Altså jeg kan lige så godt sige det med det samme. Det er ikke altid at jeg er lige begejstret for vores havestue, men lige nu hvor bladene falder af træerne er historien en ganske anden. 


TEKST & FOTO: KARINA

Det samme gør sig i øvrigt gældende i det tidlige forår, for hvis der er noget en havestue, et drivhus eller et orangeri kan, så er det at forlænge sæsonen. Man kan udsætte vinteren – bare en smule – ligesom man kan tvinge forårsvæksterne tidligt i gang. Jeg bruger primært min havestue i de to nævnte sæsoner – forår og efterår, da jeg lige kan få det ekstra stykke sommerstemning med.

havestue
Herfra hvor du står, ser du vores havestue indefra. Grønt og frodigt, ja man skulle tro at det stadigvæk var sommer, så hvem bliver da ikke tiltrukket. Jeg gør ihvertfald og jeg vil derud.
havestue
Jeg tænder et par lys og nyder alt det grønne sammen med familien.

havestue

havestue

Nu er det blevet efterår, planterne er så småt ved at visne ned og så er det altså bare dejligt at kunne gå ud i den lille stue, hvor andre vækster stadigvæk står kække og frodige.

havestue
havestue
havestue
Måske drikker vi et par glas et-eller-andet og leger at vi er i en anden tid – et andet sted.
havestue
Skønt vores havestue ikke er en arkitektonisk genistreg, så er vi ret så glade for den. Den gør lige akkurat det den er blevet sat i verden for; at glæde et par mennesker, der glædes ved det grønne.