søndag den 24. november 2013

VI KAN NÆSTEN IKKE VENTE!

JUL

Det er ikke blevet december endnu, men vi KAN bare ikke vente.  Måske har du det på samme måde? I denne uge skruer vi langsomt op for julestemningen. Vi "klemmer lidt på pakkerne" og lister klistrede julefingre ned i kagedåserne - selvom vi ved vi ikke må. 

Der er nu præcis en uge tilbage til den 1. december - og det bliver modtaget med blandede følelser af både havefolk og folk i almindelighed. Nogen har glædet sig i en måned eller mere - andre tager sig til hovedet og stønner over alle de ting, der skal nås.

Vi er tilhængere af, at (også) julen skal være en god tid for alle, og derfor har vi i den sidste tid været mere end meget optaget af, at få lavet noget kræs til dig. Så kan du måske finde dig et "min tid" kvarter, hvor du bare nyder, inspireres og hygger dig. Du kan godt begynde også at glæde dig. Vi disker i den kommende uge op med - og vi nævner i flæng: Drikkelse af urter fra haven til det kolde julebord, en adventskrans, der tager haven med ind i stuen, masser af tips til, hvad du kan klippe ind fra haven og bruge til dekorationer. Og endelig skønne idéer til børnenes julekalender, der ikke koster dig blod, sved og tårer - eller er en billig papudgave. Vi ved nemlig godt, at der er rigtig megen kærlighed i at lave nogle ting selv!


Glæd dig til en uge med inspiration til både juledekorationerne og til gaverne. Glæd dig til en skøn uge, og sæt dig godt til rette, for nu går nedtællingen i gang.

Rigtig god fornøjelse!

Og så er der knas! 
Fra HAVEFOLKETS egen julekagedåse! 

5 kommentarer:

 1. Det lyder godt det hele, nu har jeg foreløbig noteret i min kalender, hvornår der er julepakker i julekalenderen. Men jeg er jo så heldig, at jeg får årets julegave gennem havefolket, så jeg kan nok ikke gøre mig fortjent til at vinde mere. Men jeg glæder mig til at se det fine spejlbassin.
  Kram til redaktionen
  fru Høneballe :)

  SvarSlet
 2. Jeg glæder mig til at være med.

  SvarSlet
 3. Jeg glæder mig til at være med.

  SvarSlet
 4. Jamen det bliver da spændende med en julekalender.......
  Jeg kan nu godt lide december måned. For der får jeg lov at bruge mit pyntegen lidt mere, og der kommer ekstra lys i haven.
  Så den mørke måned er til at udholde for os lyshungrende.

  SvarSlet
 5. Jeg må med skam erkende at jeg hører til gruppen af stønnere.... altså julestønnere!! Jeg er åbenbart født med en bygningsfejl, der gør at jeg ikke er udstyret med det pyntegen som resten af Danmarks befolkning nyder så helt overdådigt. Det skal dog ikke hindre mig i at kigge med i jeres julekalender, for lur mig om ikke I sprudler af gode ideer. Og der bliver skam også både tændt lys og smidt en lille nisse hist og pist her på matriklen, så jeg vil glæde mig til at følge jeres kalender. :o)

  SvarSlet

ANNONCE