tirsdag den 24. december 2013

EN RIGTIG GLÆDELIG JUL

GLÆDELIG JUL

Vi vil bare lige ønske dig en rigtig glædelig jul! 
Nu slukker vi nemlig for computeren og nyder juleaftensdag med familie og julefest. Skulle du være i tvivl, så kan vi lige forsikre om, at vi er her igen allerede i morgen. 

Så oprandt endelig dagen, mange har ventet længe på - juleaften! For børnene har ventetiden været lang (og er det lidt endnu), mens mange voksne nok nærmere med tiden lærer at nyde hele måneden - stemningen, maden, hyggen på arbejdspladsen med nisser mellem kolleger og alle de mange julelys, der kaster skær over de ellers nu ret så mørke haver. 


Uderummet har ofte fred i disse uger, men det betyder ikke, at haven er glemt. For mon ikke mange er derude ind imellem og har haven i tankerne ved køb af havejulegaver eller ønsker sig noget til den kommende sæson. Vi gør! Vi ønsker os slet og ret en skøn havesæson for 2014 - både i haven og her i magasinet.

Mange af de søde kommentarer, der lander på artiklerne her i blogmagasinet, er en daglig glæde for os. Også alle de hjælpsomme kommentarer med gode råd eller forslag til nye løsninger. Det er så dejligt at se, hvordan I også inspireres, og er hjælpsomme, jer læsere imellem. Det ønsker vi endnu mere af - hvis I har lyst! Vi giver jo emnerne op, og vi er godt i gang med at snakke om alle de ting, vi vil skrive om i magasinet til næste år. Fx er  vores næste særudgave allerede i støbeskeen nu, men vi fortæller ikke mere. Det må blive en overraskelse, når den første forårssol gryr.

I dag vil vi tage fingrene fra tastaturet, og kameraet skal udelukkende fange julebørn, julehygge og alt det andet der hører julen til, og som vækker glæde mange år frem, når vi kigger i det digitale julealbum! HAVEFOLKET holder julefri og nyder julefred og -godter. Men vi vender tilbage - allerede i morgen. Vi håber, at du også får tid til at dukke op af julefreden og snakke lidt med på et tidspunkt. Det vil vi glæde os til.

Og så vil vi altså også gerne sige tak! Tak, for at du læser med. Det er vi bare så glade for. Uanset om du lægger kommentarer eller ej. Bare det, at du er der - det er altafgørende. For så er vi her jo også.


STJERNEKLARE JULEHILSNER 
- og ønsker om en glædelig jul til dig og din familie!

Marianne, Lene, Karina & Lone


9 kommentarer:

 1. Tak skal i have og også en en god velfortjent jul/ferie...Tak for jeres altid dejlige have indslag som man kun kan inspireres af.
  Mange julehilsner til jer alle.

  SvarSlet
 2. Rigtig glædelig jul til jer alle fire og tusind tak for alle jeres gode ideer og indslag her i december som kronen på værket efter et travlt HAVEFOLK-år.

  Ulla

  SvarSlet
 3. Rigtig glædelig jul til det skønne team, der får Havefolket op at stå hver evig eneste dag! så inspirerende, og hvor er det dejligt med jeres positive tilgang til livet i haven og dermed til læserne. At I så indimellem krydrer med humor og karske udtryk, det er jo bare toppen.
  Kh
  Hanne

  SvarSlet
 4. Glædelig jul til jer fire utrættelige havesjæle, håber I har kræfter til at fortsætte med samme gnist og lyst.
  Henrik

  SvarSlet
 5. Og en rigtig glædelig jul til jer!! Det er fantastisk det I får lavet - så smukke og delikate billeder og et super smukt magasin. Det er ren nydelse!! tak for det - glæder mig allerede til overraskelserne...

  SvarSlet
 6. Rigtig glædelig jul til alle I gæve havekvinder og jeres læsere.

  Tusind tak for alt, hvad "Havefolket" har beriget os med, siden I startede. Det er ikke småting, skulle jeg hilse og sige. Jeres enthusiasme og energi er helt udenfor kaliber. Jeg må virkelig bøje mig i støvet af respekt for jeres skønne magasin, alle de kræfter og al den hjerteblod, I lægger i det. Tusind tak. Ser frem til et nyt haveår med "Havefolket".

  Nu slukker jeg også for computeren, for her skal nemlig dækkes julemiddags-bord.

  De kærligste hilsner og tanker

  SvarSlet
 7. Glædelig jul til jer og tak for jeres store arbejde her, I er supergode.
  Juleknus
  fra fru Høneballe.

  SvarSlet
 8. Tak skal I have og rigtig glædelig jul til jer!

  Hjerteligst

  SvarSlet

ANNONCE