 41. Tillykke med jubilæet og tak for en dejlig have side ♥ jeg elsker alt i udgiver :-) og forklædet, ja det ville være skønt at eje ;-)

  SvarSlet
 42. Stort tillykke! Og TAK!! Fantatsik som I kan blive ved at finde på spændende og inspirende læsning - altid får jeg noget med mig som jeg kan bruge i havesammenhæng, når jeg har læst HAVEFOLKET :) Og så ganske gratis!!

  SvarSlet
 43. Stort tillykke - når jeg tænker på al den super inspiration jeg har modtaget, så er det utroligt at tænke på, at det kun er 1 års fødselsdag vi fejrer.
  Hvor ville det være dejligt at vinde et så dejlig praktisk forklæde - og et pudsigt plus vil jo være, at vi så kan genkende(s) som medlem af Havefolket. Og naturligvis vil jeg med glæde og stolthed bringe et foto af den flittige gartner i fuld vigør naturligvis iført dette dejlige forklæde.

  SvarSlet
 44. Tillykke med fødselsdagen. Super godt magasin. Jeg vil også gerne deltage i lodtrækningen

  SvarSlet
 45. Tillykke..tillykke.. Og tak for inspiration og information i græshøjde..
  Det vil glæde mig at se Fruen i jeres merchandise.. ;)

  SvarSlet
 46. Skønne ser de ud, så her må jeg være med - og skønt at I giver gaver på jeres egen fødselsdag ;o)

  SvarSlet
 47. Jeg vil også gerne være med! Jeg har en uovertruffen evne til at svine mig til, så det kunne da hjælpe lidt på det værste :-)

  SvarSlet
 48. Tillykke!

  Hvor ser det lækkert ud. Jeg har først for ganske nyligt opdaget, hvor smart det vil være med et forklæde i haven. Men jeg har kun stødt på nogle, som mildest talt ikke var særlig praktiske eller æstetiske. Det her er begge dele.

  Hvis jeg vinder vil jeg med glæde vise det på min blog tichtach.blogspot.dk - jeg kører i forvejen tit temaer om min kolonihave :-)

  KH
  tina

  SvarSlet
 49. Tillykke med fødselsdagen. Jeg ville virkelig ønske forklædet blev mit. Jeg spirer, planter om, flytter potter og roder med jord i stor stil. Det ville hjælpe på tøjmængden der skiftes...Smart med lommer til saks og bindetråd o.s.v - lige til en effektiv havekvinde.
  I mode rigtig og praktisk farve. Hvis jeg ikke vinder må den på julegavelisten i år. Tak for I deler alle de skønne nye ting med os.

  SvarSlet
 50. PIIFT ! Hvor er det flot, oser af kvalitet! Stort tillykke med fødselsdagen! Stor respekt for jeres kreative og informative artikler!

  SvarSlet
 51. Skønt med et forklæde, har selv tænkt på at sy et, det her ser rigtig lækkert ud og flotte detaljer
  kh Pia

  SvarSlet
 52. Jeg må eje det, da jeg går rundt med min mands mormors gamle klæde, når der skal hænges tøj op. På vejen grines der...lidt :-) Og jeg bruger det hver dag! Kh. Lise H. Rosa

  SvarSlet
 53. Jeg vil da helt sikkert også gerne vinde det skønne forklæde :-) Og tillykke med fødselsdagen. Super initiativ I tog og godt gået med det hele. Knus

  SvarSlet

ANNONCE