ANNONCE

lørdag den 30. november 2013

KØB DIT EGET LÆKRE HAVEFORKLÆDE

FORKLÆDE TIL HAVEFOLK

Køb dit eget lækre haveforklæde, eller glæd din haveven eller -veninde med en ultra brugbar havegave, der er designet til at falde i god jord.
Vi har videreudviklet på de allerførste haveforklæder, som vi forærede væk til vores fødselsdag, og har sat de nydesignede forklæder i produktion. Vi har nemlig fået en del henvendelser fra søde læsere, der var faldet for haveforklæderne, og tog derfor opfordringen op. Forklæderne er kun til salg her hos HAVEFOLKET.
SKØN DENIM MED GOD PLADS
Vi har designet et super funktionelt haveforklæde i et lækkert, kraftigt denimstof, der - som jeans - bare bliver smukkere og smukkere ved brug, efterhånden som det får patina.

Forklædet har i alt fire lommer, hvoraf de to største sidder i midten, og de smalle i siden. Sidelommerne er i størrelse og format designet således, at der er plads til fx mobiltelefon eller beskærersaks. Bindebåndene til taljen er ekstra lange, så de kan bindes foran, og på nakkestroppen har vi monteret metalringe, så længden kan reguleres. Ringenes patinerede, gyldne farve er i fint samspil med skind og denim. Forklædet er 68 cm bredt og 78 cm langt (uden nakkestrop). Forklædet kan krybe op til 5% (ca. 2 cm i længden).

TIL BÅDE HAVEMÆND OG -KVINDER
Stoffet er valgt efter snak med en masse havefolk. Ønsket har nemlig været at finde en model, der er lige brugbar til mænd som til kvinder - både i størrelse og i stofvalg. Derfor faldt vores valg på denne blå denim, som vi har oplevet, at både havemænd og -kvinder falder for. Det mørke denim er suppleret med at den ene lille lomme samt stroppen, der holder de to ringe ved nakkestroppen, er lavet af skind.

Forklæde af denim og skind: 395 DKK inkl. fragt.

JA TAK - JEG VIL GERNE BESTILLE!
Vil du gerne bestille, så skriv en mail til os på denne mailadresse: info@havefolket.com. Skriv venligst "SHOP" i mailens emnefelt. I mailen bedes du i øvrigt oplyse følgende:

NAVN:
ADRESSE:
ANTAL:
LEVERINGSADRESSEHvis en anden end din egen.

LEVERINGSTID
Vi sender først forklædet, efter vi har modtaget betaling. Hvert forklæde bliver syet hos en lokal, dansk syerske, kvalitetssikres af redaktionen, og bliver herefter sendt direkte til dig. Ordrerne bliver ekspederet i den rækkefølge, vi modtager dem.

Når vi har modtaget din bestilling, sender vi dig en mail med vores kontooplysninger, således at du kan indbetale beløbet. Når betalingen er modtaget, vil du få tilsendt en faktura, hvorpå er angivet en cirka leveringstid.


ET GAVEKORT
Skal du bruge forklædet som gave, men er du for sent ude til at kunne få det leveret inden du skal bruge det, har du mulighed  for at købe et gavekort. Vi sender gavekortet til dig pr. mail. Du kan så selv printe det, og skrive en personlig hilsen. Når forklædet er klar, vil vi sende det direkte til gavemodtageren. Også her skal vi bede om betaling, inden vi sender gavekortet.

VEDR. DESIGN OG MATERIALER
Vi forbeholder os ret til mindre ændringer i forklædets design. Ligeledes kan der forekomme variationer i skindets overflade og farve, da det jo er et naturmateriale.

HVIS DU SKULLE FORTRYDE
Vi tager forklædet retur senest 14 dage efter, du har modtaget det. Send venligst en mail til info@havefolket.com, og fortæl, at du gerne vil returnere forklædet. I denne mail skal du også oplyse dit reg. nr. og kontonummer. Derefter sender vi dig en mail med returadressen. Når vi har modtaget forklædet retur i ubrugt stand, sætter vi pengene ind på din konto igen.  


Kender du vores handelsbetingelser? Ellers kan du let finde og læse dem her.

10 kommentarer:

 1. I er altså bare en samling skønne havequinder, smækfyldt med fantastiske og kreative ideer! Jeg er sikker på jeres forklæder bliver rykket ned af hylderne... :o)

  SvarSlet
 2. I er bare go´e er I.... Jeg var én af de ivrige efterspørgere, og jeg blev ret glad da jeg så indlægget i dag.
  Overvejer lige om det skal være en "jeans-model" eller om jeg skal håbe på en brun udgave igen.
  Mange hilsner og rigtig glædelig julemåned. Susan

  SvarSlet
 3. Er interesseret.. Men som julegave 'in flesh' og ikke som gavekort..
  Er der pres på eller..?
  Julehilsener herfra.. :)

  SvarSlet
 4. Kære Carsten. Der bliver syet på livet løs, men hvis du bestiller forklædet hurtigt, kan vi godt nå at sende det til dig inden jul.

  SvarSlet
 5. Kære jer på havefolket!

  Modtog for nogle dage siden mit haveforklæde med posten, og er BEGEJSTRET, det er lækkert blødt og klædeligt, og helt perfekt til det jeg skal bruge det til. 1000 tak for at i satte det i produktion.

  Med hilsen Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Anette
   Tusind tak for din tilbagemelding. Det er altså bare så dejligt at høre, at du er glad for dit forklæde. Vi sender en ny stak afsted i dag, så vi håber, at der er flere derude, der bliver glade for deres pakker i de kommende dage.
   kh. Lone

   Slet
 6. Sikke dog et lækkert forklæde! det ser ud til at være lige det jeg leder efter. Jeg er nemlig ikke til Garden Girls meget tøset tøj.
  Nu er det sådan at jeg ikke er så høj( ca.160 cm med lidt god vilje). Vil der være mulighed for at bestille forklædet i en lidt kortere version?
  Rigtig god Jul til jer alle på redaktionen :-D
  Gro

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Gro,
   Det glæder os at du kan lide forklædet. Da vi jo først producerer forklæderne, når de er bestilt og betalt, tror jeg godt vi kan lokke vores syerske til at afkorte det lidt.

   Og rigtig god jul til dig.
   kh Lene

   Slet
 7. Sikke nogle flotte forklæder!
  Er det muligt at høre hvor I får det kraftige deminstof fra? - vi er ved at lave sofapuder, og har svært ved at få fat i en kvalitet der er tyk nok. :)
  kh Karina

  SvarSlet

ANNONCE