torsdag den 21. november 2013

NYHEDSBREV NR. 2 SNART PÅ GADEN

NYHEDSBREV

Nu er der ikke mange dage til, før vi kommer med HAVEFOLKETS nyhedsbrev nr. 2. Er du tilmeldt? Ja, DU er selvfølgelig, men mon din nabo, din kollega eller familie kender til HAVEFOLKET? Se her hvad du kan gøre for at hjælpe os med at sprede det glade budskab.
Vores første nyhedsbrev viste sig at være en stor succes. Og nu er det altså, at vi lige kommer til at hviske til dig, at vi fra pålidelig kilde ved, at rigtig mange mennesker sædvanligvis framelder sig igen, når de har set hvad et tilmeldt nyhedsbrev går ud på. 

Og HURRA! Det har vi i HAVEFOLKET gudskelov ikke oplevet - tværtimod.

I HAVEFOLKETS nyhedsbrev nr. 2 koncentrerer vi os, som lovet, om den kommende juletid, men med havehatten på - selvfølgelig.

SPRED HAVEGLÆDEN
Vi vil inderligt gerne have mange flere glade nyhedsbrevslæsere, for så kan vi udbrede kendskabet til HAVEFOLKET med alt det, havefolk godt kan lide. Og vi vil også rigtigt gerne holde dig underrettet om det hele, så du er på pletten, når der sker noget. For det tør vi godt love, der gør!

HVORDAN GØR DU?
Du kan bare fortælle om det i din dagligdag; på indkøb, når I mødes til julearrangementer, hen over hækken, bordet i kantinen eller langs fortovet, når du fejer eller skraber sne. Men du kan også markere adressen oppe i www-linjen, og lægge den i en mail eller på Facebook, f.eks. og sende den til en, eller flere, du ved bare elsker havehistorier, havenyt, haveglæde og gerne vil have endnu mere. På den måde hjælpes vi ad med at sprede haveglæden endnu mere.

Vi glæder os til det siger KLIK KLIK KLIK.

Grønne hilsner
REDAKTIONEN


Så hvis du nu ikke har tilmeldt dig HAVEFOLKETs nyhedsbrev, kan du gøre det nu.

Klik blot på billedet. Så kommer du direkte til tilmeldingen.  
Pssst: Vidste du godt, at nyhedsbrevet er helt gratis, at du ikke binder dig til noget, og at vi lover at lade være med at "spamme" dig med alt muligt, du alligevel ikke vil have? Og selvfølgelig kunne vi ikke drømme om at videregive din mailadresse til andre.

Vidste du også godt at du, ved at være tilmeldt nyhedsbrevet, automatisk indmeldes i HAVEFOLKETS kundeklub, hvor du får særlige fordele?

1 kommentar:

ANNONCE