onsdag den 20. november 2013

VINDEREN I KONKURRENCEN "MIN FUGL" ER FUNDET!

silkehale
KONKURRENCE

Selvom vi næsten er helt kede af at skulle udpege kun én vinder i en konkurrence med så mange fantastiske fotos, har I nu alle udpeget vinderen. Hun skal findes på Samsø, og helt fra starten havde hun førertrøjen på.Lisbeth fra Høneballehaven indsendte det flotte foto af en silkehale, der spiser af æblerne. Vi siger stort tillykke til Lisbeth med præmien - det flotte spejlbassin fra zinkbakken.dk.


Lisbeth, vil du sende dit navn, adresse, emailadresse og gerne også telefonnummer til info@havefolket.com. Du vil derefter blive kontaktet af Morten fra Zinkbakken, og I kan så aftale nærmere omkring forsendelse.

Tusind tak til alle jer der deltog i konkurrencen og dermed også viste os alle den store alsidighed der er i fuglelivet i de danske haver. Har du ikke allerede set de mange deltagende fotos, må du ikke snyde dig selv for at se dem - klik straks her.

11 kommentarer:

 1. Tillykke til Lisbeth....det var også min vinder. MEN der var mange rigtigt gode, så det var ikke let at vælge en enkelt ud.

  SvarSlet
 2. Tillykke Lisbeth. Det var et skønt billede. Glæder mig til at se dit fine spejlbassin næste sommer hvis du inviterer igen.

  SvarSlet
 3. Til lykke til Lisbeth. Det er også et helt fantastisk billede.

  SvarSlet
 4. Mange tak til alle som stemte på Bents billede, så vi var heldige at vinde spejlbassinet. Det er jeg meget glad for, det vil helt sikkert se flot ud, der hvor det er planlagt, det skal være. Der bliver god mulighed for at se det live til næste år, hvis I har lyst til at komme på blogtræf. Mere om det om et par dage.
  Der var rigtig mange gode fuglebilleder, så jeg kan godt forstå, at det var svært.

  SvarSlet
 5. Tillykke Lisbeth. Det passer også fint ind i din flotte have :)
  Kh Lise Lotte

  SvarSlet
 6. Helt fortjent Lisbeth. Tillykke med det. :)

  SvarSlet
 7. Tillykke Lisbeth. Det var en hård konkurrence, for der var mange skønne fotos.

  SvarSlet
 8. Hej Lisbeth.Stort tillykke med det flotte spejlbassin .....det var helt fortjent.Knus Jette

  SvarSlet
 9. Hej Lisbeth
  Hjertelig til lykke med 1.pladsen - jeg har nydt alle de dejlige fotos og glæder mig på dine vegne over, at du kan se frem til en smuk præmie!
  Kh
  Hanne

  SvarSlet
 10. Hej Lisbeth
  Tillykke med præmien. Som den meget flittige fotograf og blogger er det velfortjent.

  Ole

  SvarSlet
 11. Tillykke Lisbeth et meget fint billede af en Silkehale. Bent og dig er bare gode og flittige til at tage billeder. Sidste vinter viste i mange gode fuglebilleder på bloggen.
  Kærlig hilsen Hanne

  SvarSlet

ANNONCE