søndag den 1. december 2013

VELKOMMEN TIL HAVEFOLKETS JULEKALENDER

JULEKALENDER

Endelig, endelig, endelig har vi vendt bladet på kalenderen til 1. december, og det betyder, at vi nu tager hul på HAVEFOLKETS havejulekalender. 

Igen i år har vi nemlig sammensat en havejulekalender, så du hver dag kan glæde dig til at stå op! Hver eneste morgen indtil juleaften, ligger der nemlig en ny låge klar til dig. Hvis du fulgte med i havejulekalenderen sidste år - ja, så ved du jo nogenlunde, hvad der er i vente. Noget julegodt, hyggeligt, glædelig, appetitligt, haveagtigt - og meget, meget mere!


Vi vil nemlig fylde din december med tips, opskrifter, dekorationsidéer, julepynt ... ja, og alt det andet, vi også plejer at skrive om her i magasinet, bare med et ordentligt drys jul på. Der vil selvfølgelig også være julegaver i form af skønne gevinster i årets julekonkurrencer. Vi har nemlig samlet et par håndfulde samarbejdspartnere, der har doneret skønne havegaver! Men du skal være klar ved skærmen og tasterne på selve dagen, for vi trækker lod om vinderen samme dag, som konkurrencen skydes i gang. Har du i øvrigt set, at vi nu har besluttet at sy flere haveforklæder - så mange at vi sælger af dem. Klik evt. her og læs mere, hvis du trænger til lidt selvforkælelse eller har en god haveven eller -veninde, du gerne vil glæde her ved juletid.

KLIK HEROVER OG SE JULEMAGASINET 
EN GAVE TIL DIG I DAG!
Vi har i år haft ekstra travlt med juleforberedelserne, for vi har nemlig lavet en helt speciel gave til dig - og den ligger klar til dig allerede nu. Du pakker gaven ud ved at klikke på magasinforsiden her til højre, og så vil du træde indenfor i vores allerførste "bladremagasin", nemlig HAVEFOLKETS julemagasin.

Vi håber du vil tage godt imod det, og meget gerne lade os høre din umiddelbare tanke, når du har set det igennem. Vi ønsker os, at det giver dig inspiration til at skabe decembers julerier - også i pagt med din have.

Gå meget gerne lidt til og fra magasinet, som du ville gøre med et hvilket som helst andet magasin. Du kan altid finde tilbage til det, for der ligger et link til det både her i låge 1, men også i højre side af skærmen her på HAVEFOLKET. Og når vi skriver, at vi gerne vil have dig til at gå til og fra magasinet, så er det jo fordi du altså også skal sætte tid af til at nyde Danmarks eneste "havejulekalender" her på havefolket.com - og alle de andre dejlige ting du fylder din december med, naturligvis!


HJERTELIG VELKOMMEN TIL HAVEJULEKALENDEREN
- og rigtig god fornøjelse!

Lone, Karina, Lene & Marianne


Pssst. Vi har selvfølgelig også lavet julekort til dig i år. Brug dem til julens breve - printet eller virtuelt. Er du blogger, er du også meget velkommen til at bruge et julekort til din blog. Find julekortene her.

11 kommentarer:

 1. Holddaop, tuuuusind tak for gaven og stort tillykke til jer med det flotte magasin. Hvordan skal jeg nu nå mine egne julerier for her er jo så meget læsning som det er svært at løsrive sig fra sådan en halvkold 1. december:o)

  SvarSlet
 2. Tusind tak for et rigtig dejligt magasin. Det vil helt sikkert blive fundet frem flere gange i løbet af måneden:-) i

  SvarSlet
 3. I er simpelt hen mildest talt seje!

  SvarSlet
 4. Tusind tak for den skønne advents-gave, jeg har hurtigt bladret magasinet igennem, og det ser helt fantastisk ud. Nu vil jeg give mig god tid og fordybe mig i denne meget smukke og gennemførte gave ;)

  SvarSlet
 5. Hvor er magasinet FLOT den vil blive studeret flittigt

  SvarSlet
 6. Tak alle I skønne havefolk! Godt at vide, at I vil bruge lidt af den "mørke tid" på at hygge jer med julemagasinet!

  Kram fra os alle i redaktionen!

  SvarSlet
 7. Hvor er I altså nogle seje piger. Sikke et flot magasin I har lavet. mange tak for det.

  SvarSlet
 8. Tusind tak for det store arbejde I giver, både i magasinet og her på bloggen. Der er substans og glæde at hente.
  Mvh Sanne-Pande-Kaffekande

  SvarSlet
 9. Hvor er det flot det magasin...sikke kæmpe arbejde I har lagt i dette...:-)

  Knus fra Lisbeth

  SvarSlet
 10. Tusinde tak for alle de søde kommentarer
  Vi er nærmest i en lykkerus over den gode modtagelse magasinet har fået.
  De varmeste hilsner til jer alle

  SvarSlet

ANNONCE