torsdag den 19. december 2013

JULEKONKURRENCE

JULEKONKURRENCE

I dag er nissen på spil igen. Find frem til havenissens gemmested og deltag i lodtrækningen om en skøn præmie fra Butik Remme. 

Så er konkurrencen slut, og vinderen er fundet.
Den heldige blev PETER REMMEN.


Hjertelig tillykke til Peter, som er dagens vinder.


Kære Peter,

Send venligst en mail på info@havefolket.com med din adresse. Så sørger vi for, at du får tilsendt din præmie - slangetæmmeren.


Vi har igen haft besøg af havenissen. Den er ualmindelig fræk, og udover at den har det med at flytte rundt på vores ting og sager på kontoret, så har den også fået til vane at gemme sig i vores gamle artikler. Inden den forsvinder, efterlader den en ledetråd om sit gemmested. Vil du hjælpe med at lede? For så kan du nemlig deltage i dagens lodtrækning. 


DAGENS LEDETRÅD
Herunder ser du ledetråden fra nissen. Kan du finde frem til artiklen, som nissen fortæller om?

                                 "Nissen gemmer sig i dag bag en lille havebog, der handler om en helt speciel farve. 
                                 Hvilken bog er det? "

Når du er kommet frem til den artikel, nissen tænker på, bliver du guidet videre til siden, hvor du kan skrive dig op til lodtrækning om dagens præmie fra Butik Remme.

KAN JEG DELTAGE?
Ja, du kan! Alle der er tilmeldt HAVEFOLKETS nyhedsbrev kan nemlig deltage. Har du glemt at tilmelde dig, så kan du gøre det med det samme ved at klikke her eller på nyhedsbanneret til højre.

HAVEFOLKETS nyhedsbrev udsendes ca. 1 gang om måneden og er spækket med haveglæde og gode tilbud på haveprodukter - kun for medlemmer. Det er helt gratis at være tilmeldt!

slangetæmmer
SKAL JEG VÆRE HURTIG?
Ja, det skal du faktisk! Konkurrencerne i dette års julekalender løber kun over én enkelt dag, så find nissen og skriv dig op til lodtrækning allerede i dag inden kl. 20.00. Resultatet bliver offentliggjort dagen efter - her i artiklen!

DAGENS PRÆMIE
Vinderen af dagens julegave får en slangetæmmer sponsoreret af Butik Remme. 

Slangetæmmeren er i støbejern, og kommer fra Secrets & Potager. Hvis du sætter den i fx et hjørne af dit bed, kan du lade haveslangen rulle omkring den drejelige del, så du ikke ødelægger dine planter når du vander. Et dejligt, nyttigt redskab.OM BUTIK REMME
Butik Remme er en hyggelig gårdbutik med brugskunst, delikatesser, havegrej og nostalgia - kvalitetsvarer fra anerkendte producenter. Læs mere under Remmes Verden. Hos Butik Remme finder du desuden Hjarbæk Bed & Breakfast, og i sommerhalvåret er der åbent i ’Den Hemmelige Cafe’ i gårdhaven.


7 kommentarer:

 1. HUSK du kan bruge "skyen" nedenfor som hjælp!

  SvarSlet
 2. Øv, har klikket på alle børgerne, men har ikke fundet nissen - jeg opgiver :-(

  SvarSlet
  Svar
  1. Husker I at det er muligt at kikke i ældre indlæg - det er der et link til nederst efter hver "rulle" med indlæg om bøger.

   Slet
 3. Nu har I strammet den:o) Jeg giver også op - har ellers ledt efter nissen i Den hvide have, Tante grøn og Grønne safter.

  SvarSlet
 4. Svar
  1. Se lige ovenfor, Lisbeth og Lisbeth!

   Slet

ANNONCE