torsdag den 10. oktober 2013

HAR DU HUSKET?

OM MAGASINET

Man studser lige lidt, når man bliver stillet det spørgsmål. For man kan måske ikke altid huske, om man har husket, eller om man bare tænkte på at huske det. Sådan er det ofte, når man har mange jern i ilden. Kender du det?

Derfor spørger vi dig lige, om du har husket at tilmelde dig vores nyhedsbrev?

Hvis du vil være med helt fra starten, så er det NU. Det første nyhedsbrev lander i din postkasse (ikke den ude ved vejen, men den lige foran dig) allerede her i oktober, så du kan godt begynde at glæde dig! 

Hvis du gik glip af at høre, hvorfor vi nu også begynder at udgive nyhedsbreve, så læs med her.

Har du mon været ude og gå din daglige runde i haven i dag? Det er sådan noget, man godt kan komme til at springe over nogle gange, når det bliver køligere. Men - gør det nu alligevel, for der er så skønt derude. Endnu kan du nyde masser af gode stunder i haven. Inden længe kommer de mørke dage, kulden sætter ind og haven lukker (næsten) ned, men vi fortsætter med havestemningen her på HAVEFOLKET. Og når du nu er tilmeldt vores kundeklub - og dermed også nyhedsmails - forlænger vi sæsonen. Helt uforpligtende for dig og lige direkte til din mailbox.

Så derfor: Har du husket at tilmelde dig nyhedsbrevet? For hvis ikke, kan du nemlig sagtens nå det endnu.


6 kommentarer:

 1. Selvfølgelig har jeg været ude og gå min tur i dag, klokken 6.30 i morges var hundene og jeg at finde i Langemark og omegn. Det var den dejligste stjerneklare morgen, og turen blev nydt. Formiddagen er nydt i haven, og nu fortsætter jeg derude.
  God dag til jer, jeg tror jeg har meldt mig til nyhedsbrevet, kan ikke huske det :)
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
 2. Haven lokker med sine skønne efterårsfarver, så turen rundt er en dejlig måde at starte dagen på! og så er der jo også lige alt det, der skal fra hånden, inden efteråret for alvor sætter ind med kulde og blæst, så pludselig værker det både her og der i skroget - så er det fint at sætte sig ved maskinen og se, hvad I nu har fundet på.
  Jo, jeg har meldt mig til nyhedsbrevet, såmænd endnu en gang, viste det sig!
  Kh
  Hanne

  SvarSlet
 3. jo jo har tilmeldt mig - i går da jeg endnu ikke havde fået noget nyhedsbrev - så var jeg lidt i tvivl om, om bekræftelsen var gået igennem - men det er jo så fordi der ikke er sendt noget nyhedsbrev endnu...... tænk så utålmodigt jeg er :) solen skinner her i dag, så det er helt umuligt at blive inde, måtte flere gange i dag lige en tur ud og "lige ordne" det ene og det andet :)

  SvarSlet
 4. Ja ja jeg har da ronderet og samlet æbler og klippet lidt stauder og haft havebesøg også.... så det...

  SvarSlet
 5. sæføli har jeg det , tilmeldt mig al`så. det vil jeg ikke undvære, mægtig ide.
  Men det med at nå i haven har knebet i denne uge , hulk snøft, jobbet har været i vejen. Så det har kun været et par hurtige runder for at tjekke mosegrisehuller osv, men i næste uge ferie juhuu, så skal batterierne lades op.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
 6. Selvfølgelig har jeg tilmeldt mig..... og venter spændt på jeres første mail :-)
  Mange hilsner fra Susan

  SvarSlet

ANNONCE