onsdag den 4. december 2013

DAGENS JULEKONKURRENCE

LODTRÆKNING 

Decembers første julegave til en heldig læser er smukke prints fra makkerparret bag Sacre-Botanica. 
For at deltage i lodtrækningen er det en fordel at være en flittig læser af HAVEFOLKET.

Så er vinderen fundet:  
ANNE MIDTGAARD JØNSSON

Hjertelig tillykke til Anne som dagens vinder!

Kære Anne
Send os venligst en mail inkl. din adresse, så vi kan aftale vedr. din præmie.
kh. REDAKTIONEN


DAGENS JULEKONKURRENCE 
(Denne konkurrence er afsluttet)

Vi har fået besøg af en havenisse. Den er ualmindelig fræk, og udover at den har det med at flytte rundt på vores ting og sager på kontoret, så har den også fået til vane, at gemme sig i vores gamle artikler. Inden den forsvinder, efterlader den en ledetråd om sit gemmested. Vil du hjælpe med at lede? For så kan du nemlig deltage i dagens lodtrækning. 


LEDETRÅD
Herunder ser du ledetråden fra nissen. Kan du finde frem til artiklen, som nissen fortæller om?

                                 "Planter kommer man ikke udenom i et havemagasin. HAVEFOLKET har skrevet 
                                 om en plante med mange farvestrålende blomsterhoveder, der vil gøre sig godt 
                                 børnenes have..... Hvilken?"

Når du har fundet den artikel, nissen tænker på, bliver du guidet videre til siden, hvor du kan skrive dig op til lodtrækning om dagens præmie fra Sacre-Botanica.

KAN JEG DELTAGE?
Ja, du kan! Alle der er tilmeldt HAVEFOLKETS nyhedsbrev kan nemlig deltage. Har du glemt at tilmelde dig, så kan du gøre det med det samme ved at klikke her eller på nyhedsbanneret øverst til højre.

HAVEFOLKETS nyhedsbrev udsendes ca. 1 gang om måneden, og er spækket med haveglæde og gode tilbud på haveprodukter - kun for medlemmer. Det er helt gratis at være tilmeldt!

SKAL JEG VÆRE HURTIG?
Ja, det skal du faktisk! Konkurrencerne i dette års julekalender i HAVEFOLKET  løber kun over én enkelt dag, så find nissen og skriv dig op til lodtrækning allerede i dag inden kl. 20.00. Resultatet bliver offentliggjort senest dagen efter - her i artiklen!

DAGENS PRÆMIE
Vinderen af dagens julegave kan vælge 4 prints fra Sacre-Botanicas fine, botaniske illustrationer med strejf af underfundighed og eventyr. 

"Vidste du, at en tulipan gemmer på vand og næring nede i sit løg - ja, næsten som en slags madpakke, eller vidste du at efeuen klatrer ved hjælp af små sugekopper, som sidder på spidsen af dens klatrerødder - den er jo nærmest planteverdenens Spiderman." fortalte Karina, mens Mai lyttede med store øjne. "Tænk hvis vi kunne forene planternes sjove historie med flotte og personlige illustrationer - og tænk hvis vi kunne gøre dem så seje, sjove og skæve, at selv de mindste kan være med". Snakken gik og i foråret 2013 gjorde Mai og Karina noget ved sagen.

Og sådan kom de to kolleger, Karina Emilie Revsbæk og Mai Aabenhuus, i gang med projektet. Karina fortæller om planternes egenskaber, mens Mai Aabenhuus sættter streg og personlighed til. Resultatet af det kreative samarbejde er disse skønne illustrationer, som bedst beskrives som en moderne og humoristisk nyfortolkning af botanikkens karakteristiske tegnestil.

Den heldige vinder af dagens julegave kan frit vælge 4 af de her viste prints til ophæng i børneværelset, eller måske ved spisebordet, hvor de kan sætte gang i de botaniske snakke med de yngre gæster. Uanset placering vil de vække glæde blandt både store og små. Du kan også bruge dem som værtindegave eller som en anderledes og lærerig dåbsgave. Mulighederne er mange.

LÆS MERE OM SACRE-BOTANICA LIGE HER.

6 kommentarer:

 1. Hmm - er det her i kommentarerne man skal skrive sig op til lodtrækningen??

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Trine - du skal se, om du kan finde den artikel, som nissen har lagt en ledetråd til.
   Dér bliver du guidet videre :-)

   Slet
 2. Hej piger,
  Jeg ved det simpelthen ikke! Jeg har tænkt på solsikker, georginer, ærteblomster, frøkenhat og så videre og så videre...
  Kan I ikke komme med et hint mere? Jeg vil nemlig rigtig gerne være med i konkurrencen! :-)
  Kh Mathias

  SvarSlet
 3. Hej Mathias
  Hvis du bruger Skyen/emneoversigten allernederst, kan det være at tampen kommer til at brænde:-)

  SvarSlet
 4. Til jer, der bruger søg-funktionen må vi desværre sige, at det er bloggers søgefunktion, der er ude af drift for tiden. Men som Karina siger ovenfor: Gå evt. ned i "skyen", dvs. den samling ord, med varierende størrelse og led efter ord der.

  Ellers kan "Onkel Google" måske også bruges?

  SvarSlet
 5. Fundet en havenisse og en evighedsblomst

  Julehilsen fra Karen

  SvarSlet

ANNONCE