lørdag den 14. december 2013

JULEKONKURRENCE

LODTRÆKNING 

I dag er nissen på spil igen. Find frem til havenissens gemmested og deltag i lodtrækningen om en skøn præmie fra Havegalleriet. 

Så er konkurrencen slut, og vinderen er fundet.
Den heldige blev HANNE PETERSEN
Det var en rigtig drillenisse denne gang, og ikke mange fandt ham, men hjertelig tillykke til Hanne, som er dagens vinder.


Kære Hanne,

Send venligst en mail på info@havefolket.com med din adresse.


Vi har igen haft besøg af havenissen. Den er ualmindelig fræk, og udover at den har det med at flytte rundt på vores ting og sager på kontoret, så har den også fået til vane at gemme sig i vores gamle artikler. Inden den forsvinder, efterlader den en ledetråd om sit gemmested. Vil du hjælpe med at lede? For så kan du nemlig deltage i dagens lodtrækning. 


DAGENS LEDETRÅD
Herunder ser du ledetråden fra nissen. Kan du finde frem til artiklen, som nissen fortæller om? Hvis ja, kan du skrive dig op til lodtrækningen om dagens præmie fra Havegalleriet.

                                 "Lene i HAVEFOLKET havde på et tidspunkt en drøm. 
                                 En drøm om en særlig plante - og mange af slagsen. Derfor såede hun og drømmene spirede. 
                                 Planterne står lige nu godt beskyttet og er et oplagt gemmested for en nisse. 
                                 Men hvilken plante er det mon, jeg nu har gemt mig i?"


KAN JEG DELTAGE?
Ja, du kan! Alle der er tilmeldt HAVEFOLKETs nyhedsbrev kan nemlig deltage. Har du glemt at tilmelde dig, så kan du gøre det med det samme ved at klikke her eller på nyhedsbanneret til højre.

HAVEFOLKETs nyhedsbrev udsendes ca. 1 gang om måneden og er spækket med haveglæde og gode tilbud på haveprodukter - kun for medlemmer. Det er helt gratis at være tilmeldt!

SKAL JEG VÆRE HURTIG?
Ja, det skal du faktisk! Konkurrencerne i dette års julekalender løber kun over én enkelt dag, så find nissen og skriv dig op til lodtrækning allerede i dag inden kl. 20.00. Resultatet bliver offentliggjort dagen efter - her i artiklen!

guldsmed af messing
DAGENS PRÆMIE
Vinderen af dagens julegave får en dekorativ guldsmed, sponsoreret af Havegalleriet.

Guldsmeden er lavet i messing af den hollandske kunstner Jeannette Ephraïm. Den kræver kun en vanddybde på ca. 12 cm for at kunne flyde og vil være rigtig sød i et kar, balje eller fx i en whiskytønde.
"Vingefanget" er ca. 11 cm.


OM HAVEGALLERIET
Helle fra Havegalleriet skriver om sig selv: "Jeg er en passioneret haveejer, der har åbnet en havebutik i Odense. Her kan du finde lækre haveartikler og redskaber af bedste kvalitet - fra bl.a. England og Holland. Med kvaliteten på arbejdsredskaber går jeg ikke på kompromis, den skal være den bedste, rar at arbejde med og gerne smuk tillige. Men der er også plads til specielle, sjove og praktiske ting, der gør havearbejdet til en fryd. En del af varerne sælger i netbutikken, men der er mange flere i forretningen."

Hvis du har lyst til at besøge Helles forretning i Odense, kan du se åbningstiderne her.

5 kommentarer:

 1. Tænke-tænke-rode-lede.... Jeg skal nok finde ham... ;)

  SvarSlet
 2. Jeg har fundet havenissen hihihi

  SvarSlet
  Svar
  1. - og jeg sidder stadig og leder, men får til gengæld læst op på en helt del.... ;o)

   Slet
  2. Hej Jette,
   Har du prøvet at kigge i "skyen" forneden. Måske hjælper det lidt :)

   Slet
  3. grr og jeg når næsten altid først på "puteren" efter otte. De guldsmede er bare skønne, nå men de må på ønskeseddelen.
   hilsen Gunvor

   Slet

ANNONCE