søndag den 22. december 2013

JULEKONKURRENCE

JULEKONKURRENCE

Nu er nissen på spil igen. Find frem til havenissens gemmested og deltag i lodtrækningen om en skøn præmie fra Havegalleriet. 

Konkurrencen er nu slut, og vinderen er fundet.
Den heldige blev BENTE ANDERSENHjertelig tillykke til Bente, som er dagens vinder.

Kære Bente,
Send venligst en mail på info@havefolket.com med din adresse. Så sørger vi for, at du får tilsendt din præmie.


Vi har igen haft besøg af havenissen. Den er ualmindelig fræk, og udover at den har det med at flytte rundt på vores ting og sager på kontoret, så har den også fået til vane at gemme sig i vores gamle artikler. Inden den forsvinder, efterlader den en ledetråd om sit gemmested. Vil du hjælpe med at lede? For så kan du nemlig deltage i dagens lodtrækning. 


DAGENS LEDETRÅD
Herunder ser du ledetråden fra nissen. Kan du finde frem til artiklen, som nissen fortæller om? Hvis ja, kan du skrive dig op til lodtrækningen om dagens præmie fra Havegalleriet.

                                 "Hvad ville HAVEFOLKET være uden tips og gode råd, ikke meget vel? 
                                 De har tidligere delt 10 gode råd til en helt bestemt slags havedrift. 
                                 Skal du have lidt hjælp? Ok, det ender med logisk."

KAN JEG DELTAGE?
Ja, du kan! Alle der er tilmeldt HAVEFOLKETS nyhedsbrev kan nemlig deltage. Har du glemt at tilmelde dig, så kan du gøre det med det samme ved at klikke her eller på nyhedsbanneret til højre.

HAVEFOLKETS nyhedsbrev udsendes ca. 1 gang om måneden og er spækket med haveglæde og gode tilbud på haveprodukter - kun for medlemmer. Det er helt gratis at være tilmeldt!

SKAL JEG VÆRE HURTIG?
Ja, det skal du faktisk! Konkurrencerne i dette års julekalender løber kun over én enkelt dag, så find nissen og skriv dig op til lodtrækning allerede i dag inden kl. 22.00. Resultatet bliver offentliggjort dagen efter - her i artiklen!

DAGENS PRÆMIE
Vinderen af dagens julegave får en lækker lugegaffel fra Havegalleriet.

Gertrude Jekyll elskede dette redskab. Det løsner jorden omkring det du vil have op - uden at skære rødder over. Lugegaflen er fremstillet i rustfrit stål og har skaft i asketræ.


OM HAVEGALLERIET
Helle fra Havegalleriet skriver følgende på sin hjemmeside: "Jeg er en passioneret haveejer, der har åbnet en havebutik i Odense. Her kan du finde lækre haveartikler og redskaber af bedste kvalitet - fra bl.a. England og Holland. Med kvaliteten på arbejdsredskaber går jeg ikke på kompromis, den skal være den bedste, rar at arbejde med og gerne smuk tillige." Hvis du har lyst til at besøge Helles forretning i Odense, kan du se åbningstiderne her.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

ANNONCE