lørdag den 5. oktober 2013

VI HAR FUNDET VINDERNE!

LODTRÆKNING 

Vi har trukket lod om HAVEFOLKETS første haveforklæder, og kan nu annoncere de to vindere. 


Se her om du skulle være én af de heldige!Der har været stor interesse for at vinde disse første produktioner af HAVEFOLKETS haveforklæder - og det har vi været rigtig glade for. Nu skal vi have sendt dem ud til de heldige vindere - og så håber vi at I bliver glade for jeres nye forklæde.


De to heldige vindere er:

Lena Hansen
og
Trine


VAR DET MON DIG?
Var du én af de heldige, skal vi bede dig om at sende en email til info.havefolket@gmail.com med navn og adresse. Skriv venligst "Jeg har vundet" i emnefeltet. Så sender vi straks forklædet af sted.

Hvis vi ikke har hørt fra vinderne senest søndag den 13. oktober vil vi udtrække den næste på listen!


Tusind tak til alle de, der havde lyst til at deltage i lodtrækningen! 

Vi siger tillykke til vinderne.5 kommentarer:

 1. Stort tillykke til vinderne.
  Hvor kan vi andre købe det ?? Jeg må bare eje sådan et.
  Mange hilsner susan

  SvarSlet
 2. Stort tillykke til vinderne.
  Hvor kan vi andre købe det ?? Jeg må bare eje sådan et.
  Mange hilsner susan

  SvarSlet
 3. Jeg siger også tillykke til de to heldige :0)

  SvarSlet
 4. Ej altså, tænk at jeg først ser det nu! Har dobbelttjekket flere gange og der er kun en Trine der har deltaget i konkurrencen og det er MIG! :o) Og jeg vinder ellers aldrig noget. En mail må straks af sted og jeg glæder mig allerede til at modtage den lækre sag!

  SvarSlet

ANNONCE