søndag den 15. december 2013

JULEKONKURRENCE

JULEKONKURRENCE

Denne adventssøndag er nissen på spil igen. Find frem til havenissens gemmested og deltag i lodtrækningen om en skøn præmie fra COZY room. 

Så er konkurrencen slut, og vinderen er fundet.
Den heldige blev METTE VESTERGAARD.

Hjertelig tillykke til Mette, som er dagens vinder.

Kære Mette,

Send venligst en mail på info@havefolket.com med din adresse.

Vi har igen haft besøg af havenissen. Den er ualmindelig fræk, og udover at den har det med at flytte rundt på vores ting og sager på kontoret, så har den også fået til vane at gemme sig i vores gamle artikler. Inden den forsvinder, efterlader den en ledetråd om sit gemmested. Vil du hjælpe med at lede? For så kan du nemlig deltage i dagens lodtrækning. 

DAGENS LEDETRÅD
Herunder ser du ledetråden fra nissen. Kan du finde frem til artiklen, som nissen fortæller om? Hvis ja, kan du skrive dig op til lodtrækningen om dagens præmie fra COZY room.

                                 "Sådan en æblekage smager bare skønt! Det vil I nok give mig ret i. 
                                 Men det var nu en mærkelig ingrediens, der fik hovedrollen i HAVEFOLKETs opskrift. 
                                 Kanel passer altså bedre - også til æblekage"

KAN JEG DELTAGE?
Ja, du kan! Alle der er tilmeldt HAVEFOLKETs nyhedsbrev kan nemlig deltage. Har du glemt at tilmelde dig, så kan du gøre det med det samme ved at klikke her eller på nyhedsbanneret til højre.

HAVEFOLKETs nyhedsbrev udsendes ca. 1 gang om måneden og er spækket med haveglæde og gode tilbud på haveprodukter - kun for medlemmer. Det er helt gratis at være tilmeldt!

SKAL JEG VÆRE HURTIG?
Ja, det skal du faktisk! Konkurrencerne i dette års julekalender løber kun over én enkelt dag, så find nissen og skriv dig op til lodtrækning allerede i dag inden kl. 20.00. Resultatet bliver offentliggjort dagen efter - her i artiklen!

DAGENS PRÆMIE
Vinderen af dagens julegave får en dejlig hurricane fra COZY room. 

Denne hurricane er i metal og måler 22 x 22 x 17,5 cm. Med et stort bloklys i giver den et eventyrligt skær!
OM COZY ROOM
Hvis du vil se flere skønne ting, kan du gå ind på hjemmesiden - se under shop. COZY room sælger ikke til private, så ring på tlf. 63 17 23 33 og få oplyst nærmeste forhandler.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

ANNONCE