onsdag den 11. december 2013

JULEKONKURRENCE

JULEKONKURRENCE

I dag er nissen på spil igen. Find frem til havenissens gemmested og deltag i lodtrækningen om en skøn præmie fra Louise Gaarmann. 

Så er konkurrencen slut, og vinderen er fundet.
Den heldige blev ANNE RASMUSSEN.


Hjertelig tillykke til Anne, som er dagens vinder.


Kære Anne,

Send os venligst en mail på info@havefolket.com med din adresse.


Vi har igen haft besøg af havenissen. Den er ualmindelig fræk, og udover at den har det med at flytte rundt på vores ting og sager på kontoret, så har den også fået til vane at gemme sig i vores gamle artikler. Inden den forsvinder, efterlader den en ledetråd om sit gemmested. Vil du hjælpe med at lede? For så kan du nemlig deltage i dagens lodtrækning. 


DAGENS LEDETRÅD
Herunder ser du ledetråden fra nissen. Kan du finde frem til artiklen, som nissen fortæller om? Hvis ja, kan du skrive dig op til lodtrækningen om dagens præmie fra Louise Gaarmann.

                                 "Dyr i haven er et must. Dette insekt slog HAVEFOLKET et slag for engang i august. 
                                 Men hvad var det nu for en summende lille fyr?"


KAN JEG DELTAGE?
Ja, du kan! Alle der er tilmeldt HAVEFOLKETs nyhedsbrev kan nemlig deltage. Har du glemt at tilmelde dig, så kan du gøre det med det samme ved at klikke her eller på nyhedsbanneret til højre.

HAVEFOLKETs nyhedsbrev udsendes ca. 1 gang om måneden og er spækket med haveglæde og gode tilbud på haveprodukter - kun for medlemmer. Det er helt gratis at være tilmeldt!

SKAL JEG VÆRE HURTIG?
Ja, det skal du faktisk! Konkurrencerne i dette års julekalender løber kun over én enkelt dag, så find nissen og skriv dig op til lodtrækning allerede i dag inden kl. 20.00. Resultatet bliver offentliggjort dagen efter - her i artiklen!

DAGENS PRÆMIE
Vinderen af dagens julegave får en lækker urtepotte fra keramiker Louise Gaarmann. 

Urtepotten er af rødler og har en cirka højde/diameter på 12/14 cm. Den er skøn til julens dekorationer, men også til fx krydderurter i køkkenet eller prikleudstyr ved plantebordet. Målene kan variere, da alle potter er håndlavede.


OM LOUISE GAARMANN
Louise var i 2012 den stolte modtager af Kunsthåndværkerprisen af 1879, og det er med afsæt i netop den pris, at hun med et glimt i øjet tog imod en udfordring om deltagelse i en kunstudstilling i forening med andre kunsthåndværkere fra regionen. Temaet for udstillingen var "PRAL", og Louises idé bag deltagelsen var fremstilling af de lidt rå urtepotter, der netop skulle mærkes med et aftryk af sølvmedaljen - et bevis på modtagelse af kunsthåndværkerprisen.

Du kan læse meget mere om Louise i HAVEFOLKETs Julemagasin, side 79, eller besøge hende på adressen www.louisegaarmann.dk.

12 kommentarer:

 1. Jeg vil vildt gerne vinde sådan en urtepotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jytte,
   Prøv at kigge i "skyen" nederst her på siden. Måske kan du få hjælp til ledetråden der.

   Slet
 2. Det er meningen man skal finde den side, hvor dyret optræder - for dér har nissen gemt sig! Så siger man "juhuuu" eller sådan noget, når man har fundet den! God fornøjelse (og vinke vinke)

  SvarSlet
 3. Svirrefluen

  Sara Rasmussen
  sara8071@gmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sara,
   Du skal finde den side hvor den summende lille side optræder - sammen med nissen. På det indlæg du ender med, skal du skrive en kommentar.

   God jagt!

   Slet
 4. Ja, jeg vil gerne have lov at pippe til de damer, som har fundet på legen, at den er sjov, men ...... ja, altså ..... jeg opfatter ikke mig selv som specielt småt begavet, men skulle da liiiiiige hitte ud af systemet. Som det vist også fremgår at min kommentar på hin side. Så jeg har medfølelse for de lettere forvirrede damer her oven for.

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er vi HELT med på - den nisse er bare for udspekuleret! Det er jo noget af "gagget", (hvis det ord altså findes - skal udtales på engelsk) . Om du er småt begavet? ALDRIG i livet. Det er hverken du eller andre af vore læsere! Men blot godt, hvis I får lidt sidegevinst ud af at lede i magasinet!

   Slet
 5. Hej havefolket
  Super med en extra julegave. Sjovt med sådan en julekalender med lidt konkurrencer indlagt. Stor ros til jer
  Mange julehilsner Anne

  SvarSlet
 6. Nå ja ja... her kommer man svirrende ind fra højre og tror man skal ud og lede efter nissen, men han er allerede fundet. Så er det dejligt at kunne fornøje sig med gaggede - ikke gangarter - men kommentarer.
  (Orker jeg mon at gentage at I er ret opfindsomme...!?)
  Fniis fra Friis

  SvarSlet
 7. Tillykke til heldige Anne :-)

  SvarSlet

ANNONCE